PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alan Değişikliğini Mahkemeye Veriyoruz

mstersy
28-09-2012, 20:30
Hicbir yeterlilik testine tabi tutulmadan özel yetenek gerektiren beden eğitimi gibi branşlara gecen sınıf öğretmenlerini mahkemeye veriyoruz.halı sahada iki maç yaptı diye kendini beden eğitimi öğretmenliği okudum zannedip cevap yazanlardan olacaktır. onlara şunu söylüyorum BIZLER TIPLA ORT AK YAKLASIK ELLI kredi ders aldık DOKTOR OLALIM DIYORMUYUZ... Destek ve görüşlerinizi bekliyoruz.

Alan Değişikliğini Mahkemeye verecekler için dilekçesi

Haksızlığa uğradım diyorsanız, idari mahkemeleri başvuru yaparak hemen işlem başlatabilirsiniz.

Hülya987
29-09-2012, 08:50
Merhaba hocam,tepkinizi anlıyorum ve haklı buluyorum bir beden eğitimi öğretmeni olarak ama bunun önünü açan yine devlet yani bizim şikayetimiz yine devlete... Umarım bu saçma düzenlemeye bir son getirilir en kısa zamanda...

malkocoglu
29-09-2012, 13:10
ben sınıf öğretmeniyim ve beden eğitimine geçtim ama üniversite de okurken 2 yıl boyunca sürekli eğitim aldık ve beden eğitimi öğretmeni olarak staj yaptık . neden mahkemeye veriyorsunuz anlamadık sınıf öğretmenliğine de su ürünleri mühendislerini atadılar biz niye mahkemeye vermedik

melise
29-09-2012, 13:15
sonuna kadar destekliyorum. beden egıtımı ogretmenı olabılmek ıcın ayrıca oss'nın yanında yetenek sınavlarına hazırlandık kaç asamadan gecerek beden egıtımı ogretmenı olduk.yapılan haksızlıga dur denılmelı.

mustafadagli
29-09-2012, 13:18
ben sınıf öğretmeniyim ve beden eğitimine geçtim ama üniversite de okurken 2 yıl boyunca sürekli eğitim aldık ve beden eğitimi öğretmeni olarak staj yaptık . neden mahkemeye veriyorsunuz anlamadık sınıf öğretmenliğine de su ürünleri mühendislerini atadılar biz niye mahkemeye vermedik

VEREYDİNİZ elinizden mi aldık haksızlık bu yeteneksiz bir yıgın adam beden egıtımı ögretmenı oluyor işe bak ya tabiki mahkemeye vermeliyiz...

greences
29-09-2012, 13:19
kesınlıkle verelım ve ne olursa olsun,,destek verelım ne gerekyosa bende yapmaya razıyım..

ufuk_ak
29-09-2012, 13:40
Destek veriyorum daha önce sınıf öğretmenliğine diğer üniversite mezunlarının atanması ne kadar yanlışsa bu da o kadar yanlış

tolga38
29-09-2012, 13:43
ben 15 yıllık sınıf öğretmeniyim ve dün yan alanım olan beden eğitimine geçiş yaptım.görev yaptığım süre içerisinde 3 ilde 4 branşta ilçe okul bölge birincilikleri ile okullarımın isminin duyulmasına yardımcı oldum.bunu yaparken okulumda beden eğitimi öğretmenliği yapan arkadaşda maaş karşılığını alıp ger kalan kısmını dışarda kulüp çalıştırarak para kazanmakla geçirmekte okuldan bi haber yaşamaktaydı.soruyırum sizlre ben prof sporcuyum 20 yıldır.okulada sınıf öğretmenliğine dereceyle girdim hanginiz beni içine sindiremeyecekte mahkemeye verecek ne yapıyosunuzda gelenleri beğenmiyorsunuz akıllı olun sporcu yetştirin

kinq76
29-09-2012, 15:27
ben 15 yıllık sınıf öğretmeniyim ve dün yan alanım olan beden eğitimine geçiş yaptım.görev yaptığım süre içerisinde 3 ilde 4 branşta ilçe okul bölge birincilikleri ile okullarımın isminin duyulmasına yardımcı oldum.bunu yaparken okulumda beden eğitimi öğretmenliği yapan arkadaşda maaş karşılığını alıp ger kalan kısmını dışarda kulüp çalıştırarak para kazanmakla geçirmekte okuldan bi haber yaşamaktaydı.soruyırum sizlre ben prof sporcuyum 20 yıldır.okulada sınıf öğretmenliğine dereceyle girdim hanginiz beni içine sindiremeyecekte mahkemeye verecek ne yapıyosunuzda gelenleri beğenmiyorsunuz akıllı olun sporcu yetştirin
o kadar iyi sporcuysan Besyo okusaydın.DÜn beden eğitimi öğretmeni oldun bu gün ahkam kesiyorsun.Üç beş tane olumsuz örnek gösterip tüm beden eğitimi öğretmenlerine sallayamazsın.Unutma sende artık bizdensin.Bizim işimizi bir süre yap ondan sonra konuşalım bunları.Gerçi klasik sınıf öğretmeni kafası taşıyorsun belli işini yapamayıp idareciliğe geçen diğer versiyonların gibi seninde belli ki yetersizlik sorunların var . önce camiaya saygılı ol sonra bir köy okulundan bölge birinciliği çıkar sonra konuş.

tolga38
29-09-2012, 15:38
o kadar iyi sporcuysan Besyo okusaydın.DÜn beden eğitimi öğretmeni oldun bu gün ahkam kesiyorsun.Üç beş tane olumsuz örnek gösterip tüm beden eğitimi öğretmenlerine sallayamazsın.Unutma sende artık bizdensin.Bizim işimizi bir süre yap ondan sonra konuşalım bunları.Gerçi klasik sınıf öğretmeni kafası taşıyorsun belli işini yapamayıp idareciliğe geçen diğer versiyonların gibi seninde belli ki yetersizlik sorunların var . önce camiaya saygılı ol sonra bir köy okulundan bölge birinciliği çıkar sonra konuş.

iyi sporcuydum sporcuyum da sevgili arkadaşım.her sporcu besyoda okumuyor yada şöyle diyeyim sana her besyo da okuyan iyi sporcu olmuyor.Benim zamanımda 4 yıllık fakülteyi kazanamayan besyo da şansını deniyordu bilmem sen bunu hatırlarmısın yaşın kaç ama korkma canım arkadaşım köy okullarında çok çalıştık şimdi de en iyi okula çıktı merkezde yapacağım beden eğitimi öğretmenliğini yan alan senin zamanında varmıydı bilmem ama bizler sprocu kimliğimizin yanında 2 yıl beden eğitimi ğretmenliği dersi aldık,tıp fakültesinde hocalarımızla anatomisini fizyolojisini gördük eee içinde birde spora sevgi varsa adının sınıf beden eğitimi matematik doktor filan olmasına gerek yok spor böyle bir şey korkma durmak yok başarıya devam

kinq76
29-09-2012, 16:02
ah canım benim ne kadar da donanımlısın yaşasın Tolga38 türk sporunu tek başına kurtaracak.Biz besyoda dediğin dersleri hiç almadık hiç spor yapmadık hiç bir takımımız şampiyon olmadı,köy okularında hiç çalışmadık ve senin gibi yaklaşık yaşın sanırım 38 olsa gerek hiç o yaşlara gelmedik.Şimdi Sen en verim li çağında geldin bizim kötü imajımızı kurtaracaksın.Merak etme 15 güne kalmaz adın bedenCiye imajın senin gibiler tarafından yatan öğretmene çıkacak .Ayrıca kimseden korktuğumuz yok biz mücadelemizi her zeminde verdik vermeye devam ediyoruz gerçi sen bilirsin deediğin kadar eskiysen

yusufefe
29-09-2012, 16:33
arkadaşlar gemisini kurtaran kaptan mantığıyla sınıf öğretmenleri dün akşam rüyalarında bile göremeyecekleri bir şekilde branşa geçtiler.fakat unutulmamalıdır ki her işin bir ehli vardır ve siz gemiyi kurtarmadınız o gemi zaten su alıyordu,sadece batmasını hızlandırdınız.20 yıl sınıf öğretmenliği yapmış arkadaşlar yarın seninde çocuğunun dersine girecek o zaman anlayacaksın ne demek istediğimi.benim sitemim bu sistemi bir gecede getiripte sınıf öğretmenleriyle bizi sebebsiz ve gereksiz bir çekişmenin içine sokan bu sisteme.arkadaşlar bırakın bu işleri yok sporcuymuşta yok şampiyonmuşta biz seni tartışmıyoruz biz geleceğimizin derdinde tabiki kendi branşımızı savunuyoruz!bir beden eğitimi öğretmenini sadece besyo mezunu anlar.

