PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Antrenörlük eğitimi mezunları yardım lütfen..

SmiLeface
25-01-2013, 00:26
Ben antrenörlük eğitimi mezunuyum ve uzmanlığı hentbol üzerine yaptım. Gençlik spor alımlarında 2. kademe antrenörlük isteniyor ama ben extradan bir sertifika almadım. Bu konu da uzmanlık almış olmamın bir önemi var mı ve bu uzmanlık ne işimi yarıyor ? Şimdiden teşekkür ederim.

Adem Tırpancı
25-01-2013, 22:16
Ben antrenörlük eğitimi mezunuyum ve uzmanlığı hentbol üzerine yaptım. Gençlik spor alımlarında 2. kademe antrenörlük isteniyor ama ben extradan bir sertifika almadım. Bu konu da uzmanlık almış olmamın bir önemi var mı ve bu uzmanlık ne işimi yarıyor ? Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam sizi ilgilendiren madde;

Madde 20- Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olanlar kademeler itibariyle sadece bir branşta olmak kaydıyla talep ettikleri antrenör belgesi alabilmesi için;

c) Üniversitelerin beden eğitimi veya spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarının antrenör eğitimi bölümü mezunlarına III. Kademe (Kıdemli Antrenör) antrenör belgesi , III. Kademe (Kıdemli Antrenör) antrenör belgesini aldıktan sonra 3 yıl boyunca antrenörlük yaptığını ve ilgili spor dalında en az 2 seminere katıldığını belgeleyenlere, başvurusu halinde doğrudan IV. Kademe (Başantrenör) antrenör belgesi verilir.

SmiLeface
05-02-2013, 13:57
çok tşk ederim ilginiz için.

besyoloq
05-02-2013, 15:56
Bende bu sene antrenörlük bölümü futbol uzmanlık dalı mezunuyum ve elimde şuan TFF grassroots belgesi bulunuyor bu belgeyle Gençlik spora antrenör alımları için başvuruda bulunabilirmiyim ?

webkerem
05-02-2013, 19:25
Arkadaşlar okuldan mezun olanlar ellerindeki uzmanlık belgesiyle iligli federasyondan belgelerini alabilirler. ben uzmanlık belgemle birlikte futbol federastyonuna başvurdum ve B denlik almıştım. Sizlerde ililgi federasyonlara başvurunuz.