Orijinalini görmek için tıklayınız : egzersiz ödemeleri
karahan50
30-10-2008, 01:55
Arkadaşlar sınıf öğretmeniyim ve milli eğitimin verdiği bir kursa giderek aldaığım sertifikayla 4 yıldır okul takımı çalıştırıyorum. bu senede voleyboldan egzersiz yapıcaktım ama ilçe milli eğitimin keyfi geciktirmesinden dolayı planlarım hala onaylanmadı.ve ek dersler hazırlandığı için bu ay egzersizden ek ders alamıcam
sorum şu; acaba milli eğitime gönderilen planlarımın böyle sebep gösterilmeden geciktirilme hakkı var mı
yada evrağıma cevap verilmesi için yasal bir süre varmı?
vilademir
31-10-2008, 09:10
ASLINDA ELDEN TAKİP ETMEK EN GARANTİLİ YOLU.BEN EYLÜL, EKİM AYLARINI KEYFİ GECİKMELER YÜZÜNDEN ALAMADIM . GİDİP İLÇEYE KENDİM ONAYLATTIM.YASAL SÜRE KONUSUNDA BİLGİM YOK.KOLAY GELSİN.
karahan50
01-11-2008, 20:40
teşekkürler öğretmenim
BOLKAR_33
01-11-2008, 21:16
slm arkadaşım bende egzersizi gönderttim milli egitime ve gönderdiğim anda başladım çalışmaya müdürümün teklifiyle tabii.ben çalışmaya başladıktan bir bucuk hafta sora onaylandı ve müdürüm benim ilk çalışmaya başladığım andan itibaren egzersiz ücreti ni işledi.anlıcan okul müdürüylede böle bir konuşma yap ve çalışmaya başla istersen.
mustafakalayci
27-12-2008, 19:58
egzersiz ödemeleri ilçe mille eğitimin onayladığı andan itibaren başlıyor,salı ve perşembe günleri heyet toplanıyor, planlar
onaylanıyor
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.