Orijinalini görmek için tıklayınız : Çizgilerin Oyunla Dansı
webmaster
03-04-2008, 21:02
Çizgilerin Oyunla Dansı
Hocamızbu konuyu güncelleyeceğini bize bildirdi ve bir çok sitede hocamızın projesine sahip çıkıldığını söyledi. bizim sitede ismi ile yayınlandığını görünce bize teşekkür etti ve ilk kez bir sitede projeme sahip çıkılmadığını ve kendisinin adının geçtiğini söyledi.Buda bizi mutlu etti.O yüzden son güncellenmiş hali sadece sitemizde yayınlanacaktır çok yakında.
Not: bu döküman telif hakkı korunduğundan bu projenin hiç bir yerde kaynak olarak gösterilmesi, izinsiz yayınlanması yasaktır.
Projeyi hazırlayan: Tütem TALUKAN
Hocamıza çok teşekkür ediyorum.
çok güzel ve ilginç, emeğinize sağlık tşkler..
alevatam
03-04-2008, 22:44
eğer okulumun bahçesine çizebilirsem öğrencilerime çok çok yaralı olacağına inanıyorum tşkler
arkadaşlar boyaları hemen aldırtıyorum hemen başlayacam, çok güzel olacak eminimhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley17.gif
çok güzel çalışma. teşekkürler.
Ahmet Köseoğlu
08-04-2008, 18:55
Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir çalışma, ama bu güzel zemini bulmak da o kadar kolay olmuyor...:))
eeeee, Ahmet hocam, bundan sonraki okulunuzda böyle zemin bulabilirsiniz, ama bol yeşillikli çim saha belki hayaliniz olur :)) şimdilik tadını çıkartın.
="O" v:shape="_x0000_s1026">
mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> Hazırlayan ve Sunan: TÜTEM TALUKAN
mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1"> Formatör Bed.Eğt.Öğrt
mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1">
mso-line-spacing: '80 20 0'; mso-char-wrap: 1; mso-kinsoku-overflow: 1">Tekrarlamak istiyorum, harika bir çalışma, ben daha basitlerini çizmiştim, bunlardan da çizeceğim.. Teşekkürler.
nevin meral
16-04-2008, 11:03
teşekkür ederim çok güzel...
arkadaşlar bir kısmını tamamladım çok güzel oldu. sadece büyük daireler kaldı onuda 23 nisandan sonra yapacağım ve hemen sizinle paylaşacağım. sevgiler...
enjoyment333
16-04-2008, 12:12
harika bir paylaşım tşkler hocam
özlem hocam, çizgileri yada şekilleri çizerken yol boyası mı, yağlı boyamı kullanıyorsunuz?
doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama yağlı boya kullanıyorum..
doğrudur hocam, amacımız boyanın kalıcı olması. Ben çizgilerimi yol boyası ile yapıyorum, 2-3 yıl kullanıyorum. Yağlı boyanın kalış süresini bilmiyorum. Siz bize süresini söylersiniz bu durumda. Yağlı boyanın maliyeti, yol boyasından daha uygundur tabiiki. Ayrıca, kuruma süresi olarak yol boyası daha çabuk kuruyor. yağlı boyayı bilmediğim için siz kuruma süresini de bize söylerseniz , en uygunu ne ise biz de onu kullanırız.
calimero
16-04-2008, 22:58
çook güzel bir çalışma..çalışmayı yapan öğretmenimin ellerine,emeğine sağlık... smileys/smiley32.gif
calimero
16-04-2008, 23:01
haticeciğim,senin kullandığın boya en iyisi..benim okulda da aynı boyayı kullandık,hala çok iyi..ben su bazlısını da kullandım,en iyisi yol boyası..
son güncellenmiş halini en kısa zamanda tekrar istiyoruz. Hocamıza duyuru.
arkadaşalr ben bişey göremdim ne indirecez ya da neye bakacam
webmaster
03-05-2008, 11:52
hocam dosya kaldırıldı yeniden eklenecek.
capsgirl
12-05-2008, 17:23
bir anaokulu öğretmeni olsamda merak ettim bu konuyu , belki benimde faydalanabilecğeim bir çalışmadır .
dosyayı sabırsızlka bekliyorum . teşekkürler şimdiden
baksen61
12-05-2008, 22:34
bilgilendirme yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar ve göremedim ben bu çizgileri merak ettim
mehmetarifkaya
25-06-2008, 19:18
ben nerden indereceğim bişey görünmüyor
mehmetarifkaya
25-06-2008, 19:21
evet arladaşlar bulamadım
hocam dosya kaldırıldı yeniden eklenecek.
mehmetarifkaya
27-06-2008, 17:13
hocam ne zaman acaba yeniden yüklenecek yakın dediğimiz ne zaman
mehmetarifkaya
14-07-2008, 11:15
bu çizgilerin dansı daha yayınlanmadı mı yoksa yine mi kaçırdık saygılar
Çizgilerin Oyunla Dansı
Hocamızbu konuyu güncelleyeceğini bize bildirdi ve bir çok sitede hocamızın projesine sahip çıkıldığını söyledi. bizim sitede ismi ile yayınlandığını görünce bize teşekkür etti ve ilk kez bir sitede projeme sahip çıkılmadığını ve kendisinin adının geçtiğini söyledi.Buda bizi mutlu etti.O yüzden son güncellenmiş hali sadece sitemizde yayınlanacaktır çok yakında.