serkan58
29-09-2012, 16:55
malkocoglu arkadaşım 2 yıl sürekli beden eğitimi dersi almakla beden eğitimi öğretmeni olunmuyor...sen yetenek sınavına girdin mi o yetenek sınavını kazanıp BESYO okudun mu?nu bölümü okuyup atama bekleyenlerin suçu ne???ben dersteyken yan alanı beden eğitimi öğretmeni olan birisinin gelip bana rahatta hangi ayağı açıyorduk diye soran birisinin nasıl beden eğitimi öğretmenliği yapmasını bekliyorsunuz nasıl bir savunma mekanızmasıdır bu???

malkocoglu
29-09-2012, 17:19
arkadaşlar dilediğiniz gibi davranabilirsiniz devlet hak verdi kullandık verirsiniz mahkemeye kazanırsanız geriye döneriz sorun değil konuyu fazla abartıyorsunuz sınıfçılardan bu kadar gıcık olduğunuzu düşünmek istemiyorum kimse kimsenin kalbini kırmasın hepimiz aynı gemideyiz

malkocoglu
29-09-2012, 17:21
ayrıca beni ilk tebrik eden beden eğitimci arkadaşlarım oldu demek ki herkes sizinle aynı düşmanlıkta değil çok şükür

gustavyo
29-09-2012, 17:29
arkadaşlar kimse kimsenin kalbini kırmasın. ortada bir haksızlık olduğu çok net ancak bu alanını değiştirenlerin suçu değil. artık beraberiz arkadaşlara ve ülkemize hayırlı olsun demekten başka diyeceğim yok. mahkemeye verilmesi ise yerinde bir adımdır. inşallah hayırlı sonuçlanır.

bebeto3302
29-09-2012, 17:59
Arkadaşlar öncelikle sınıfcı arkadaşlarımızı rencide etmiyelim.ben 15 yıllık beden eğitimi öğretmeniyim.yıllarca profesyonel futbol voleybol,uzak doğu sporları ve atletizm yaptım .9 senedirde kulüp başkanlığı yapıyorum.37 yaşındayım,hala aktif sporcuyum.bu güne kadar ben bu ülkeye daha fazla nasıl hizmet ederimde sporcu kazandırabilirim diye bakıyordum mesleğime,inanın yaptığım işten artık yoruldum.sınıfcı bazı arkadaşlarım beden eğitimi öğretmenleri hakkında olumsuz yorum yapmışlar.ben onların alınlarını karışlarım falan gibi bişey yazmışlar.şimdi bu arkadaşlarıma bir örnek vermem gerekirse,sadece besyo sınavlarında ne kadar kaliteli profesyonel sporcular eleniyor gidip baksınlar,ve ondan sonra yorum yapsınlar demek istiyorum.şu an süper ligde teknik direktör olan milli bir sporcu benimle aynı zamanda sınava girdi ve kazanamadı.okadar basit bir olay değil arkadaşlar.davulun sesi uzaktan hoş gelir bunu unutmayın.saygılar.

webkerem
29-09-2012, 22:25
Değerli arkadaşlar, herkes istediği fikri sunabilir ama demeokratik bir şekilde. Kendisine yakışır bir dille. Burada sınıf öğretmeni arkadaşlarımız kendilerine sunulan hakkı kullanmışlardır. Sistem bunu gerektirmiştir. Önemli olan, sistemin yanlışlarına bizlerde alet olmayalım. Eğer oratada bir yanlışlıklar varsa bizler bunları enine boyuna tartışırız gerekli mercilere sunarız. Sizlerden istirhamım lütfen kendimize yakışır şekilde davranalım. Saygılarımla

mstersy
29-09-2012, 22:26
Bizler yaklaşık elli kredi topla ortak ders gördük .....doktor olacağız diyebiliyormuyuz...sınıf öğretmenliği okurken ormancimi olacağınızı dusunuyordunuz

tolga38
29-09-2012, 22:40
bak canım kardeşim king 76 anlıyorum ki yaşın küçük daha çok şeyler öğreneceksin.biilsek hükümet bize bu hakkı verirken sana sorardık ama k.bakma sormadan geçtik..ben öğretmenim beden eğitiminede çok uzak değiller sınıfçılar ama sen besyolu olmayı beden eğitimi öğretmeni olarak görmek istiyorsan gör ok.çocukca senle bu sitede bu muhabbete dalmak için gelmedim öğreneceğim ve öğreteceğim çok şeyler var diye düşünüyorum.nede geçtiniz diye bize sorma tepkin varsa hükümete sandıkta gösterirsin.sınıavsız sorgusuz seni antronör yapsalar balıklamasına dalarsın yada hükümet sana doktor olma hakkı verse istemezmisin yapma böyle öğretmene yakışır şekilde davranalım saygıyı elden bırakmayalım.sonuçta meslektaşız.ha yetenek mi onuda okul başarında göster genç arkadaşım ben burda branşa getim diye seni ikna etmek zorunda değilim sen kabul etsende etmesende ben öğretmenim ha beden eğitimi ha sınıf öğretmeni ne far eder önemli olan bişeyler verebilmek öğretmen diyemeyeceğimiz branşı ne olursa olsun taşımayan çok öğretmen arkadaşımız var ne yapabiliyorsun hiçbirşey.en güzel yapacağın iş hak yemeden işinin hakkını vermek sana düşüeni yapmak bırak bu çocukca yazıları ben sporcuda olsam hiç beden eğitiminden anlamasam da bana bu hak verildi

tolga38
29-09-2012, 22:42
ah canım benim ne kadar da donanımlısın yaşasın Tolga38 türk sporunu tek başına kurtaracak.Biz besyoda dediğin dersleri hiç almadık hiç spor yapmadık hiç bir takımımız şampiyon olmadı,köy okularında hiç çalışmadık ve senin gibi yaklaşık yaşın sanırım 38 olsa gerek hiç o yaşlara gelmedik.Şimdi Sen en verim li çağında geldin bizim kötü imajımızı kurtaracaksın.Merak etme 15 güne kalmaz adın bedenCiye imajın senin gibiler tarafından yatan öğretmene çıkacak .Ayrıca kimseden korktuğumuz yok biz mücadelemizi her zeminde verdik vermeye devam ediyoruz gerçi sen bilirsin deediğin kadar eskiysen

