Orijinalini görmek için tıklayınız : halk eğitim yardım?
evindelisibenim
01-08-2013, 12:53
halk eğitim internet sitesinde eylülle kadar usta öğreticisi ve ücretli öğretmenlik başvuruları başlamıştır diyor. halk eğitim nasıl işlediği hakkında bilgim olmadığımdan gitti sormaya adam dilenci kovar gibi anlattı bi şey anlamadım. beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum ve ayrıca futbol c belgem var . oraya ne diye iş başvurusu yapacağım bilgilendirirrseniz çok sevinirim. ücretli öğretmenlik dışında iş başvurusu yapabilirmiyim acaba oraya örneğin antrenörlük olarak . bilgilendirirseniz çok sevinirim
webkerem
02-08-2013, 10:57
Hocam 10 saatlik belirtilen branşlardan kurs açabilirsiniz.
evindelisibenim
02-08-2013, 13:41
hocam o kurs açma nasıl oluyor acaba ? hiç bi bilgim yok
webkerem
07-08-2013, 23:05
hocam benimde bir bilgim yok ama yapan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevniriz.
mustiersoz
10-08-2013, 16:13
arkadaşım yapacağın iş halk eğitime dilekçe vermek yada milli eğitimin halk eğitim şubesine git anlatırlar.ilk önce dilekçe vereceksin.ayrıca öğretmenmisin eğer öğretmensen okula dilekçe vereceksin.eğer ok alırsan halk eğitimden öğrenci bulacaksın.öncelikle öğretmenmisin çünki öğretmensen okula dilekçe vereceksin lk önce değilsen halk eğitime vereceksin
mustiersoz
10-08-2013, 16:15
sen niyetliysen kararlıysan ben sana daha detaylı anlatırım kardeşim merak etme....gözünü korkutmasın işlemler kolay merak etme.yeterki halk eğitimden onay geçsin
evindelisibenim
16-08-2013, 17:18
hocam bir sorm daha var şimdi ben halk eğitime diploma fotokopi mi götrdüm verdim . beni okula ücretli öğretmen olarak göndersinler istiyorm . öyle bişey var değil mi ?. antrenörlük falan değil sadece ücretli öğretmenlik okulda o şekile görevlendirm yapabilirler değil mi? beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum
mustiersoz
26-08-2013, 00:06
kardeş ücretli öğretmenlik için milli eğitim atama bölümüne gideceksin diploma nufus cüzdanı fot. sağlık belgesi vs bunları vericeksin sanırım başvurular başladı sen nerde oturuyosun.oranın milli eğitimine git.bak şimdi paraya ihtiacın varsa hem ücretli öüğretmenlik yap hemde halk eğitimden kurs aç bence.allah yardımcın olsun şimdiden kardeşim.gönlünden ne geçiyorsa onların olması dileğiyle
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.