Orijinalini görmek için tıklayınız : Beden Eğitimi Mezunlarına Formasyon
aytac078
16-09-2009, 17:51
Beden Eğitimi Mezunlarına Formasyon
m.taşpınar
16-09-2009, 17:53
NE GEREĞİ VAR YAKINDA BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE ATAMA BİLE OLMAYACAK...
DERS SAYISI DÜŞTÜKTEN SONRA ONCA LİSEDE ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ NORM KADROSU FAZLALILIĞI OLACAK...
formasyon verilen arkadaşlar atandı da şimdi formasyon verilmeyenlere mi geldi sıra,eldeki silahlarınızı bir kullanın,artı kaç tane atama yapıyosunuz ki parmakla mı sayalım,zaten 1 saatcik bir dersle idare etmeye çalışıyoruz,onuda alacaksınız diye tedirgin haldeyiz
plakky07
06-11-2009, 23:53
aynen katılıyorum.okuduğunuz okula girmeden önce bölümlerin sınavları var arkadaşlar.kazanan öğretmenlik okur yada antrenörlük veya yöneticilik.
üniversiteye kendimi atayım diye yırtınırız hangi bölüm önemli değil diyerek.okul biter hadi formasyon olsunda öğretmen olayım.ne kadar kolay dimi 20000 mezundan 300 kişi alan devlet bide size formasyon versin.herkes işini yapsın arkadaş.istemediğin bölümü okumasaydın
jerkanes
14-12-2009, 20:00
doğru şeyler söylüyorsunuz da en azından özel okullarda görev yapabiliriz neden bu kadar ters algılıyorsunuz herşeyi atama olmuyor ama kpss 75 80 alın bal gibide atanıyorsunuz
peki her üniv veriyomu belirli yerlerdemi verilecek öğrenebilirmiyim. teşk
neslihan61
17-01-2010, 16:36
beden eğitimi mezunlarına ne formasyonu veriliyor anlayamadın zaten öğretmen olarak atanabiliyorlar yanlışmı biliyorum?
Arkadaşlar benim bildiği kadarıyla formasyon spor yöneticiliği,antrenörlük ve rekreasyon okuyan arkaşlar için..
doğru şeyler söylüyorsunuz da en azından özel okullarda görev yapabiliriz neden bu kadar ters algılıyorsunuz herşeyi atama olmuyor ama kpss 75 80 alın bal gibide atanıyorsunuz
size katılıyorum hocam giden hersekılde gıdıyoo
devturker
03-03-2010, 16:12
arkadaşlar ben geçtiğimiz sene ant. mezun oldum. şuanda kolejde çalışıyorum basketbol ant. olarak ama öğretmenliği alabilirsen derslerede girebilirsin dediler hiç olmadı özel kolejlerde ant. yapma hakımız olması gerektiğini düşünüyorum
Nedense bir çekişmedir gidiyor.beden eğitimi öğretmenleri çok iyi biliyorki onlardan daha fazla ders alıp daha fazla krediyle mezun olduğumuzu.artık bırakalım bunları bizim amacımız zaten kpss ile kadrolu atanmak değil sadece özel okullarda ve kolejlerde derlere girebilmek tıpkı siz beden eğitimi öğretmenlerinin kuluplerde antrenörlük veya hakemlik yaptığınız gibi.formasyon hakkı çok iyi oldu inş yakında netlik kazanır ve türk sporuna faydalı bireyler yetiştiririz.biraz dayanışma içinde olalım arkadaşlar zaten yüksek puan alırsan atanırsın.atanda canı gönülden ama artık bırakalım antrenörlük öğretmenlik çekişmesini.saygılarımla.
haberin yokmu ders saatleri arttı
serkanee
30-07-2010, 11:58
arkadaşlar yeni yapılan 80.nolu karara göre beden eğitimi ögretmenleri haricinde sadece rekreasyona formasyon verilmiş bilgisi olan var mı??.. her bölüme formasyon ama ne antrenörlük bölümüne ne spor yöneticiliğine formasyon verilmiyoo farkında olan var mı??.. bilgisi olan yazsın lütfenn??...
serkanee
30-07-2010, 12:00
hemde arkadaşlar kırıkkale üniversitesi rekreasyona veriyoo inanmayan girsin baksınn...
yagmur_06
09-08-2010, 00:25
beden eğt bölümü mezunlarına formasyon var mı
dohan.john
11-08-2010, 19:50
öğretmenlikler napıcak formasyonu arkadaşım bizler zatn antrenörlükten öğretmen olmak için istioz formasyonu...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.