PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : anadolu liseleri ilk atama başvuruları

dogacan77
11-02-2010, 20:16
arkadaşlar.. 28 aralık 2010 sınav puanına göre ilk atama başvuruları başladı ama öncesinde diyarbakır ilindeki boş kontenjanlar açıklanmadı...ve başvuru ekranında merkeze yakın sadece 1 okul açık görünüyor o da teknik ve endüstri meslek lisesi...eğer baştan bilinse açıklar sınava girmeye zahmet etmezdik.....arkadaşlar hangi okullar anadolu kapsamında bilenlerden cvp bekliyorum..

zeliha8343
12-02-2010, 03:31
arkadaşlar ben zorunlu hizmetimi yapıyorum,haziranda yeni geldim eş değer bölge tayini ile.şimdi başka ilçeye and.lis.tayini istediğimde orada görev yapmam gereken süre ne kadar? cwplarınızı bekliyorum ...

kocanaz
19-02-2010, 16:19
arkadaşlar ben zorunlu hizmetimi yapıyorum,haziranda yeni geldim eş değer bölge tayini ile.şimdi başka ilçeye and.lis.tayini istediğimde orada görev yapmam gereken süre ne kadar? cwplarınızı bekliyorum ...

merhaba arkadasım,

öncelikle çalıştıgın 2. okulun sanırım, yani önce farklı bir yerde çalısıyordun ordan simdi bulundugun ve yine zorunlu hizmet olan yere geldin.

Simdi anadolu atamasıyla yine zorunlu hizmet bölgesinde aynı ilde farklı bir ilçeye atana bilirsin.
İl dışı tercih yapabilmen için ise il sınırları içinde en az 3 yıl çalışma şartı aranmakta.

Burda önemli olan ilde çalışılan süre, yani 2 farklı ilçede çalısmıs olman senin bu 3 yıllık süreni sıfırlamaz. İle geldidigin tarihten itibaren 3. yılın dolduğunda il dısı isteyebilirsin.

umarım yardımcı olmusumdur, sorunuz varsa cevaplayabilirim ...

kocanaz
19-02-2010, 16:27
arkadaşlar.. 28 aralık 2010 sınav puanına göre ilk atama başvuruları başladı ama öncesinde diyarbakır ilindeki boş kontenjanlar açıklanmadı...ve başvuru ekranında merkeze yakın sadece 1 okul açık görünüyor o da teknik ve endüstri meslek lisesi...eğer baştan bilinse açıklar sınava girmeye zahmet etmezdik.....arkadaşlar hangi okullar anadolu kapsamında bilenlerden cvp bekliyorum..

merhaba arakdasım,

http://ogm.meb.gov.tr/

yukarıda gönderdiğim link e girip sayfa açıldığında sol tarafdaki menüden OKULLARIMIZ, sonrada OKUL BİLGİLERİ ne tıkladığınızda okul çeşitlerine göre hangi okul hangi kategoride yer aldığını göre bilirsiniz ...

yardımcı olmadı dileğiyle ...

millisporcu2
20-02-2010, 18:37
http://ogm.meb.gov.tr/
buradan bakabilirsiniz arkadaşım

zeliha8343
21-02-2010, 19:57
teşekkür ederim açıklaman için.tercih yapmadım aynı ikinci okulumdayım fakat 3 yıl demen kafamı karıştırdı.ben il dışı istemem için 3 yıl mı burda görev yapmam gerek.2 yıl diye biliyordum ben :(

kocanaz
22-02-2010, 22:05
teşekkür ederim açıklaman için.tercih yapmadım aynı ikinci okulumdayım fakat 3 yıl demen kafamı karıştırdı.ben il dışı istemem için 3 yıl mı burda görev yapmam gerek.2 yıl diye biliyordum ben :(

2 değil 3 yıl zeliha hanım ...

en son yerdeğiştirme yönetmeliğini karıstırayım zamn olursa linkide eklerim ...

ki bende aynı durumdayım ...