Orijinalini görmek için tıklayınız : BESYO MEZUNU ARKADAŞLAR ARANIYOR.
osigol_9
15-04-2008, 11:35
Üniversitelerimizin Spor akademilerinin herhangi bir bölümünden mezun olmuş, Salon sporlarında ve step aerobikbranşlarındadeneyimli bay ve bayan istanbul'da ikamet eden arkadaşlar için iş imkanı sunuyoruz. Çalışma zamanları hafta içi pazartesi-çarşamba-cuma 17:00-22:00 arası, cumartesi-pazar 09:00-17:00 arası ilgilenen arkadaşlar cv'lerini okulsalonlari@gmail.com (okulsalonlari@gmail.com) adresine göndermeleri rica olunur.
bilgiiçin teşekkürler okuyor olmasam ben bile gelirdim inşallah besyolu arkadaşlarımıza yararlı olur
osigol_9
15-04-2008, 12:35
Mezun arkadaşlarımızın kendilerini geliştirme konusunda çok güzel bir iş imkanı olarak düşünüyorum, çalışmak isteyenlere mutlaka yararlı olur.
ankaradayım ama ben istanbulda olsaydım basvurudum gercı okuyorum halen ama neyse:) tşkler yinede
osigol_9
21-04-2008, 11:49
Anladığım kadarıyla bu siteyi sadece öğrenciler ve çalışan arkadaşlar kullanıyor şuana kadar bir başvuru olmaması şaşırtıcı....http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley5.gif
öylede hocam birdegiremeyenler var siteye şimdilik siz biraz daha bekleyin en kısa zaman biz de tanıdıklarımıza haber vererek size ulaşmaya çalışırız hocam
hocam ben daha once calısmadım bu alanda bı yerden baslayabılırm ve bu alanlada ılgılenıyorum acılacak bır kurs beklıyorum ıstanbulda belge almak ıcın .nasıl ırtıbata gecebılırız telf ?
hocam ben henüz öğrenciyim ama step aerobik sertifikam var sizinle çalışamazmıyım acaba???...
osigol_9
28-05-2008, 15:00
CV'nizi belirtilen mail adresine gönderin değerlendirelim...
yaptık bakalım hayırlısı..
ibb yaz okulu için personel alımı durmuş cv gönderdiğiniz yer yani
osigol_9
19-06-2008, 10:57
Sarıyer Baltalimanı taraflarında çalışacak mezun (Erkek)arkadaşlar aranıyor...
Merhabalar...Ilaninizi okudum ilgileniyorum...Suan yurt disindayim....Bu konu hakkinda beni bilgilendiriseniz cok sevinirim...Beden Egitimi Bölümü mezunuyum...Türkiyede ve yurt disinda step aerobik hocaligi yaptim...smileys/smiley17.gif
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.