PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basketbol Antrenörlük ve Gelişim Semineri‏

webceren
20-01-2010, 19:57
TBF Eğitim Kurulu, 2010 yılı faaliyet programında yer alan beden eğitimi öğretmenlerine yönelik 1. Kademe E Kategorisi antrenör kursu düzenleyecek.

Ankara’da 25-29 Ocak 2010 tarihleri arasında TBF Eğitim Kurulu, beden eğitimi öğretmenleri için 1. Kademe E Kategorisi antrenör kursu gerçekleştirecek.

Kursta Gazi Üniversitesi’nden Yrd.Doç.Dr. Seyfi Savaş, Yeşimspor’dan Cem Çağal, Büyük Kolej’den Cengiz Kuru, Hacettepe Üniversitesi’nden Dr. Alp Bayramoğlu ve Optimum TED Ankara Kolejliler’den Davut Güngör, öğretim elemanı olarak görev alacaklar. Kursun sonunda düzenlenecek sınavda başarılı olan katılımcılara yardımcı antrenör belgesi verilecek.

Kursa katılmak isteyen antrenör adaylar, Garanti Bankası'nın Ataköy Şubesi'nin 6299526 numaralı hesabına 100 TL yatırarak dekontunu kurs katılım belgeleri ile birlikte kayıt esnasında yanlarında bulunduracaklar. İsteyen kişiler, kursa katılım evraklarını kargo ile Rüştü Yüce Eğitim Merkezi, Atatürk Spor Salonu içi Ulus/Ankara adresine gönderebilecekler.

Bilgi için irtibat edresi: VEDAT BORULDAY 05054364133 ve 0532 5009807

Kurs için gerekli olan evraklar;
Kurs katılım formu
Sağlık raporunun aslı
Lise ve dengi okul mezuniyet belgesi aslı yada noterden tasdikli kopyası
Savcılık iyi hal kağıdının aslı
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nden ceza almadığına dair yazı
Nüfus cüzdanı sureti yada fotokopisi
3 vesikalık resim
Banka dekontu

ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte TBF Eğitim Kurulu’nun ortaklaşa düzenlediği beden eğitimi öğretmenleri antrenör gelişim semineri Ankara’da yapılacak.

Milli Eğitim bakanlığı Beşevler Spor Salonu’nda 30-31 Ocak 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilecek seminere tüm kategorilerdeki basketbol antrenörleri de katılabilecekler. Seminerde Gazi Üniversitesi’nden Yrd.Doç.Dr. Seyfi Savaş, Yeşimspor’dan Cem Çağal, Büyük Kolej’den Cengiz Kuru, Hacettepe Üniversitesi’nden Dr. Alp Bayramoğlu ve Optimum TED Ankara Kolejliler’den Davut Güngör, öğretim elemanı olarak görev alacaklar.

Seminere katılmak isteyen kişilerin, Garanti Bankası'nın Ataköy Şubesi'nin 6299526 numaralı hesabına 75 TL yatırarak dekontunu seminer sırasında yanında bulundurması gerekiyor.

millisporcu2
17-03-2010, 22:55
hep bunları kaçırdık teşekkürler