Orijinalini görmek için tıklayınız : formatör öğretmen
millisporcu2
31-03-2010, 22:46
formatörlük seminerleri hakkında bilgisi olan varmı nerede ve ne zaman açılacak acaba ....teşekkürler
Sonuncusu bu sene yapıldı ve bitti başka yapılmayacağı bildirilmişti
utkuataserpil
02-04-2010, 00:13
bu yıl gündemde yok fakat yönetmelik gereği yine acılmak zorunda ama ne zaman bilinmez?
millisporcu2
04-04-2010, 19:06
okuıllara böyle bir yazı yok bilgi yok ...geldiyse nezaman bilgilendirildi
m.taşpınar
11-08-2010, 00:20
hizmet içinden takip edeceksiniz arkadaşlar
neki bu nu acıklasanuızzzzz
webceren
22-09-2010, 20:51
zaten formatörlük en son geçen yıl açıldı bundan sonrada açılmayacakmış. Bu bilgi geldi bana.
webceren
28-09-2010, 17:12
Değerli meslektaşlarım bu aralar gündemimizde okul spor kulüpleri var. Diğer dikkatinizi çekmek istegimi bir konuda formatörlük koordinatörlük kusrları !!!!!! yıllarıdır formatörlük ve tekammül kursları açılmakta,bu kurslara katılıp sınavlara girdik ve sınav sonunda başarılı olanlar belge aldıK. Sanırım okul içi beden eğitimi ve hizmetiçi eğitim daire başkanlığı üzerine çizgi çekmiş ve bir daha kurs açılmayacakmış. Ben tekammül kursuna katılan bir öğretmen olarak hakkımı aramak istiyorum. Eğer koordinatör formatör kursu açılmayacaktı yüzlerce meslektaşımı neden kursa çağırıp iki hafta gibi bir süre ailemizden uzak meslegimiz adına bilgilenmek amacı ile kurslara katılmak istiyoruz.Kursa katılan kişilerin amacı formatörlük ve koordinatörlük kurslarına katılmak değilmi? Kursa katılan meslektaşlarım sesimizi duyuralım.Sonuna kadar hakkımız arayalım sizlerde düşünceleriniz bildirirseniz sevinirim. Saygılarımla
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.