PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÖREVLENDİRME YAPILAN OKUL

mrskrt
02-10-2007, 23:19
Merhaba arkadaşlar bulunduğum kasaba da iki okul var.Benim kadrom lise de ve bölgeöğretmeni olduğum için ilköğretimde de derslere giriyorum.Yalnız ilköğretim 4. ve 5. sınıflara giremiyorum.Nedeni kadromun lise de olası.Girmek hak mı? yoksa müdürün insiyatifi mi? bu konuda bir yönetmelik varsa yönlerdirirseniz veya bilgi verirseniz sevinirim.Yönetmelik olursa daha da iyi olur.

OZKANSANTAY
04-10-2007, 14:32
bende 4 okul tek öğrt 32 saat derse giriyorum lise ilk ögrt

OZKANSANTAY
04-10-2007, 14:35
egitim bölgesi içindeki tüm okullar size ait kadronuzun nerde oldugu önemli degil

winner84
04-10-2007, 14:42
bende ilçemde tek kadrolu beden eğitimi öğretmeniyim kadrom lisede ama ilköğretimde hem 1. kademeye hemde 2. kademeye derse giriyorum toplamda 28 saat birde rehberlik 29 saat geçen sene 4. ve 5. sınıflara spor etkinliği derslerine giriyordum ama bu sene beden eğitimi derslerine giriyorum 4. ve 5. sınıflara spor etkinliği dersi seçilmedi :(

masanda
06-10-2007, 00:32
değerli arkadaşım,
kadronuzun lisede olması önemli değil, bu konuda dayanak ilköğretim kurumları yönetmeliği 64. maddesi dir. burada '4-5 sınıflarda beden eğitimi, ing., din kül., vs derslere branş öğretmenleri girebilir' der. yani 'girer' değil de 'abilir' olunca idari insiyatif girior işin içine. müdürün vermezse kimse neden vermedin diyemiyor. iyi çalışmalar.

dsinan
13-10-2007, 12:14
Müdür bey vermemiş sana anadolu lisesi ogretmeniyim 4-5. sınıflarıbana verdi. ders saat sorunun yoksa alma bence 4-5 ler acaip zorluyor yani gelişim düzeyleri çok düşük