PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çelenk Sunma Töreni

hard_muse
19-11-2014, 23:20
Arkadaşlar 24 Kasım Öğretmenler Günü için çelenk sunma töreninde görevliyim;

1- Bayraklar ve flamaların duruşu nasıl hazırlanmalı?
2- Vereceğimiz komutlar nelerdir?

Yanlış biliyorsam siz düzeltin;
1- Bayraklar önde flamalar arkada olacak şekilde yan yana sıralanacaklar..Buraya kadar tamam.. Lakin flamayı tutacak öğrenciler; önde bayrağı tutan öğrencilerin tam arkasında mı olacak, yoksa arkasında bayrak aralarına yerleşecek şekilde mi duracak?

2- Saygı duruşu ve istiklal Marşı için 'Rahat' 'Hazır ol' 'Bayrak Flama Al' 'Dikkat' komutundan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunur. Sonra 'Rahat' komutu verilir

diye biliyorum..

Eksik yanlış ya da eklemek istediğiniz yer var mıdır?

webkerem
20-11-2014, 02:42
Doğrudur hocam. Bayraklar önde flamalar arkada olacak. Başka hiç bir sorun yok.

baran-35
20-11-2014, 16:38
Hocam sayın kaymakamım - valim sayın garnizon komutanım sayın belediye başkanım siz değerli misafirler bugün burada 24 kasım öğretmenler günü çelenk sunuş töreni nedeniyle toplanmış bulunmaktayız sayın kaymakamım çelenk sunuş programı arz ederim bir ilçe milli eğitim müdürlüğü veya il milli eğitim müdürlüğü çelengi nin sunulması 2 saygı duruşu 3 şanlı bayrağımızın göndere çekilmesi ile beraber istiklal marşı'nın okunması 4 kapanış komutları verilir ardından ilçe milli eğitim müdürlüğü çelengi arz ederim bittikten sonr tüm öğrenciler rahat hazırol bayrak flama al sizleri ulu önder mustafa kemal atatürk ve ebediyete intikal etmiş olan aziz şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşuna ardından istiklal marşına davet ediyorum dikkat komutuyla saygı duruşu başlar bitiminde istiklal marşı okunur bayrak flama indirmeden sayın kaymakamım çelenk sunus toreni burada sona ermiştir bundan sonraki program ...............okulda devam edecektir arz ederim deyip bitirilir

hard_muse
21-11-2014, 02:10
Teşekkür ediyorum hocalarım