bak canım kardeşim anlıyorum ki yaşın küçük daha çok şeyler öğreneceksin.biilsek hükümet bize bu hakkı verirken sana sorardık ama k.bakma sormadan geçtik..ben öğretmenim beden eğitiminede çok uzak değiller sınıfçılar ama sen besyolu olmayı beden eğitimi öğretmeni olarak görmek istiyorsan gör ok.çocukca senle bu sitede bu muhabbete dalmak için gelmedim öğreneceğim ve öğreteceğim çok şeyler var diye düşünüyorum.nede geçtiniz diye bize sorma tepkin varsa hükümete sandıkta gösterirsin.sınıavsız sorgusuz seni antronör yapsalar balıklamasına dalarsın yada hükümet sana doktor olma hakkı verse istemezmisin yapma böyle öğretmene yakışır şekilde davranalım saygıyı elden bırakmayalım.sonuçta meslektaşız.ha yetenek mi onuda okul başarında göster genç arkadaşım ben burda branşa getim diye seni ikna etmek zorunda değilim sen kabul etsende etmesende ben öğretmenim ha beden eğitimi ha sınıf öğretmeni ne far eder önemli olan bişeyler verebilmek öğretmen diyemeyeceğimiz branşı ne olursa olsun taşımayan çok öğretmen arkadaşımız var ne yapabiliyorsun hiçbirşey.en güzel yapacağın iş hak yemeden işinin hakkını vermek sana düşüeni yapmak bırak bu çocukca yazıları ben sporcuda olsam hiç beden eğitiminden anlamasam da bana bu hak verildi

mstersy
29-09-2012, 22:45
38 nıcklı arkadas benımtakım türkıye derecesı yaptı oyle ıl ılce degıl...transkrıplerınızı gördüm aldıgınız toplam 18 kredı ders o kadar yeteneklıydın ulusal kac musabakaya cıktın.

gazibozkurt
30-09-2012, 11:02
tabi siz beden eğitimini rahat hazır ol sandığınız için türkiye bu sene olimpiyatlarda kırdı geçirdi. topu ortaya atıp gidin top oynayın için sanırım o ünlü besyo'nuzu okumaya gerek yok.

eronimo18
30-09-2012, 17:12
ee kim veriyor mahkemeye şimdi.mahkemeyi açrsanız burada paylaşın lütfen

malkocoglu
30-09-2012, 21:30
lütfen kimse kimsenin kalbini kırmasın arkadaşlar

tolga38
30-09-2012, 23:32
38 nıcklı arkadas benımtakım türkıye derecesı yaptı oyle ıl ılce degıl...transkrıplerınızı gördüm aldıgınız toplam 18 kredı ders o kadar yeteneklıydın ulusal kac musabakaya cıktın.

kardeş demekki 18 36 42 65 e baakmıyormuş bu iş sen 200 saat gördğn de kimi hangi branşta yetiştirdin söylermisin.bırakın bu anlamsızca sataşmayı sizene kardeşim hak verdiler geçtik sizemi soracaktık.bozkurt arkadaşın dediği gb çok iyi ders gördüğünüzden avrupa dünya olimpiyat ta kupalara doyuyoruz yazık yazık brakın bu zihniyeti herkez işine baksın sataşmayo braksın ne yaptın onu konuş yada nee yapabiliriz bu ülke için biz yokken neydinizde biz gelince korkuyorsunuz korkma hiç birşey değişmez başarısızlığa devam ederiz bunumu soruyorsun

ozge44
30-09-2012, 23:53
bakıyorumda birileri yattığı yerden beden eğitimi öğrt meni olmuş zannediyor kendini hemen siteye üye olmuşta cevap veriyor ağalarım.sizin aldığınız beden eğitimini gördük okuldayken aslan kaç tazı tut,kutu kutu pense.oldum olası özenirdiniz zaten gün doğdu şimdi size.yıllardır okuttuğunuz çocuklar gibisiniz(!)sizin gibiler yüzünden liseye gececem oraya gelmeye cesaret edemezsiniz.maskara olursunuz inşallah çoluğa çocuğa olacağida oda

ozge44
30-09-2012, 23:56
kafaya bakki işte sporu sadece olimpiyattaki başarıyla değerlendiren bir kafa.tw karşisinda maç izlemeye devam edin ve haftada 1 beceremediğiniz halı saha maçlarınızı yapmayada öyle öyle kendinizi baya beden eğitimci sanmişsınız yazık ki

besyo2121
01-10-2012, 15:30
sınıf ta yeterli olmadıgın için geçtin beden eğitimine boş konuşuyorsun

besyo2121
01-10-2012, 15:33
arkadaşlar soruyorum size 4 yıldır 4. ve 5. sınıfların dersine giriyorum madem beden eğitimi hakkında bilginiz vardı da çocuklar neden sağını solunu bilmiyor. nasıl sınıf öğretmenisiz siz..siz yan alanda düzen alıştırmalrı almadnz mı.

besyo2121
01-10-2012, 15:38
herkes sarmış olimpiyatlara koskoca spor kulüpleri olimpiyatta başarılı olamıyor bunu beden eğitimi öğretmenlerine mi mal ediyosun.kaldı ki çalıştıgımz okullarda fiziki şartlar hiç yeterli değil. bahane aramayın. sizde vicdan olsa atanamamış o kadar beden eğitmi öğretmeni var onları düşünüp geçmemeliydinz.. ki benim bi kaç arkadaş öyle yaptı. yazık.......

ilkayuygun
01-10-2012, 16:29
herkes sporcu herkes milli derecede sporcu oldu allah yardımcımız olsun bu eğitim süreci çok can yakacak ama kızmayın sınıfçı kardeşlerimize onları bu yola sevk edene kızın onların tayin hakları bu şekilde kapanmasaydı geçmezlerdi beden eğitimine onlar bu şekilde norm fazlası olmasaydı geçmezlerdi beden eğitimine ha geçtilerde ne oldu derseniz bize külfet oldu yeni mezun kardeşlerin önünü kapadılar allah onların yardımcısı olsun okulu bitiren işi falan başlayamaz artık çok zor ama sınıfçı arkadaşlarda boş boş atıp tutmasın bir fırın ekmek yemek yetmez size öle hemen ben beden eğitimi öğretmeni oldum zannetmeyin işiniz çok tabi size işi öğretecek bizim işimiz dahada zor!!!

SPORCU09
01-10-2012, 18:24
kesinlikle davalık,hakkımızı arayalım değerli meslektaşlarım.

mstesrhmzipk
01-10-2012, 23:25
arkadaşlar boş laf üretmeyin bedene gçenler de geçmeyen ler de işini yapsın hangimiz daha iii yaparız değill nasıl yaptığımız önemli öğretmenlik her ne olursa olsun vicdani bir sorumluluktur

mustafadagli
02-10-2012, 00:02

Çok boş konusuyorsun yok dalda 1.lik almıs birileri yatmış sen turnikeyi manşeti planörü kartalı ne bilirsin ya bir de geçmiş derece yapmakla iyi bir beden egıtımı ögretmenı olacagını sanıyorsun...Yazık sana....ama sana kızmıyorum sana bu ımkanı weren zihniyete kızıyorum...ama durumunuzu da cok merak ediyorum.....komedi olarak tabi

burak31
02-10-2012, 02:57
beden eğitimi hocaları lütfen cevap veriniz
neden rahatsız oldunuz?

yoksa sınıfçıların bu alanda sizlerden daha başarılı olacak olması mı?
ne öğretiyordunuz ki, biz onu bilmeyelim?

