Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSAYA TAYİN İSTEYEN ARKADAŞLAR
arkadaşlar ben zonguldaktayım ve eş bölge olarak bursa yazdım harmancık ve orhanelindeki okulları puanım 40 ama pek umudum yok paylaşmak istedim şimdiden herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun saygılar
zeliha8343
13-09-2008, 17:31
mrb hocam inşalh olmuştur ama merak ettim çıktı mı? bende bu mayıs istemeyi düşünüyorum puanım 55 olur mu acaba?
hocam bende merak ettm bursa oldumu yazarsanz sevinirim :) benim bumayısta 2.5 sene olacak bende düşünüyorm puanm 50
yok hacam olmadı en az 70 olanlar atandı benim olmadı inş. sizin olur
arkadaşlar ben ve eşim büyükorhandan ayrıldık.benim ayrıldığım okula görevlendirme ile bir arkadaşımız gelmiş.yapılacakilk atama da 2 merkez okul boş olabilir.bursa ya uzak ama şirin güzel bir küçücük bir ilçe.
zeliha8343
18-09-2008, 22:28
inşlh hocam dediğiniz yer olur,okadar uzaklık farketmez erzurum kadar olamaz :) ama umarım puanlarımız yeter.Allah hakkımızda hayırlısını wersin...
sahip hocamüzüldm:( belki zeliha hocmla bana kısmet olur amabu mayıstada 70 altına düşmezse bizimde zor gözüküo...hakkımzda en hayrlısıneyse o olsun diyelim...
zeliha hocam ekimde sözleşmeli ataması olcak die bi söylenti var eğer bu atamada büyükorhandaki 2 mrkz okula yerleşen olmazsa tabi bunun şubatıda var.....kısmetse sizinle mayısta yazarz:)
zeliha8343
26-04-2009, 14:09
umarım ya çok istiyorum burdan kurtulmayı.artık bursa olmasa da eskişehir kütahya yazacam.ama şansım ne bilemiyorum :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.