Not: bu döküman telif hakkı korunduğundan bu projenin hiç bir yerde kaynak olarak gösterilmesi, izinsiz yayınlanması yasaktır.
Projeyi hazırlayan: Tütem TALUKAN
Hocamıza çok teşekkür ediyorum.
arkadaşlar ...anlayın işte.. bir sorun varki beklemede....
bende kaçırdım dosyayı fakat iyi bir şey olmalı sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler hocam
sıkıldım
12-08-2008, 16:22
ÇABUKYAYINLANSIN İNŞALLAH.OKULUMUZ YENİ YAPILIYOR EN AZINDAN ÇİZGİERLE İLGİLİ KALICI ŞEKİLLER BAHÇEYE İÇ MİMARA ÇİZİDİRECEK. O ÇİİZLECEK ÇİZGİLER BUNLAR NEDEN OLMASIN:)TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.AMA EMİNİMKİ GÜZEL OLACAK.
selam hocam ne zaman yayınlanacak heyecanka bekliyorum.şimdiden çokk teşekkürler...
anatolia
24-08-2008, 17:47
Ben de çok büyük merakla bekliyorum.Umarım en yakın zamanda yayınlarsınız.Şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar emin olun çok güzel bir çalışma eklenince göreceksiniz, bir kısmını ben kendi okulumda yaptım harika oldu ama dahada yapacağım... sizinlede paylaşırım...
vilademir
25-08-2008, 00:21
BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUUUUUM.DERSLERİMİN DAHADA ZEVKLİ GEÇECEĞİNİ ŞİMDİDEN GÖREBİLİYORUM.TEŞEKKÜRLER TÜTEM HOCAM.
herkeze meraba çalışmalarınız çok güzel ve belliki emek sarfedilmiş harika ancak ben bazı kayıtları göremiyorum açamıyorum bilgisayarım hata veriyor sebebp ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirimmm
hocam çizgilerin oyunla dansı projesinin ölçüleri var mı acaba sizde? varsa gönderebilir misiniz?
konu var da kendisi olmayınca hiç kıymeti yok kardeş ama canın da sagolsun merak eden ede dursun demesenizde bir güzellik yapsanız tşk
vilademir
15-10-2008, 16:45
HALA BEKLİYORUM YAA AMMADA ÜMİTLENMİŞTİM:(
anatolia
15-10-2008, 19:09
HOCAM HALA BÜYÜK BİR MERAKLA BEKLİYORUZ. DİLERİM EN KISA ZAMANDA TEKRAR GÖNDERİRSİNİZ. İYİ ÇALIŞMALAR...
accayip merak ediyorum, yakın zaman da basketbol sahasını çizeceğim elim değmişken bu çalışmayı da çizmek çok çok istiyorum,tutem hocam hepimiz sabırsızlıkla seni bekliyoruz lütfen artık daha fazla bekletme..
Lütfen projeyi çizim olarak verirken oyunların kurallarını da açıkça belirtin hocam..şimdiden çok teşekkür ediyoruz.sizin önderliğinizde başlatılan bu proje ile sevilen dersimiz vazgeçilmez olacak.
saygılar...
karizmas25
23-10-2008, 21:24
slm değerli meslektaşlarım bu konu hakkında bir iki şey söylemek istiyorum hocamız Tutem TALUKAN hocamız çok güzel bir çalışma yapıp paylaşmış ve bunların bir kaçınıbende kendi okuluma uyguladım şimdi ise yeni çalışmaları olduğununu duymuş bulunuyor ve çok seviniyorum; fakat şimdi siteden yayınlanmamasını doğru bulmuyorum beden eğitimci arkadaşlarımız bu güzel uygulamalarla bulundukları il ve ilçelerde ses getirecek ve çocuklarımızın ihmal dilen yönleri olan oyun ile piskomotor ve ruhsal gelişimlerine yardımcı olarak mesleki olarak önemimizin ifadesinde kullanacağı bu paylaşımların en kısa zamanda yayınlanmasını istiyor ve saygılarımı sunuyorum teşekkürler...
tutem eline sağlık kardeşim başarılarının devamını diliyorum
sevilayss
14-12-2008, 20:40
arkadaşlar eklendimi, beklediğimiz çalışma??
nabukadnezar
21-12-2008, 16:27
teşekkür ederim hocam
Valla acayip ilginç bişeylere benziyor en yakın zamanda bekliyoruz sayın hocam.
webceren
04-01-2009, 11:00
sabırsızlıkla bekliyoruz hocamhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley9.gif
nevin meral
19-10-2009, 15:18
slm ..çizgilerin oyunla dansı etkinliğini arıyorum ama arkadaşımızın yapmış olduğı çalışmayı bulamıyorum .Nasıl ulaşabilirim.Teşekkür ederim..
gormek isterim calismayi...
derya-besyo
04-11-2009, 10:43
ya bu çizgilerin dansını herkes begenmiş ama link yok hocam ya nasıl indircezhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley5.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gif
jason_25
11-11-2009, 22:20
gerçekten link neredeki?
KONU kitlense iyi olacak sanırım
ortada link yok belge yok güncellenince kilit kalkar yada yeni baslık adı ALTINDA SUNUMU YAPILIR...
SAYGILAR
webmaster
14-11-2009, 15:32
haklısınız hocam konu kilitlendi.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.