hat64
04-10-2008, 00:57
= v ns = :schemas-microsoft-com:vml" /></v:stroke></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:ulas></v:path> = o ns = /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shape><a href="file:///C:\Documents%20and%20Settings\Necmı\Desktop\web\ze sfed\image_zesfed\logo_zesfed.jpg" </v:> = w ns = :schemas-microsoft-com:office:word" /><w:wrap ="square"></w:wrap></v:shape> TÜRKİYE ZİHİNSEL ENGELLİLER SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI
Adres/Address : Ulus İşhanı A Blok Kat: 1 Ulus-Ankara
Telefon/ Phone : + 90 = st1 ns = :schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:phone w:st="on" o:ls="trans">312 311 58 95</st1:phone>
: + 90 <st1:phone w:st="on" o:ls="trans">312 310 39 60</st1:phone> / (20 hat / line)
Faks/Faks : + 90 <st1:phone w:st="on" o:ls="trans">312 311 96 28</st1:phone>
Web : www.zesfed.org (http://www.zesfed.org/)
e-posta/e-mail : zihinseleng@hotmail.com (zihinseleng@hotmail.com) info@zesfed.org (info@zesfed.org)
Sevgili Eğitimci Arkadaşlarım,
Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan yeni nesilleri yetiştirebilmek için kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla görev yapan öğretmenlerimizin 2008-2009 eğitim öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarılı dönem geçirmelerini diler,
Sevgi ve saygılar sunarım.
Tarık BİTLİS
Federasyon Başkanı
Adres/Address : Ulus İşhanı A Blok Kat: 1 Ulus-Ankara
Telefon/ Phone : + 90 = st1 ns = :schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:phone w:st="on" o:ls="trans">312 311 58 95</st1:phone>
: + 90 <st1:phone w:st="on" o:ls="trans">312 310 39 60</st1:phone> / (20 hat / line)
Faks/Faks : + 90 <st1:phone w:st="on" o:ls="trans">312 311 96 28</st1:phone>
Web : www.zesfed.org (http://www.zesfed.org/)
e-posta/e-mail : zihinseleng@hotmail.com (zihinseleng@hotmail.com) info@zesfed.org (info@zesfed.org)
Sevgili Eğitimci Arkadaşlarım,
Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan yeni nesilleri yetiştirebilmek için kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakarlıklarla görev yapan öğretmenlerimizin 2008-2009 eğitim öğretim yılının sağlık, mutluluk ve başarılı dönem geçirmelerini diler,
Sevgi ve saygılar sunarım.
Tarık BİTLİS
Federasyon Başkanı