Orijinalini görmek için tıklayınız : AmatörFutbol çalıştırıcılığı kurslarına katılma
AmatörFutbol çalıştırıcılığı kurslarına katılma koşulları nelerdir ?
NOT: arkadaşlar çok sık aldığımız sorunun cevabı ;ÇALIŞTIRICI KURSLARINA KATILMAK İÇİN, özellikle 5 yıl lisanslı futbol oynama şartı aranıyor.
Cevap: Amatör kurslara;
<UL>
="style5">
align=justify ="style6">
23 yaşını bitirmiş
="style7">
En az 5 yıl lisanslı futbol oynamış
="style7">
En az lise mezunu [/list]
Özelliklere sahip adaylar kursa başvuru hakkını kazırlar, kurslar 30 ar kişilik olduğundan 30 dan fazla aday başvurursa profesyonel veya daha uzun süredir futbol oynayan veya üniversite mezunu veya milli takım veya lisan vb durumuna göre alacakları puanlar üzerinde bu kriterlere göre seçme yapılır. bunlar başvuru sırasına göre sıralanır. Asiller kayıt yaptırmadığı takdirde yedek listedekiler çağırılır.
güvenlik
26-05-2008, 20:57
oynama şartı aranıyor.
<UL>
="style5">
align=justify ="style6">
23 yaşını bitirmiş
="style7">
="style7">
Özelliklere sahip adaylar kursa başvuru hakkını kazırlar, kurslar 30 ar kişilik olduğundan 30 dan fazla aday başvurursa profesyonel veya daha uzun süredir futbol oynayan veya üniversite mezunu veya milli takım veya lisan vb durumuna göre alacakları puanlar üzerinde bu kriterlere göre seçme yapılır.....bunlar tamamda bu tarih itibari ile kaçırdıkmı kursları
bu koşulları taşıyanlar kurslara katılabilir bilgilendirmesi bu erdal bey. bu arada ç. spor salonunun amiri ile aynı adı taşıyorsunuz. tesadüfmü???http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley2.gif
mustafakutlu
31-05-2008, 16:38
okuldan alınan futbol uzmanlık belgesi antrönörlük lisansına nasıl dönüştürülüyor? bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. 2008 eylül ayında amatör futbol antrenörlük kurs kayıtları tekrar başlıyacak deniyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı...
Meraba arkadaşlar ben ilk defa futbol antrenörlük belgesi alıcam bana izmirdenim nerde yapılıyor kurslar tff ve tüfak sordum tam bir bilgi yok??? yardımcı olursanız sevinirim
yokole1sey
29-08-2008, 00:48
emegınıze saglık
HERKESE MERHABA
BENDE FUTBOL ANTRENÖRLÜK YA DA ÇALIŞTIRICI BELGE ALMAK İSTİYORUM. AMA BİR KULÜPTE SPORCU OLARAK ÇALIŞMADIM NASIL ALABİLİRİM BİLEN VAR MI ?
AmatörFutbol çalıştırıcılığı kurslarına katılma koşulları nelerdir ?
NOT: arkadaşlar çok sık aldığımız sorunun cevabı ;ÇALIŞTIRICI KURSLARINA KATILMAK İÇİN, özellikle 5 yıl lisanslı futbol oynama şartı aranıyor.
<UL>
="style5">
align=justify ="style6">
23 yaşını bitirmiş
="style7">
="style7">
Özelliklere sahip adaylar kursa başvuru hakkını kazırlar, kurslar 30 ar kişilik olduğundan 30 dan fazla aday başvurursa profesyonel veya daha uzun süredir futbol oynayan veya üniversite mezunu veya milli takım veya lisan vb durumuna göre alacakları puanlar üzerinde bu kriterlere göre seçme yapılır. bunlar başvuru sırasına göre sıralanır. Asiller kayıt yaptırmadığı takdirde yedek listedekiler çağırılır.
besyomen
08-10-2008, 12:26
arkadaşlar kursa katılım olarak konya tuvaf antrenörler başkanlığında bilgi aalabilirsiniz eğer uzmanlık alanını ve belgeniz varsa tfff den belgeyi alabiliyorsunuz
Arkadaşlar genelde kuslar yaz tatilinde oluyor. Bunu takip etmenin yoluda TÜFAD(Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği)şubeleri var internetten bu şubelerin adresine girip takip etmeniz gerekir.
cenkertas
02-12-2008, 07:07
arkadasım hiç bir kulupde 5 yıl sure ıle lısansına vize atılmadıysa malesef eğitim kurslarına kabul edılmezsın. zaten ölede olmalı biz 5 sene bi bransın egıtımını alıyoruz anatomisinden biomekanıgıne kadar en ince ayrıntısı bilimsel ortamlarda goruyoruz ve sahada uyguluyoruz. 15 günde 750 ytl vererek antrenörlük belgesi almak acıkcası biz antrenörlük bölümü okumus kısılere hakaret olarak kabul edıyoruz. öğretmenlik bölümleri ise futboldan antrenörlük alamıyorlar kurslara kabul edılmelerı gerekıyor. saygılarımla
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.