binali
30-06-2009, 11:01
ADAY HAKEM KURSU AÇILIYOR
justify; LINE-HEIGHT: Aday Hakem Kursu ve Hakem Terfi Semineri09-12 Temmuz 2009 tarihleri arasında Tekirdağ / Çorlu ilinde yapılacaktır.
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT: Aşağıdaki şartları taşıyan kursiyer adayları özgeçmişlerini belirten bir dilekçeyi 06 Temmuz 2009Pazartesi günü mesai bitimine kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine göndermeleri gerekmektedir.
justify; LINE-HEIGHT: normal; TEXT-INDENT: -18pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt 18pt">
justify; LINE-HEIGHT: Aday Hakem Kursuna Katılacaklarda aranılan şartlar ve istenecek belgeler:
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT: 1 – 18 yaşını doldurmuş,35 yaşından büyük olmamak.
justify; LINE-HEIGHT: 2- Lise mezunu olmak (Belgelemek).
justify; LINE-HEIGHT: 3- Kursa Katılım Dilekçesi.
justify; LINE-HEIGHT: 4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
justify; LINE-HEIGHT: 5– 2 Adet Vesikalık fotoğraf.
justify; LINE-HEIGHT: 6- Savcılıktan sabıka kaydı.
justify; LINE-HEIGHT: 7- Sağlık Raporu (Hükümet Tabipliği veya Sağlık ocağından).
justify; LINE-HEIGHT: 8- Aday Hakem Kursuna katılacak adayların Türkiye İş bankası Ankara Şubesi Şube kodu 4200- 5941076 nolu hesabına 50-YTL. Yatırdığına dair banka dekontu.
justify; LINE-HEIGHT: 9- Terfi sınavına katılacak hakemlerin ise her branş için 20-YTL. Yatırmaları gerekmektedir.
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT: Hakem Tanıtım Formunu İndirmek İçin Tıklayınız (http://www.taf.org.tr/FckUploadedFiles/ATLETİZM%20HAKEMİ%20TANITIM%20FORMU.doc)
justify; LINE-HEIGHT: Aday Hakem Kursu ve Hakem Terfi Semineri09-12 Temmuz 2009 tarihleri arasında Tekirdağ / Çorlu ilinde yapılacaktır.
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT: Aşağıdaki şartları taşıyan kursiyer adayları özgeçmişlerini belirten bir dilekçeyi 06 Temmuz 2009Pazartesi günü mesai bitimine kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine göndermeleri gerekmektedir.
justify; LINE-HEIGHT: normal; TEXT-INDENT: -18pt; MARGIN: 0cm 0cm 0pt 18pt">
justify; LINE-HEIGHT: Aday Hakem Kursuna Katılacaklarda aranılan şartlar ve istenecek belgeler:
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT: 1 – 18 yaşını doldurmuş,35 yaşından büyük olmamak.
justify; LINE-HEIGHT: 2- Lise mezunu olmak (Belgelemek).
justify; LINE-HEIGHT: 3- Kursa Katılım Dilekçesi.
justify; LINE-HEIGHT: 4- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
justify; LINE-HEIGHT: 5– 2 Adet Vesikalık fotoğraf.
justify; LINE-HEIGHT: 6- Savcılıktan sabıka kaydı.
justify; LINE-HEIGHT: 7- Sağlık Raporu (Hükümet Tabipliği veya Sağlık ocağından).
justify; LINE-HEIGHT: 8- Aday Hakem Kursuna katılacak adayların Türkiye İş bankası Ankara Şubesi Şube kodu 4200- 5941076 nolu hesabına 50-YTL. Yatırdığına dair banka dekontu.
justify; LINE-HEIGHT: 9- Terfi sınavına katılacak hakemlerin ise her branş için 20-YTL. Yatırmaları gerekmektedir.
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT:
justify; LINE-HEIGHT: Hakem Tanıtım Formunu İndirmek İçin Tıklayınız (http://www.taf.org.tr/FckUploadedFiles/ATLETİZM%20HAKEMİ%20TANITIM%20FORMU.doc)