Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisi Olanlar Varsa Yardım Ederse Sevinirim
merhaba ben bu sene öss söz1 de ham 229 aldım beden egitimi ögretmenligine girmeyi düşünüyorum fakat hiç bilgim yok
1) sizce bu puanla nerelerde sınava girmeliyim.. ( hangi üniersitede hangi koşullar var koşu kordinasyon vs... )
2) spor mülakatlarına nasıl çalışmayım?
3) Uzman Jandarma Sınavını kazandım ve 400 m koşuyu 65 sn de koştum
sporçalışmalarını ne şekilde yapmalıyım
Ben HATAY'lıyım
webkenan
14-07-2008, 12:01
degerli üyemiz öss puanın normal bak Hatayın sınavında 1500 kosu -100 mt ve koordınasyonu var eger orda bir beden egitimi hazırlık kursundakı bır hoca arkadasımıza danısırsan sana yardım eder ve seni Hatay'a hazırlar yada yetenegıne göre baska bir sınavyerıne hazırlar şimdidenbasarılar dılerım
peki sizce hangi üniversiteler avantajlı?
webkenan
14-07-2008, 12:13
degerli üyemiz ben sadece senin öss puanını biliyorum sportif özelliklerini billmedigim için senin için hangısinin avantalı oldugunu bilmiyorum ama Hatay sınavında ne yaparsan ona gore puan alıyosun sporculugun varsa bu senın için bır avantajdır ama ben senın yerınde olsam hatay da bir beden egt.hazırlık kursuna giderim hocaların bakar onlar seni yonlendirir
volverin
14-07-2008, 14:11
bencee gırmekk ıstedıgınn unvrsıtelerınn ınternet adreslerındenn bılgı almann daha dogruu cunkuu herr okul farklı bırr sınavv yapıyor ve kordınasyonnn olann bır yerde sınava gırersenn ona goree calısmann lazımm yanıı bırr grupp bulupp onlarla calısmann daha ıyı olurr sanırımm ve orda hocalarınn senıı da guzell yonlendırır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.