PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Badminton I. ve II. Kademe Antrenörlük Kursları Açılacaktır

webmaster
04-11-2009, 08:01
SEVGİLİ ARKADAŞLAR,,,
BADMİNTON FEDERASYONU ANTRENÖRLÜK KURSLARI (1. ve 2.) AÇMIŞ BULUNMAKTADIR.<WBR>..İLLERİNDE KATIMAK İSTEYENLER FED.İL TEMS..İLE GÖRÜŞEBİLİR..ARZU EDENLER BENDEN DE BİLGİ ALABİLİR.

İRFAN ÇALIŞIR
BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRT..
MERSİN

II.Kademe Antrenörlük Kursunda Başvuruda İstenen Belgeler;
-4 adet fotoğraf
-I.Kademe Antrenör Belgesi
- Badminton Seminer Belgesi
- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
- Sağlık raporu (sağlık ocaklarından)
- Savcılık iyi hal kağıdı (aslı)
- Nüfus cüzdanı sureti (TC Vatandaş No ve Resimli) veya nüfus kağıdı ftkp..
- Kursa katılacak adaylar Ankara Garanti Bankası GSGM Bürosu711-6299430 nolu hesabına Badminton Antrenörlüğü için 150 TL yatıracaklardı<WBR>r.

I.Kademe Antrenörlük Kursunda Başvuruda İstenen Belgeler;

-4 adet fotoğraf
- Diploma Sureti (noter tasdikli, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli olanlar için kurum onaylı)
- Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden cezaları olmadığına dair yazı (aslı)
- Sağlık raporu (sağlık ocaklarından)
- Savcılık iyi hal kağıdı (aslı)
- Nüfus cüzdanı sureti (TC Vatandaş No ve Resimli)
- Kursa katılacak adaylar Ankara Garanti Bankası GSGM Bürosu711-6299430 nolu hesabına Badminton Antrenörlüğü için 100 TL yatıracaklardı<WBR>r.
Önemli Not : İl veya ileçelerden en az 40 kişilik bir Antrenörlük kursubaşvurusu olursa BadmintonAntrenörlük kursu açılabilir.
- 40 kişi içerisinde Besyo mezunu olmayanların sayısı en az 20 kişi olursa kursa Besyo mezunu olmayanlarda katılabilir.
- Başvuru yapanların tamamı Besyo mezunu olduğunda ve 35 kişilik bir sayı ile de Antrenörlük kursu açılabilabilir

elacimm24
06-11-2009, 11:45
bu kurs kaç gün sürecek ve tarih süreleri nezaman ben tokat temsilcinize ulasamadım oyüzden burda acılıp açılmayacağınıda öğrenmem mümkün olurmu tesekkürler

gölgen
11-11-2009, 17:33
ben mardinde görev yapıyorum sayı tamamlanırsda burada açılma şansı nedir ve bizler kaç gün katılacağız mardin temsilciniz varmı

jerkanes
14-12-2009, 20:06
bursa da oturuyorum burada hangi tarihlerde açılma ihtimali var acaba (1 kademe ant kursu)

onur kostak
26-12-2009, 11:37
ben izmirde oturuyorum burada ne zaman açılacak haber verirseniz sevinirim.

karaarslan
13-01-2010, 20:30
il gençlik we spor müdürlüklerinden bunları daha iyi öğrenebilirsiniz

eftelya.
25-01-2010, 21:19
merhabalar bende bursada yaşıyorum. bursada 1.kademe antrenörlük kursları verilecegi konusunda hiç bir bilgiye rastlayamadım.şehir temsilcisinede ulaşamadım beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum.

kuddusisever
10-03-2010, 17:59
hocam ben kuddusı sever besyo okuyorum bna dtylı bılgı gonderebılır mısınız

hrk46
24-03-2010, 11:50
Amasya da ne zaman acılıyor acaba yada ne zaman acılıcak bana bir bilği ulaştırabilirmisiniz.k.maraş ve civarları da olabilir.ı. Kadame badminton antrenörlük kursuna katılmak istiyorum..

SUN_AY
26-03-2010, 17:37
merhaba hocam be istabulda oturuyorum.burda ne zaman ve nerede bütün hakemlikleriçin 1.kademe ne zaman açılacak bilgi verirseniz sevinirim.

Adem Tırpancı
26-03-2010, 21:03
merhaba hocam be istabulda oturuyorum.burda ne zaman ve nerede bütün hakemlikleriçin 1.kademe ne zaman açılacak bilgi verirseniz sevinirim.

2010'da açılacak antrenörlük kurslarının tam listesine buradan (http://www.gsgm.gov.tr/spor_egitim/dosyalar/faaliyet_programi/egitimplani.htm) ulaşabilirsiniz.

Hakemlik kursları için ilgili branşın il temsilcisinden ya da gençlik ve spor il müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz.

cma
26-12-2010, 20:27
hocam bende düşünüyorum katılmayı..nerede açılacak bu kurs ve ne kadar ödemem gerek..ayrıca kaç gün sürücek......

irfanrapaiç
03-01-2011, 21:43
hocam tokatta hangi okulda görev yapıyosunuz ben yeşilyurtta görev yapıyorum badminton okul takımım var sizinle irtibata geçebilir miyiz?

irfanrapaiç
03-01-2011, 21:46
bu kurs kaç gün sürecek ve tarih süreleri nezaman ben tokat temsilcinize ulasamadım oyüzden burda acılıp açılmayacağınıda öğrenmem mümkün olurmu tesekkürler

hocam ben de tokatta görev yapıyorum badminton okul takımım var siz hangi okuldasınız yarışmalarla ilgili sizinle irtibata geçebilir miyiz?teşekkürler