''topu alın çocuklar oynayın'' demeyi biliriz + oyun oynarken daha önce hayat bilgisinden bildiklerimizin/öğrettiklerimiz kazanımlarını gözlemleriz. (maalesef sizlerde bu gözlemi ben hiç görmedim

oyun sahalarının ölçüsünü mü veriyorsunuz. bunu biz veririz matematik ile de ilişkilendirir kazanımlarını pekiştiririz. çünkü o alandan geliyoruz

öğrencilerimize türkçe ile, resim ile müzik ile eğitimizi veririz.

tabi ki çıtayı biraz yükseltip te sizi rekabete sokup azıcık daha çok çalışmanızı sağlamak sureti ile vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden hepinizden özür dileriz.

ha bu arada mahkeme lafı havada kalmasın. buyurun verin. malum besyolarda laf çok olur icraat aynı oranda olmaz!!! (istisnalar tabi ki var)

hakan1970
02-10-2012, 13:49
kesinlikle katılıyorum hemen mahkemeye verilmeli sendikadan istifa ediyorum hiç biri mahkemeye vermedi

n.sarper
02-10-2012, 14:25
arkadaşım öyle 2 yıl beden eğitmi dersi aldım demekle olmuyor malesef transkripini görelim aldığın dersleri o zaman yayınla haftada kaç saat aldın bu dersleri ben okurken gece 11 lere kadar hem okurduk hemde kulüplerde profesyonel sporculuk yapıyorduk öyle 2 yıl yan alan almakla olmuyor.bunun matematik türkçeside var ben veli olarak karşıyım arkadaş sınıf öğretmeninin benim çocuğumun matematik dersine vs girmesine yazık yazık

n.sarper
02-10-2012, 14:31
o olimpiyatlarda başarı alamadık beden eğitimi öğretmenlerinin suçu diyenlerede sizde Dünyadaki eğitimdeki yerimize bakın deriz arkadaş Aramızda çakma beden eğt. geleceği hiç aklıma gelmemişti komik olacak zevkli olacak çünkü geçenler benden akıl almaya geldiler biz ne derslerde diye siz o yaş grubuna hangi numara top vereceğini bilmezsiniz yardımcı olurum arkadaşlara olduğum gibi daha bunun gibi çok konu var

n.sarper
02-10-2012, 15:02
besyo okumadan beden eğitimi öğretmeni oluyorsunuz daha ne istiyorsunuz beden eğitimi öğretmenlerine karşı konusuyorsunuz nasıl beden eğitimi öğretmenliği yapacaksınız birde yarış içine girmeye çalısıyorsunuz daha baslamadan yok ben daha iyi yaparım amaç beden eğitimi öğretmenliği yapmak mı yoksa başka nedenlerden araç olarak kullanmakmı bence araç olarak kullanılıyor. Herşeyi geçtim bir veli olarak sınıf öğretmenlerinin matematik türkçe sosyal derslerine çocuğumun dersine girmesine karşıyım.bundan daha haklı birşey olamaz herkes kendi uzmanlık alanına girecek .

ozge44
02-10-2012, 19:11
burak31 komiksin güldüm sana cidden bukadar cahilinide görmediydim.hiç bir bilgin olmadığı için bizim bildiğimiz şeylerin ne olduğundan haberin bile yok:))komik şey o minik çocukların gibi olmuşsun yıllardır zaten hep bakarım sınıfçılarda bi ego bi ego,acaip bi dedikodu kazanı aaaa bide kim kimden önce okumaya geçirmiş sınıfı böle aptalca yarışlarınız var kendi aranızda.işte aynen o zavallı zihniyetinle şuan buradasın ne yazıkki.üzülüyorum senin eğitim vereceğin öğrencilere üzülüyorum senin gibi egoist kompleksli insanlrın yetiştirecegi nesle.kendini aşamamişin ki bu yaşa kadar bu olayın yanlışlığinı dogrulugunu kabul edesin.sen top verme tamam mı canım sen uzun atlama atlat,sen teknik basketbol öğret,sen ilk yardım yapmayı öğret(yara bandı yapiştırırsın sadece eminim:))sen korfbollu tanıt aaa pardon böle bir çok spor branşina sen bizden daha hakimsindir zaten pardon bizde tw açıp senin yaptığin gibi futbol izleyelim(!)çokkkk gülüyorum sizee ve siz rezil oldukça o öğrencilerin içinde daha çok güleceğim:)))ii akşamlar

n.sarper
02-10-2012, 19:12
arkadaşlar olimpiyat konusunu açan sınıf öğretmenlerine sesleniyorum sporda yine Allaha şükür yokluklarda dahi şampiyon sporcu çıkarıyoruz ama eğitimde dünya sonuncusuyuz birde soruyorum neden uzmanı olduğunuz sınıf öğretmenliğini bırakıpta yaptıklarınızdan övündüğünüz bu branşı bırakıpta beden eğitimi öğretmenliğine geçtiniz aklıma geçmişte beden eğitimi sınavını kazanamayıp içinde ukte kalanlardanmısınız. Hem beden eğitmi öğrtemeni olacaksınız hemde beden eğitimi öğretmenleriyle burada kavgaya tutuşacaksınız

erkan50
02-10-2012, 22:45
alan değişikliğini mahkemeye verdiniz yoksa sınıf öğretmenlerini mi?

osmn09
03-10-2012, 13:23
Herkes kendi işini yapsın arkadaşlar bende bir çok tıp dersi aldım ortopedi Dr mu olayım.Dava açılmalı hemen hemde

webkerem
03-10-2012, 13:37
Dava dilekçesi eklenmiştir arkadaşlar.

Alan Değişikliğini Mahkemeye verecekler için dilekçesi

Haksızlığa uğradım diyorsanız, idari mahkemelerine başvuru yaparak hemen işlem başlatabilirsiniz.

http://forum.bedenegitimi.gen.tr/alan-degisikligini-mahkemeye-verecekler-icin-dava-dilekcesi-t12193.html?t=12193

mstersy
03-10-2012, 20:26
rencide yada düşmanlık amacımız değil.sadece yasal hakkımızı arama gayretindeyiz

elit_man
04-10-2012, 12:01
ya böle bir saçma değişilk dünyanın hiç bir yerinde olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır..
olaya hep beden eğitimi dersi için bakmışsınız ama bir çok alanda alan değişikliği isteyen sınıf öğretmeni olmuş.....
2 örnek verecem sizlere

1. bugün okulumuza 15 yıllık sınıf öğretmeni geldi tanıştık ..sporla hiç bir alakası olmadını söledi
eski okulundan sıkıldını okulun kendisine uzak oldunu .norm fazlası oldunu bu yüzden alan değişikliği istedini söledi.komik ama gerçek.......sonuçda atama bekleyen tüm beden eğitimi arkadaşalrın hakkı gasp edildi..

2. okulmuzda ki trükce öğrt.. arkadşı kendisini aramış....aynen şöle demiş....ben alan değişikliği yaptım inglizce öğretmeni oldum...ama ingizliceden hiç anlamam komik ama gerçek.......
sonuçda atama bekleyen tüm ingilizce öğretmen adayı arkadaşalrın hakkı gasp edildi..

en az böle 10 alan var......
sonuçta eğitim sistemi tamamen çokecek bunu görmek için alim prof olmaya gerek yok...

beden eğitimi:4470
görsel sanatlar:1400
fen bil.3400
ilköğrt. matemetik 4219
ingilizce 3200
matematik 100
müzik 3330
okul öncesi 3500
rehberlik 5210
tarih 580
sos bil 2730
tek ve tas.2941
türk dil ve edb.1460
türkce 4037
zihinsel englliler 760

BUNDAN SONRA OLACAK EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTIK DÜŞÜNÜ.......

