PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Günde yarım saat spor yapmak mükemmel vücut için yeterli midir?

dilanburcukryl
09-07-2015, 17:40
Merhabaaaaaaaaaaaaaa:happy2: Arkadaşlar ben çalışıyorum çalıştığım için de spora fazla zaman ayıramıyorum. Vücudum mükemmel olsun istiyorum. Arkadaşım b-fit e gidiyormuş günde yarım saatlik bi çalışma sistemleri varmış ben inanamadım yarım saat sporun yeterli olacağına sizce yarım saat spor yapmak yeterli midir? lütfen bana yardımcı oluuuuuuuun :D:D:D:D:D:D:

Adem Tırpancı
09-07-2015, 21:03
Merhabaaaaaaaaaaaaaa:happy2: Arkadaşlar ben çalışıyorum çalıştığım için de spora fazla zaman ayıramıyorum. Vücudum mükemmel olsun istiyorum. Arkadaşım b-fit e gidiyormuş günde yarım saatlik bi çalışma sistemleri varmış ben inanamadım yarım saat sporun yeterli olacağına sizce yarım saat spor yapmak yeterli midir? lütfen bana yardımcı oluuuuuuuun :D:D:D:D:D:D:

Merhaba, bu konuda beslenmenize spordan daha fazla dikkat etmeniz gerekir. Öncelikle mevcut kilonuz, hedeflediğiniz kilo, gün içerisinde ne kadar aktif olduğunuz, yaş, cinsiyet vb. kriterlerle günlük almanız gereken kalori miktarının hesaplanması; buna göre de hangi amaçla antrenman yapacaksanız ona göre bir antrenman programı oluşturulması gerekir. Antrenman elbette gereklidir ancak beslenme bu işin %80'ini oluşturur diyebilirim.