Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya Köln Spor Akademisi Hakkında Bilgi Almak İstiyorum...
manisa cbü besyo öğretmenlik bölüm 3.sınıf öğrencisiyim...okulup bittikten sonra Almanya'da eğitimime devam etmek istiyorum...bu konu da ciddi bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum...şartları nelerdir?ücreti ne kadardır?yardımcı olursanız çok sevinirim...
millisporcu2
25-02-2010, 21:30
cimnastik öğrt. görevlisi metin bey bu konuda yardımcı olabilir c.b.ü arkadaşım
metin hoca zaten okul müdürümüz fakat kendisini okulda bulabilene helal olsun...toplantıları bu aralar çok sık o yüzden denk gelemiyoruz..burdan da fikir edinebilirim diye düşündüm...ilginiz içinde teşekkür ederim...
imparatoriçe
02-04-2010, 18:37
önce köln ünv.mezunuyet diplomanı tanıyor mu.bunu öğrenmelisin.diplomanı tanıyorsa işlem farklı
değilse önce denklik olacak devam etmen için,sınav dönemleri yaz kış iki olarak biliyorum.önce almanca 1 yıl başarılı olursan devamını yoksa 1 yıl daha almanca geçemezsen devam edemiyorsun ben araştırmıştım,rektörlük numarasını ve maillerini alıp başvur
vaydeniz
20-07-2010, 14:47
merabalar ben volkan istanbul üniversitesi besyo antrenorluk okuyorum bu sene 3.sınıfa gectım soyle bır bılgı almak ıstıyorum ben okula millilik belgesiyle girdim ve almanyadan köln sehrindeki bir takımdan teklifi degerlendirmek istiyorum bu sene köln spor akademisine de geçiş yapmam için sporcu referansı diye bir olay varmıdır acaba?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.