irfanbozkurt
04-10-2012, 15:25
duruduğunuz hata arkadaşlar hemen mahkemeye verin..sizin o besyo mezunu arkadaşlarınız geçen yıl ilçede futbol turnuvası düzenleyemedi.hakemlik yapacak bir ehliyeti olan çıkmadı.beden eğitimi yeterlilikte şuraya yazan arkadaşlara sesleniyorum.kaç taneniz sınava girerken hiç torpil bulmaya çalışmadı.gerçekten yeteneği ile girene saygı duyuyorum.ama şunu da iddaa ediyorum 99 yılından önce mezun olanalrın bir çoğu torpille kazandı.sizler bunu benden daha iyi biliyorsunuz.99 sonrasını fazla bilmediğim için ya da ilgi alanımdan çıktığı için torpil olup olmadığını bilmiyorum.bizlerin yeteneğini sorgulayan arkadaşlar işte size yeteneğim.lisanslı futbol hakemiyim.2 yıllık spor yöneticiliği mezunuyum.ayrıca kaleci antrönörlüğü belgem var ve 1993 ten beri lisanslı kaleciyim.besyoya gelince torpilim olmadığı için niğde ünv giremedim.torpilli arkadaşlarınız sayesinde.ben 15 yıllık öğretmenim sizlerin derdi puan nedeniyle atamanız yapılamayacağı korkusu.sınıf öğr geçenler sizlerin çoğundan bu işi iyi yapacaklardır.hangi taş büyükse gidin kafanızı ona vurun.sizler gerçekten dürüstseniz kaç taneniz torpil aramadan sınava girdi kazand lütfen onu yazın.tekrar söylüyorum gerçekten yeteneği ile kazananlara saygım sonsuzdur.

Adem Tırpancı
04-10-2012, 15:31
ayrıca kaleci antrönörlüğü belgem var
"Antrenör" kelimesinin nasıl yazıldığını bile bilmeyen "antrönör"lerin yetiştirdiği kalecilerin vay haline!

irfanbozkurt
04-10-2012, 15:36
bir de eğer sizde çok az bir saygı olsaydı sizleride sınıf öğr okuttuğunu sizleri de bu hale onların getirdiğini biraz düşünürdünüz.bir taneniz sınıf öğr sağı solu bilmiyor demiş.bak sana öğretmişler sayın beden eğitimi öğretmenim.sende bir zamanalr sınıf öğr tarfından okutuldun.bizler 300 panla yer değiştiremezken sizler 50 puanla istediğiniz yere tayin istiyordunuz.artık yok öyle istediğiniz yere gitmek puanım yüksek çatır çatır en güzel okullarda çalışacağım.kıskananlar çatlasın.şurda yaptığınız yorumlara bakıyorum geçen insanları eleştiriyorsunuz bu insanlar neden beden eğitimine geçti yıllardır yaptıkları işi neden bıraktılar demiyorsunuz ya da onu düşünemiyormusunuz .eskiden okumayanalr ye polis ya uzman çavuş ya da beden eğitimi olurdu bizim adanada.sınıf öğr alan sınavında ve anadolu sınavlarında sizden daha başarılı olacaktır.bunuda göreceksiniz.eğitim de yıllarca veteriner ziraatçılar su ürüncüler sınıf öğr yaptılar.bizlerde bunu yapacağız siz gerçekten eğitimi düşünüyorsanız merak etmeyin.kndinizi düşünüyorsanız mahkeme kapısı açık tek vermeyin hepiniz verin ama.

irfanbozkurt
04-10-2012, 15:39
klavyeyi hızlı kullanınca kelime hatası oluyor sen bayağı hazmedemez olmuşsun adana ya gel de şalgam içirelim.hazmetmeyi kolaylaştırır.bize imla öğretenler siz ünv sınavından barajı kaç yılda geçtiniz keban barajını değil ha sınav barajını

irfanbozkurt
04-10-2012, 16:23
"Antrenör" kelimesinin nasıl yazıldığını bile bilmeyen "antrönör"lerin yetiştirdiği kalecilerin vay haline!
ben sana bir de çok güzel cavap yazardım ama anlayacak kapasiten yok gibi.ben yeteneği ile girenlere saygı duyuyorum diye başta söyledim.demekki sen torpille girmişsin.burda bakacağım kaç kişi ben hiç torpil araştırmadım gerçekten hakkımla girdim diyecek benim görev yaptığım ilçede 14 arkadaştan 2 kişi söyledi bunu.sizler sınıftan geçenleri boş verin eğer okulunuzda sınıftan geçen var sa onlara hiç yardımcı olmayın.görevinizi yapın onlarda başarısız olursa söyleyecek sözleri kalmaz.adresini ver sana havuçlu şalgam göndereceğim söz hazmetmek kolay olsun diye.adem tırpancı diye tff bilgi bankasına girdim 2 kişi çıktı biri 1 defa 1995 de lisans çıkarmış 1973 doğumlu diğeride 2005 te çıkarmış 1989 doğumlu 2 side o sen değilsindir.çünkü 1 yıl oynamışlar başka oynamamışlar.demekki futbol yeteneğin yok başka alanın var sa söyle.

yaman20
04-10-2012, 20:14
Bugün ist arakdaşım idare mah. başvuru için gitmiş.Mürecatta 60 tl harç yatırmış.Ordaki artık zabıt katibimi bilmiyorum,hocam bu davalar çoğunlukla siyasi olu sonra bu dava bölge idare mah,sonrada danıştaya gider en az 2 yıl sürer olumsuz olursa baya maddi yük olur size deyince 60 tl yi yakıp ek dilekçe yazmışlar..Ayrıca
Başlığın giriş sayfasındaki dilekçedEki eksiklikler;

1-Dilekçe hukuk diline sahip değildir.

2-Dava konusu olan, yanlana geçen öğretmenler sözkonusu olan branşlarda eğitim almış ve bu derslerden başarı ile geçmişler.Ayrıca öğretmenlik formasyonlarının olmadığını idda etmek tamamen yanlıştır.

3-Gerek iliçi ce gerekse ildışı atamalarda hizmet puanı üstünlüğü esas olunup, bu puanlara sahip olabilmek her öğretmenin hakkıdır.Dileyen doğuya tayin isteyip bu puanları toplayabilir.MEB nın doğuya tayin isteyEn öğretmenlere kolaylık sağladığı ortada iken, memlektin doğu yada batısından dolaylı ayrım yapmak davada sözkonusu olamaz.Bu anayasaya aykırıdır.

4-Özel yetenek dallarında alan derslEri alan öğretmenler yanAlanına atanmıştır.

5-Hak gaspı yoktur.Öğrenim görmüş olunan yanDallarda atama yapılmıştır.

6-MEB atama takvimi dışında atama yapamaz diye bağlayıcı bir yasa yoktur.Bu durum bakanlığın tasarrufundadır.

