PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkımızı Arayalım. Daha Fazla Atama İçin MEB Mail

webmaster
21-07-2007, 19:31
Milli Eğitim Bakanlığı bu sene 30 bin öğretmenin atamasnıı gerçekleştirecek. Peki bunlardan kaçı Beden Eğitimi Öğretmeni olarak atanacak. Kimse bilmiyor, kimsede bir şeyler yapmıyor. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. Arkadaşlarımızın boşta kalmaması için, açık olan beden eğitimi kadrolarının alınması için, tüm beden eğitimi öğretmenlerini Milli Eğitim Bakanlığına mail atmaya davet ediyorum. İşte Milli Eğitim Bakanlığının Mailleri:

remzikaya@meb.gov.tr,
huseyincelik@meb.gov.tr,
rkaya@meb.gov.tr

webkenan
23-07-2007, 15:32
evet hocam herkes lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar ama iş icraata gelince hepsii fısss.

evet hocam herkes mail atsın.

deniztrn
23-07-2007, 19:06
ben mailimi attım ama dikkte alıpta okuyacaklarını hiç sanmıyorum allah yardımcımız olsun napalım ondan başka yardımcımız yok

webmaster
23-07-2007, 19:15
Eğer herkes birşey çıkmaz diye mail atmazsa işte ozaman bir şey çıkmaz hocam. Sıfır elde va sıfır olur. Biz sene 2003 de ankarada miting yaptık 1700 beden eğitimi öğretmeni aldılar. Kaldıkişimdi internet ortamı çok yaygın ve maillerimizide inanın dikkate alıyorlar. Ne kadar çok mail okadar çok dikkat demektir. Edited by: webmaster

deniztrn
23-07-2007, 19:35
ben 3ünede gönderdim ve tüm arkadaşlarıma da bu adresleri verecem.keşke elimizden daha fazlası gelsede yapabilsek..

webmaster
23-07-2007, 19:42
Ne kadar çok değişik kişilerden mail giderse tabiki dikkate alırlar. İnşallah siz ve tüm arkadaşlarımız atanırsınız. Allah yardımcımız olsun

deniztrn
23-07-2007, 22:58
inşallahhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gifsiz kaç yıllık öğretmensiniz

webmaster
24-07-2007, 00:45
2 yıllık

09-10-2007, 15:47
o mailleri okuyacaklarını sanmıyorum ama çok miktarda ve defalarca mail atmak lazım tepki açısından

acar14acar
02-03-2008, 22:42
şimdi mail attım umarım dikkate alırlar herkese kolay gelsin başarılar http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley4.gif

raxlily
05-03-2008, 14:46
Arkadaşlar neyi kime şikayet edeceksiniz?Ben okulumda 3 kadrolu beden eğitimi arkadaşla çalışıyorum..Ve okul yönetimi lisede ders saatlerini seneye sadece lise 1. sınıflara koyarak 2 öğretmeni boşa çıkarıyolar..Neden çünkü gereksiz görüyorlar..Hadi gelin şimdi size atama yapsınlar bu sayede diyorlarki ihtiyaç yok.ya kardeşim içinde olsanız ki inşallah olursunuz emin olun nefret edersiniz bunların bakış açılarından..Taktik belli oyuncularda hazır.Herşeyin kılıfı bulunmuş..Allah başımızdan eksik etsin bunları..

yktuana
06-03-2008, 17:19
ben sürekli mail atıyorum ama keşke birlikte daha fazla şey yapabilsek.7 yıldır bekliyorum öğretmenlik yapamadan ölücem heralde.ALLAH yardımcımız olsunnnnn...........

zolzy
06-03-2008, 22:15
Kerem hocambenokul içinde de bu mailleri yayabilirim ama ne yazmamız gereçek mailde bir örnek ya da gönderdiğiniz maili banada gönderin ben hem burdan gönderirim hemde okulda yayarım

ozgurkacar
12-03-2008, 21:12
Hoca bundan tam 6 sene önce miting alanlarında bağıra bağıra "Bu üniversite mezunu açıkta bekleyen arkadaşlarımıza madem diploma veriyorsunuz, madem öğrt. vasfı koyuyorsunuzda daha üstüne niçin bu arkadaşlarımızı birde sınava tabii tutuyorsunuz. Bu ne biçim çelişkidir.(Tayyip EROĞAN)" cümlelerini hatırlatın. ben 2000 yılında mezun oldum göndermediğim e-mail kalmadı. buralarada göndereceğim ama ne bir ümit nede birhayâlim var artık :(

nurcem
09-05-2008, 22:56
Gençlik Spor Müdürlüğüne 2tane uzman çavuş alındı. Memur olarak bu kadar bekleyen varken [adana]

yaseminkoc1982
10-05-2008, 12:44
elimizden gelen mail atmaksa sadece, atarız sonuçta buda bir tepki biz önce birlik olalım çevremizdeki kadrolu sözleşmeli ücretli beden eğitimi öğretmeni tüm arkadaşlara duyuralım onlarda duyarlı olsunlar bir iki değil birçok mail gönderelim en azından uğraştık olmadı diyebiliriz