Orijinalini görmek için tıklayınız : !!ege bölgesine tayin isteyecek arkadaşlar puanları yazalım
Slm il dışı tayin isteyecek arkadaşlar buradan puan ve isteyeceğimiz şehirleri (ege bölgesi için) yazarsak bizler için önbilgi olacağını düşünüyorum.Paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
90 puanım var manisa izmir aydın ve balıkesiri yazmayı düşünüyorum.
Herkese hayırlı olsun.
demirbek
23-05-2010, 11:04
slm arkadaşlar.(manisalıyım,mezuniyet 2001 cbü)3 yıl inegölde çalıştıktan sonra hadi dediler zorumlu hizmete tamam dedik.geldik van merkeze.burda 4. yılım.PUANIM 92.zorumlu hizmeti affettiler... hangi akla zorumlu hizmeti affettiler hiçbir doğru tarafı yok.hadi dedik kontenjanları çok gösterirler,tabi gösterdiler başka şeyi.sağlık özüründe manisada 88 okul açıktı,3 kişi atandı kaldı 85.bize açtılar 4. bunlar bizle dalga geçiyor.nefret ettim kurumumdan.çok doluyum arkadaşlar.ben egede heryeri yazcam hayırlısı olun herkez için
demirbek mezuniyet ve okul aynı hemşerim
puanım 115 muğla ve antalya düşünüyorum
108 puan var çanakkale isticem tabş 2 kontejan aaçılmış nasıl olucaksa. belki bursada olabilir.
puanım 98 manisa izmir balıkesir ve aydın tafarını düşünüyorum aslen manisalıyım herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar...kars selim atatürk yibo
serkan09
24-05-2010, 03:22
111 puan 4. yılım sarıkamışta. aydın yazıcam sadece ama bu kontenjanla artık imkansız.
erdenizmavi
24-05-2010, 18:02
bu nasıl kontenjanlar bu işte bişeyler var. sendikalı olarak tüm arkadaşlarımdan sendikalrından istifaya çağırıyorum. bu nasıl adalet izmir bölgesine 10 kontenjanmı açık mahkemeye veren yokmu eyyyy sendikalr yine çelik çubuk oyununa geliyoruz herhalde hayırlsı ....133 izmire atanamam herhalde .......
nvnozdes
26-05-2010, 00:00
vaaavv nurdan bende düşünüyorum 109 puanım var..ama balıkesirde düşünüyoruz..hayırlısı bakalım..
çanakkaleyi tek tercih yazıcam ve puanım 126 umarım girebilirim
Bülent KIRCA
nvnozdes
26-05-2010, 15:58
çanakkelenin neresinini yazıcaksınız tek tercih olarak?
nvnozdes
27-05-2010, 23:29
çanakkaleyi tek tercih yazıcam ve puanım 126 umarım girebilirim
Bülent KIRCA
hocam sen 18 mart üniv mezunusun heralde bizden 2 üst dönem..2 kişi alıyo çanakkale biri sensin heralde.. nereyi düşünüyosun ölü tercih yapmayalım..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.