ÖNSAYFADAKİ DİLEKÇE MEVCUT DAVA DİLEKÇESİNDEN KOPYALA YAPIŞTIRE YOLU İLE HAZIRLANMIŞ VE HUKUK DİLİ İLE DEĞİL ACEMİCE HAZIRLANMIŞTIR.HİÇ BİR AVUKAT BÖYLE DİLEKÇE YAZMAZ.BAŞLIK BİR SERZENİŞTEN İBARETTİR.

burak31
05-10-2012, 02:51
burak31 komiksin güldüm sana cidden bukadar cahilinide görmediydim.hiç bir bilgin olmadığı için bizim bildiğimiz şeylerin ne olduğundan haberin bile yok:))komik şey o minik çocukların gibi olmuşsun yıllardır zaten hep bakarım sınıfçılarda bi ego bi ego,acaip bi dedikodu kazanı aaaa bide kim kimden önce okumaya geçirmiş sınıfı böle aptalca yarışlarınız var kendi aranızda.işte aynen o zavallı zihniyetinle şuan buradasın ne yazıkki.üzülüyorum senin eğitim vereceğin öğrencilere üzülüyorum senin gibi egoist kompleksli insanlrın yetiştirecegi nesle.kendini aşamamişin ki bu yaşa kadar bu olayın yanlışlığinı dogrulugunu kabul edesin.sen top verme tamam mı canım sen uzun atlama atlat,sen teknik basketbol öğret,sen ilk yardım yapmayı öğret(yara bandı yapiştırırsın sadece eminim:))sen korfbollu tanıt aaa pardon böle bir çok spor branşina sen bizden daha hakimsindir zaten pardon bizde tw açıp senin yaptığin gibi futbol izleyelim(!)çokkkk gülüyorum sizee ve siz rezil oldukça o öğrencilerin içinde daha çok güleceğim:)))ii akşamlar

ben de sana ve yazdıklarına güldüm, hem sadece gülmedim kahkaha attım!! vay be kıskanıyormuşuz da haberimiz yokmuş! hadi ordan!!! sporcu(!)sun rekabet ruhundan haberin yok! rekabet olmadan başarı olmaz!! kulağına küpe olsun hayatın her alanında rekabet şarttır.
bizlerin rekabeti kıskançlıktan değil başarıya ulaşmak içindir.

iki kör yaprak dolması yiyorlarmış
bir diğerine; ''tek tek ye!!!'' diye çıkışmış
öteki; ''sen nerden biliyorsun benim iki iki yediğimi?'' demiş
birincisi; ''ben çift çift yiyorum da'' demiş...

sizinki de aynı hesap
sizlerin kompleksi olmuş olacak ki herkesi de kendiniz gibi biliyorsunuz!!!
sizin bugüne kadar yaptığınız öğretmenliği ben yattığım yerden yaparım.

''alın topu oynayın'' demiyeninize rastlamadım!!

çocukluğa bakın ya ''korfbollu tanıt ta görelim'' diyor. yapma ya!!! hem benim babam senin babanı döver!!'' diyen minik öğrencilerimi hatırlattın!!! ne bu şimdi benim beden eğitimi bilgimi mi ölçmüş olacaksın! güreşte Türkiye derecesi yapmışım, yemişim ''korfbollu'' (eminim bu kelimenin yazılışını da internetten bulup yazmışsınıdır :d komik şey!!!

-----------------------------------------------------
irfanbozkurt
duruduğunuz hata arkadaşlar hemen mahkemeye verin..sizin o besyo mezunu arkadaşlarınız geçen yıl ilçede futbol turnuvası düzenleyemedi.hakemlik yapacak bir ehliyeti olan çıkmadı.beden eğitimi yeterlilikte şuraya yazan arkadaşlara sesleniyorum.kaç taneniz sınava girerken hiç torpil bulmaya çalışmadı.gerçekten yeteneği ile girene saygı duyuyorum.ama şunu da iddaa ediyorum 99 yılından önce mezun olanalrın bir çoğu torpille kazandı.sizler bunu benden daha iyi biliyorsunuz.99 sonrasını fazla bilmediğim için ya da ilgi alanımdan çıktığı için torpil olup olmadığını bilmiyorum.bizlerin yeteneğini sorgulayan arkadaşlar işte size yeteneğim.lisanslı futbol hakemiyim.2 yıllık spor yöneticiliği mezunuyum.ayrıca kaleci antrönörlüğü belgem var ve 1993 ten beri lisanslı kaleciyim.besyoya gelince torpilim olmadığı için niğde ünv giremedim.torpilli arkadaşlarınız sayesinde.ben 15 yıllık öğretmenim sizlerin derdi puan nedeniyle atamanız yapılamayacağı korkusu.sınıf öğr geçenler sizlerin çoğundan bu işi iyi yapacaklardır.hangi taş büyükse gidin kafanızı ona vurun.sizler gerçekten dürüstseniz kaç taneniz torpil aramadan sınava girdi kazand lütfen onu yazın.tekrar söylüyorum gerçekten yeteneği ile kazananlara saygım sonsuzdur.
----------------------------------------
hay dilinize sağlık hocam. duygularıma tercuman olmuşsunuz
aynı cümleyi yukarıda cevap verdiğim şahsa ve hazımsız arkadaşlara tekrar etmekte fayda görüyorum;
hangi taş büyükse ona başınızı vurun!!!

tly
05-10-2012, 16:05
Arkadaaşlar ben bu bölüme torpille girmeyen 25 yıllık bir beden eğitimi öğretmeniyim.Sınıf öğretmenlerinin yan alan adı altında braşa geçmelerine karşıyım.Ama lütfen hepiniz haddinizi bilerek seviyeli tartışırsanız iyi olur.Bizler nasıl ders işleyeceğimizi ve derslerde ne yapacağımızı sınıfcılardan öğrenmeyeceğiz ama onlar daha 2 günde egzersiz dahil bir çok konuda neyi ne kadar bildiklerini ortaya koydular ve sormaya başladılar.Cevap gayet basit ben kendi ilçemde bu arkadaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak törenlerde görev verdirerek o engin tecrübelerinden tüm protokolün faydalanmasını sağlayacağım.Tüm tören vb.onlara göre gereksiz işleri onların almasını sağlayarak bu dersin velilere şirin gözükmek adına atılan çeşitli taklalardan ibaret olmadığını anlamalarına yardımcı olacağım.
Ama bu sorunun bizlerin değil bu arkadaşların hakları olmadığı halde branşlara geçişine izin veren iş bilmez yöneticiler başının altından çıktığını unutmayalım.

burak31
05-10-2012, 18:19
Arkadaaşlar ben bu bölüme torpille girmeyen 25 yıllık bir beden eğitimi öğretmeniyim.Sınıf öğretmenlerinin yan alan adı altında braşa geçmelerine karşıyım.Ama lütfen hepiniz haddinizi bilerek seviyeli tartışırsanız iyi olur.Bizler nasıl ders işleyeceğimizi ve derslerde ne yapacağımızı sınıfcılardan öğrenmeyeceğiz ama onlar daha 2 günde egzersiz dahil bir çok konuda neyi ne kadar bildiklerini ortaya koydular ve sormaya başladılar.Cevap gayet basit ben kendi ilçemde bu arkadaşlara önümüzdeki günlerde yapılacak törenlerde görev verdirerek o engin tecrübelerinden tüm protokolün faydalanmasını sağlayacağım.Tüm tören vb.onlara göre gereksiz işleri onların almasını sağlayarak bu dersin velilere şirin gözükmek adına atılan çeşitli taklalardan ibaret olmadığını anlamalarına yardımcı olacağım.
Ama bu sorunun bizlerin değil bu arkadaşların hakları olmadığı halde branşlara geçişine izin veren iş bilmez yöneticiler başının altından çıktığını unutmayalım.

işte bir kişi daha!!!
yahu kardeşim siz/sizler yaptığınız işi na kadar büyütüyorsunuz ve ulaşılmaz ve yapılmaz olarak görüyorsunuz?

ne yapıyorsunuz kardeşim, 12 saatlik beyin ameliyatı mı yapıyorsunuz? yoksa uzay mekiği mi?

rahat!!
hazırol!!!
demeyi ne kadar büyüttünüz gözünüzde!!!
ya da ''alın topu oynayın çocuklar'' demeyi!!!

size danışan o sınıfçılara asla ve asla ne bir bilgi ne de bir tüyo verin!!! sizden plan, taktik vs. vs. isteyen namerttir!!!! siz de yol gösterirseniz!!!!

