PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beden eĞİtİmİ derslerİ kalkiyor

fyakamoz
11-11-2010, 18:09
Tv de dersİmİzİn kalkacaĞi sÖylenİyor

Yerİne spor kÜltÜr ve sanat dersİ gelİyormuŞ.

erciyess
11-11-2010, 18:54
adı degısıyor sorun yok cocukları fazla sık madan spor yaptırıcaz anlasılan

gustavyo
11-11-2010, 21:20
bu iyi birşey eğer yanlış anlamadıysam daha kapsamlı hale gelecek ama sistemi nasıl oluşturacaklar bunu anlamadım. 45 dakikalık dersin yetmeyeceğinden sosyalleşme için daha fazla zaman ayrılması gerektiğinden bahsetti bakan.

serci2002
12-11-2010, 02:19
1 ders yerine 5 saate çıkırıp yarım günde yapılsın diyor bütün okullamı yapılacak sınıf sınıf mı, sınıf sınıfsa 5 şubeden fazla şubesi olan okullarda dersler nasıl olacak salon yok tek bahçe , sınıf bazında ise okulun ders saati saatleri nasıl şekillenecek haftalık 30 saatlik ders saati sayısı nasıl olacak

yusufefe
22-11-2010, 10:42
hah şimdi oldu koçta olduk,kurbanlıkta..! arkadaşlar peki haftada bir gün 5 saat olduğunu düşünün, tek öğretmen bir sürü öğrencimi olacak onu bırak biz yarış atımıyız biz eğitimciyiz! antrenörlük yapmak isteseydik beden eğitimi öğretmeni olmazdık zaten, bu gidiş pek hayırlı değil bence sessiz kalmayalım branşımızı koruyalım arkadaşlar..

gokbayrak1903
26-11-2010, 15:50
hah şimdi oldu koçta olduk,kurbanlıkta..! arkadaşlar peki haftada bir gün 5 saat olduğunu düşünün, tek öğretmen bir sürü öğrencimi olacak onu bırak biz yarış atımıyız biz eğitimciyiz! antrenörlük yapmak isteseydik beden eğitimi öğretmeni olmazdık zaten, bu gidiş pek hayırlı değil bence sessiz kalmayalım branşımızı koruyalım arkadaşlar.. yusuf hocam kesinlikle haklısın bu gidiş hayra değil kendi adamlarına yer acmak için yapılan çalısmalar.Antrenörün işi olmaz okulda hele biz Beden Eğitimi Öğretmenleri varken asla olamaz.Sesimizi cıkarmalıyız yada tam olarak ayrıntılarını bilmek lazım bu işin.Aslında ben bu işin lafta kalacagını düşünüyorum İnşallahta hayrımızaysa öyle olur

dsinan
30-11-2010, 10:30
hanği okulda kaç saat spor yaptırılabilir. 90 dk beden eğitimi dersi bile yapamayan çocuklar terliyor bizden sonra ders yapılmıyor diyen öğretmenler. aman okul takımına gideçeğine kursa gitsin sbs veya oss ye hazırlansın diyen bir zihniyete 5 saat spor yaptırılaçakmış. dersin adını dağil öğrenci diğer öğretmenler ve velilerin kafalarındaki düşünceyi ve önyarğıyı değiştirmek lazım ilk önce.

neseç
17-04-2011, 21:15
kesinlikle katılıyorum biz özel insanlarız