Orijinalini görmek için tıklayınız : birkac sorum olucaktı
volkansony
03-08-2008, 14:12
foruma yeni üye oldum hakikaten güzel bi forum bi kac başlık okudum ama aradığım cevapları bulamadım benim sorum:
puanın 237.740 okul puanı 74
kacaeliyi 24 saniyede bitirsem yön 2 ye girebilir miyim ?
eskişehiride 42 saniye yapsam ant yada rek olur mu ?
Sevgili volkan..
Sitemize üye olduğunuzdan dolayı teşekkür ederiz.Aslında aramak istediğiniz her şey site için de var.Sadece sizler tarafından bir soru sorulduğun da site dost'larımız elinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
Fakat sorulan corular o kadar kısa ve ne olduğu bazen anlaşılmıyor.Bundan dolayı siz arkadaşlarımız sorularını daha açık bir şeklde yazarlarsa yardım bir okadar çabuk gelir.
Sitemizi seçtiğinizden dolayı teşekkür ederiz.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley12.gif
webkenan
03-08-2008, 22:34
degerli üyemiz volkan öncelikle besyo sınavlarında okul puanının bir katkısı yoktur sadece öss+aoöb(agırlıklı ortaögretim basarı)puanlarınız hesaba katılıyor.2.isekocaeli ve eskişehir sınavlarında öss puanının katkısı coktur yapacagın derece cok önemlidir rekora oynamalısın çünkü senın öss puanın 237 emınımkı senden cok daha yuksek oss lı arkadaslar sınava gırecektırşimdiden basarılar dılerım
volkansony
03-08-2008, 23:07
teşekürler cevap icin ama ben 24 saniye yaparsam antrenörlüğe 2 ye girebilceğimi düşünüyorum kocaeli icin söylüyorum bakalım artık kısmet
webkenan
04-08-2008, 00:17
inş.sevgılı volkan ii bir dereceıle istedıgın bolüme girersin basarılar dilerim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.