''protokolde rezil olacak''mışız!!! hadi ya!!! tühhhh şimdi çok üzüldüm.

kardeşim elimin altında internet denen bir alet var! sizden bilgi alıp sizin egonuzu tatmin edeceğime, internette protokol kuralları da var, taktik te var, plan da var var oğlu var!!!

siz hiç kendinizi yormayın, hodri meydan. verin görevleri!!

sizden iyi yapmazsam namertim!!!

avangio
06-10-2012, 10:12
benim ilçemde 160 kilo yolda yürümekte zorlanan sınıf öğretmeni beden eğitimine geçiş yaptı, bel fıtığı ameliyatı geçirip ayakta duraması sıkıntılı sınıf öğretmeni geçiş yaptı daha bir çok örnekleri mevcut, bizler beden eğitimi öğretmeni olabilmek için yıllarca mücadele ettik ve işimizi layıkıyla yapıyoruz sizler vicdanlarınıza yarın nasıl cevap vereceksiniz ne kadarınız yeterli bunu zaman göstrecek hep birlikte göreceğiz.

uzaklarda25
06-10-2012, 22:22
bu iş çok can sıkıcı. mektepli alaylı meselesi gibi. ama gerçek şu ki sayın sınıfçı ve yan alanı beden eğitimi olan arkadaşlar ben sizleri anlıyorum kabullenmiyorum kabulenmeyeceğim...

tly
07-10-2012, 00:21
Ben seviyeden bahsederek konuya başladım ve sizin gibilere yazmadım.zaten haddinizi bilseniz işinizi iyi yapabilseydiniz kendinizi yamayacak bir alan aramak zorunda kalmazdınız.Biz kendi branşımızı öğrenerek ve sizler gibi yan alan ihtiyacı duymadan tek branş da ama tam alan mezunu olduk.
Önce halinize bakın zaten bu mantıkla siz ancak internet öğretmeni olabilirsiniz.:))

irfanbozkurt
07-10-2012, 17:21
Ben seviyeden bahsederek konuya başladım ve sizin gibilere yazmadım.zaten haddinizi bilseniz işinizi iyi yapabilseydiniz kendinizi yamayacak bir alan aramak zorunda kalmazdınız.Biz kendi branşımızı öğrenerek ve sizler gibi yan alan ihtiyacı duymadan tek branş da ama tam alan mezunu olduk.
Önce halinize bakın zaten bu mantıkla siz ancak internet öğretmeni olabilirsiniz.:))
besyo ya girebilmek için kaç tane milletvekili ve ya siyasetçi kapısı çaldın kaç takla attın onu da dürüstçe yazarmısın

tly
08-10-2012, 09:25
Ben Türkiyede bu bölümler az iken bileğimin hakkıyla tekrar adiyorum dayım amcam olmadan hakkımla bu bölüme girdim ve şu an bulunduğum konum bunun ispatı taklayı sizin gibi haddini ve lafını bilmeyenler atar arkadaşım.

yuNKa
08-10-2012, 16:07
Çok değerli meslektaşlarım ve çakma bedenci! arkadaşlarım! Eğitim sistemimiz çökmüştür. Bunu illa sınıfçılar bedenci! oldukları için söylemiyorum. Şimdi çakma bedenci! arkadaşlara soruyorum: bir sınıfçı hangi branşta olursa olsun lisede görev yapabilir mi ya da siz yapabilir misiniz? bu kadar ....... var mı? BESYOcu olmak ayrıcalıktır. Siz bu ayrıcalığı kazanamamışsınız üstelik neymiş össyi kazanamayan salaklar besyoya giriyormuş. haklısın sınav seçmelerine giriyorlar kardeş! Umarım öğrencilerin karşısında mahçup olmazsınız. mesleğimize leke sürdürmezsiniz inşallah(bunu alan değiştiren tüm sınıfçılara söylüyorum!). dışarıdan göründüğü gibi topu at çocukların önüne değil bu işler!

tolga38
08-10-2012, 17:11
İrfan hocama katılıyorum.Kendisinide sporculuk yönüyle ve başarılarıyla iyi tanıyorum.Yıllardır prof. sporcu kimliğiyle uğraş vermiş bir arkadaşımızdı.Halada o hevesle geçtiğine canı yürekten inanmaktayım ve çok başarılı olcağını düşünüyor başarılarının devamını diliyorum.Glelelim seviyesizliğğe çekmeye çalışan arkadaşlar siz kısa donla gezerken bir kaç olumsuz örnekle ortaya çıktığınız o dam bunun kitabını yazıyordu,lütfen seviyeli olalım öğretmeniz sonuçta.Yazmadan önce insan bir googla diye bir yer var oraya irfan bozkurt yazar öğrenir adabını takınır yine yazar ama çok aceleci ve hazırcıyız yazık yazık

hakan1970
08-10-2012, 19:44

biz bransımız olduğu halde 2 - 3 takım zor çalıştırıyoruz sen birde sınıf öğretmenisin derse giriyorsun hangi arada çalıştırıyorsun bunu

miselli23
09-10-2012, 11:49
Konuyu ve davayı açan arkadaş:Bu geçişi yapan öğretmenleri neden mahkemeye veriyorsunuz?Beden eğitimi öğretmenleri direk müdürlük yapabilir diye bir karar çıksa çoğmuz geçmeyecekmiyiz?kaç tanemiz bu bizim hakkımız değil deriz?? Hükümetin çarpık ve sakat eğitim politikasına neden tepki göstermiyosunuz? Olaya bu kadar dar bakmayalım lütfen.Ben bir beden eğitimciyim ama burda geçiş yapan öğretmenlerde en ufak kusur bulmuyorum,uygulamayı getirenler eğitimden uzak ve farklı amaçlara hizmet ettikleri için bu mağduriyeti yaşıyor atanamayan arkadaşlarımız.

Adem Tırpancı
09-10-2012, 15:22
Konuyu ve davayı açan arkadaş:Bu geçişi yapan öğretmenleri neden mahkemeye veriyorsunuz?Beden eğitimi öğretmenleri direk müdürlük yapabilir diye bir karar çıksa çoğmuz geçmeyecekmiyiz?kaç tanemiz bu bizim hakkımız değil deriz?? Hükümetin çarpık ve sakat eğitim politikasına neden tepki göstermiyosunuz? Olaya bu kadar dar bakmayalım lütfen.Ben bir beden eğitimciyim ama burda geçiş yapan öğretmenlerde en ufak kusur bulmuyorum,uygulamayı getirenler eğitimden uzak ve farklı amaçlara hizmet ettikleri için bu mağduriyeti yaşıyor atanamayan arkadaşlarımız.

Konudan bihaber olduğunuz yazdıklarınızdan belli oluyor. Dava zaten Millî Eğitim Bakanlığına açıldı, geçiş yapan öğretmenlere değil!

spakel
09-10-2012, 17:30
2 yıl beden eğitimi dersi almakla yeterli seviyede bilgi sahibi olduysanız sizi tebrik etmek lazım. Siz zaten branşınıza saygı gösterseydiniz böyle bir değişikliğe gerek duymazdınız. Bu yüzden kendi branşınıza yapılan haksızlığa da göz yumarak bu durumu doğruluyorsunuz. Biz beden eğitimi öğretmenleri olarak bu durumun sonuna kadar karşısındayız. Ayrıca bütün branşlarında bizim gibi düşünerek branşlarına sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyoruz...

spakel
09-10-2012, 17:45
Hocam madem bu branşı çok seviyordunuz o zaman sınıf öğretmenliği okumak yerine beden eğitimi okusaydınız.Gerçekten siz iyi sporcu olabilirsiniz bu branşı bazı bedencilerden 'bedenciler diyorum çünkü onlar beden eğitimi öğretmeni sıfatını haketmiyorlar' daha iyi yapabilirsiniz buna sözüm yok ama bence bu değişiklikle yıllarca yaptığınız ve eğitimini gördüğünüz branşa ihanet ediyorsunuz. Şahsen bana milyonları verseler branşımı değiştirmem ve hedefim ne olursa olsun önce yaptığım işe saygımdan dolayı böyle bir değişiklik aklımdan bile geçmez. Ayrıca siz bir istisnasınız, beden eğitimine geçenlerin birçoğunun sporla hiçbir ilgisi yok, topu görseler bomba diye karakola götürecek cinstenler. Bu durumda bizden nasıl bir anlayış göstermemizi bekliyorsunuz anlam veremedim. Yeni branşınızda size başarılar. İnşallah bu güzel mesleğin hakkını verirsiniz...

spakel
09-10-2012, 18:06
[QUOTE=burak31;54754]beden eğitimi hocaları lütfen cevap veriniz
neden rahatsız oldunuz?

yoksa sınıfçıların bu alanda sizlerden daha başarılı olacak olması mı?
ne öğretiyordunuz ki, biz onu bilmeyelim?

