Orijinalini görmek için tıklayınız : Başka okulda egzersiz yapabilirmiyim?
Bir beden eğitimi öğretmeni olarak egzersizmi kaodromun olduğu okuldamı yapmak zorundayım.Bağlı olduğum okulda değilde başka okulda yapamazmıyım...bu konuyla ilgili bilgisi ve başka okulda yapabildiğime dair resmi yazısı olan varsa lütfen yollayın.
slm.benimde geçen sene böyle bir sorunum oldu kadromuzun bulunduğu okulda egzersiz yapabiliyormuşuz .o zaman ek ücret ödeniyormuş.ama genede değişmiş olabilir.
vilademir
03-09-2008, 17:25
kendi okulun adına yapabilirsin.imkanların yoksa başka okulların salonlarını kullanmana şartlar elverdiği sürece hiçbir okulun müdürü hayır demez.(yani bana kimse çalışamazsın okulumuzda demedi).tabii yinede gelecek cevapları beklemekte fayda var...
webmaster
03-09-2008, 17:34
hocam ben başka okulda yaptım kabul gördü, aşağıdaki madde herhalde sorununuza çözüm olacaktır.
Bu kapsamda okul ve kurum müdürlükleri, okullarında yürütülecek ders dışı eğitim çalışmalarının hangi tür çalışmalar olacağını ders yılı içerisinde saptayacak, bu çalışmaların yürütülmesinde esas olacak programı hazırlayacak ve millî eğitim müdürlüğünce onaylanmasından sonra yürürlüğe koyacaklardır.
yönetmelik aşağıdaki linktedir bir göz gezdirirseniz herhalde sorunuza cevap bulabilrisiniz.
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/forum_posts.asp?TID=3675
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.