Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzersiz sorunu
Arkadaşlar herkese merhaba. Malumunuz hepimizin okulunda egzersiz yapan diğer branşlardanda öğretmen arkadaşlarımız oluyor. Tabiki küçük okullarda bu durum ne yazıkki tek ek ders kaynağı olan egzersizimizin erken dönemde bitmesine neden oluyor. Ben kendi okulumda 3 branşta yarışmalara katılıyorum; diğer taraftan başka bir arkadaş satranç kursuna katılmış ve belge almış ve oda satrançtan egzersiz yapıyor. satranç ve diğer bazı branşların müsabakaları kasım ayı içersinde bitiyor ve o arkadaşlar geriyen kalan dönemde yatmalarına rağmen egzersiz almaya devam ediyorlar ve onlardan dolayı bizimde egzersizimiz martın sonunda bitiyor. Hep beraber bu sorunla ilgili bakanlığa meil atarsak belki ses getirir diyorum. Farklı fikirleri olan arkadalar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Teşekkür ederim.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley37.gif
webceren
06-09-2009, 14:28
hocam tek gelir kaynagı diye düşünmeyin. herkes böyle gördüğü için bu gün egzersiz bu durumda herkes gözünü dikti haftada aldıgımız 6 saat ekderse .gerçi egzersiz planını yapıp antrenmanlarını aksatmayan birçok meslektaşım ücretini alamıyor. bu sadece okul müdürü ile öğretmenin arasındaki ikili ilişki.şimdi egzersiz sorun aylık karşılıgı ekdersi doldurma çabaları spor etkinlikleri dersinin bizden alınması.....daha neler neler.bizler birlik olsak (hepimiz)müsabakalara katılmasak .tepkimizi bir ortaya koyabilsek inanın görecekseniz herşey değişecek. ayda aldıgımız 6 saat egzersiz ne bizi zengin eder nede fakir eder. geçen yıl egzersiz yapmama ragmen koordinatör olarak milli egitime görevlendirildim diyeödeme yapmadı. şu anda bölge idare mahkemesinde bakalım ne olacak. bu yılda egzersiz planı yapmayacagım. aslında olan ögrencilerimize oluyor . bu konuyu bakanlık ele almalı ve yeni çözüm yolları aramalıdır.
Çözüm olacaksa egzersizi benim okulumda diger branşlara versinler.Dikkat ederseniz beyin fırtınası yaptıgımız hangi meslektaşımızın sorunu yokki ? En büyük sorunda resmi bayram ve törenlerde görevlendirilmemiz.
görev ve sorumluluklarımızı okuduğumuz okullarda ayrı bir ders olarak öğrenebilseydik çok iyi olurdu sanırım oyun kuralları ve spor sosyololisi spor bilimleir anatomi ile bu işin öyle olmadığı ortada .....yani kendimizi anlatamıyoruz görev ve sorumluluklarımızın yanında insan ilişkilerimiz çooook önemli ...saygılar
rkadaşlar bu konudaki sorunlarınızı bütün detaylarıyla yazartmısınız çünkü bu konuda bedenegitimi.gen.tr ve memuruz.net te geniş çaplı bir yazı hazırlıyorum
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.