PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beden eğitimi dersi aylık zümre toplantı tutanağı

sesinim
04-12-2013, 01:11
Merhaba Arkadaşlar Lise De Tek Öğretmenim Zümre İstediler Tamam Dedim Hazırladım Şimdi De Aylık İstiyorlar Anlamış Değilim Tek Öğretmen Zümre Mi Yapar Hadi Yaptı Bunun HEr Ayı Noluyor Valla Kafayı Yiyecem Evrak HAzırlamaktan Yardımcı Olursanız Sevinirim Türkiye De Tek Aylık Zümre Toplantı Yapan Ben Değildirim Umarım:))

betil
10-12-2013, 17:44
sen rahat ol biz haftalık yapmaya başladık

webkerem
11-12-2013, 18:02
Hocam tek öğretmen zümre yapmaz. Konya il milli eğitim müdürlüğü ilköğretim için görüş istemiş fakat bakanlık gönderdiği yazının son paragrafında genelleme yaparak yazıyı göndermiştir. Son paragraf aynen şöyle: "Aynı sınıfı veya aynı dersi okutan yalnızca bir öğretmen olması durumunda zümre öğretmenler kurulunun toplanmasına gerek yoktur." bu cümle de lise yada ilköğretim diye ayırmamış. İlgi ekleri konya il milli eğitim müdürülüğünün yazısının ilgili maddeleridir. Ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin 111. MADDE sinde şu şekilde demektir. "Zümre öğretmenler kurulu: Aynı dersi okutan öğretmenlerle varsa diğer eğitici personelden oluşur" Zaten adı üzerinde zümre öğretmenler kurulu. Yapacağınız iş ve işlemleri farklı sınıflarda başka öğretmen arkadaşlarla ortaklaşa yapmanız için gerekli bir toplantıdır. Tek başınıza iseniz zaten bu ders için tüm kararları kendiniz tek başına vereceksiniz demektir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

utku29
26-11-2014, 12:56
Biz tek değiliz bizim için yardimci olacak hocam yokmu acaba aylık zümre örneği olan

webkerem
01-05-2015, 14:31
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/beden-egitimi-dersi-aralik-ayi-zumre-toplantisi-t14389.html