''topu alın çocuklar oynayın'' demeyi biliriz + oyun oynarken daha önce hayat bilgisinden bildiklerimizin/öğrettiklerimiz kazanımlarını gözlemleriz. (maalesef sizlerde bu gözlemi ben hiç görmedim

oyun sahalarının ölçüsünü mü veriyorsunuz. bunu biz veririz matematik ile de ilişkilendirir kazanımlarını pekiştiririz. çünkü o alandan geliyoruz

öğrencilerimize türkçe ile, resim ile müzik ile eğitimizi veririz.

tabi ki çıtayı biraz yükseltip te sizi rekabete sokup azıcık daha çok çalışmanızı sağlamak sureti ile vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden hepinizden özür dileriz.

ha bu arada mahkeme lafı havada kalmasın. buyurun verin. malum besyolarda laf çok olur icraat aynı oranda olmaz!!! (istisnalar tabi ki var)

Siz neymişsiniz ya valla çok korktuk gerçekten. Siz çocukları okuta okuta çocuk olmuşsunuz bence. Yazdıklarınıza bakılırsa siz nirvanaya ulaşmışsınız sizle biz gerçekten başedemeyiz.
Bol keseden atmakla olmuyor bu işler. Çocuklara okuma yazma öğretin siz boşverin sporu biz öğretiriz. Okuma yazma bilmeyen binlerce öğrenci var bunların da sebebi sınıf öğretmenleridir. Hiçbir ideali olmayan ilk fırsatta branşına ihanet eden sınıf öğretmenleri. Ayrıca siz kaç tane beden eğitimi öğretmeni gördünüz ki hepsini bir genellemeye soktunuz.

poyraz_efe35
09-10-2012, 20:08
Tüm forum üyelerine sağlık ve neşe dolu bir eğitim öğretim sezonu diliyorum.
Ancak foruma üye olup da yazılan yorumları okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm.Bu başlık altında birbiri ile atışan ve bunu yaparken öğretmen olduğunu unutan arkadaşları da hayretle okudum. BESYO mezunu meslektaşlarımızın kızgınlığını çok iyi anlıyorum. Elbette onlar kadar iyi yapamayabiliriz bu branşı. Eksiklerimiz çoktur. Ama bizim içimizde de sporla bütünleşmiş çok insan var. Lütfen bunu unutmayalım. Ben ancak kendi adıma konuşabilirim. Halen aktif bir sporcuyum. Yaşım 37. Birbirine yakın spor dallarında yerel müsabakalara katılıyorum.
Bu branşa geçme olanağı doğduğunda inanılmaz bir sevinç yaşadım. Bir haftadır yaptığım işten de 12 sene yaptığım sınıf öğretmenliğinden de çok ama çok memnunum.
Eğer mahkeme bizim aleyhimize biterse sınıfıma dönmekten yüksünmem asla.
Fakat bu branşa geçmek konusunda kalbim mutmain.
En azından 5., 6., 7., ve 8. sınıf öğrencilerine, ders kazanımlarını doğru ve yeterli düzeyde kazandıracağımdan eminim.
Gelelim yorum yazma sebebime;
Birbirine bu derece düşmanca cevaplar yazanların yıllardır öğrenci yetiştirdiğine inanmak gelmedi içimden. Beden Eğitimi asla "al topu oyna !!!" olmamıştır. Ya da ben çok şanslıyım ki böyle beden eğitimi öğretmenleri ile çalışmadım. Zor ve yorucu olduğunu senelerce, beden eğitimi öğretmeni olmayan okullarda yan alan belgemle 8. sınıfa kadar girdiğim derslerden çok iyi biliyorum. Soğuklarda tüm gün dışarıda olmanın ve aynı şeyleri bıkmadan usanmadan her ders vermenin kolay bir yanı olamaz.
Bir beden eğitimi öğretmenimiz ! yazmış; İl,İlçe törenlerini bize yükleyip (sanırım başarısız olacağımızı düşündüğünden) bizimle eğlenmeye çalışıyor.
Çok üzüldüm. Zİra bir meslektaşının başarısızlığından zevk alacak birinin öğretmenlik yapıyor olması benim açımdan kabul edilemez.
Hem kendi okulumdaki beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarım hem de eşimin okulundaki beden eğitimi öğretmenleri; yan alana geçmeme çok sevindiler ve bu branş ile ilgili hediyelerle beni onurlandırdılar. Ellerindeki tüm dokümanlarla yardımcı oldular.
Kaldı ki ben bu foruma üye olurken, BESYO mezunu meslektaşlarımın tecrübelerinden faydalanacak olmanın hazırlığı içindeydim. Sanırım çok az arkadaşımın yardımını alabileceğim.
Lütfen ham maddesi insan olan bu mesleği daha fazla yıpratmayalım. Bize hesap sormayın. Bu; benim gibi çeşitli sebeplerle BESYO sınavlarına gidememiş ve gerçekten bu mesleği 12 yıldır zevkle yapan biri için çok büyük bir fırsattı. Ben bu fırsatı kullanmak istedim. Bunun suç olarak görülmesi çok yanlış olur.
Direksiyon öğretmenliğim ile birlikte eğitimde 16. yılım. Umarım başarır ve kimsenin yüzünü kızartmam.
Sağlıkla ve neşe ile kalın.
Tekrar hoş bulduk !

irfanbozkurt
10-10-2012, 16:52
günlerdir facebookta ve bu sitede sınıftan beden eğitimi branşına geçenlere hakaret eden arkadaşlar sınıftan branşa geçenler sizlere ilk cevabı okullarında 2.cevabı anadolu ve lise sınavlarında verecektir.
daha düne kadar 1996 yılında bir doğan slx verdim beden eğitimine girdim diyen arkadaş bugün kul hakkı yiyorsunuz diyor.insanlar önce aynaya bakmalı.
bu alan değişikliğinin yanlış olduğunu bizlerde kabul ediyoruz.ama bu hak sizlere verirse sanki geçmeyecekmiydiniz.lütfen dürüst olun arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın.
sizlere şu an ilçe gençlik spor müdürlüğü hakkı verseler büyük çoğunluğunuz ankarada 2 dakika içinde torpil aramaya çıkarsınız.biz kimsenin hakkını yediğimizi sanmıyoruz.kimsede branşına ihanet etmedi.sizler alan değiştiren öğr yardımcı olmayın hatta onlarla konuşmayın bire.çünkü kendinide zamanında sınıf öğr birinin okuttuğunu unutan ve sınıf öğr hakaret edenler den arkadaş olunsa ne olur olunmasa ne olur.
mahkemeye vermişsiniz herkesin hakkıdır.siz iptal ettirirseniz biz de sınıfımıza döneriz.ama bunun iptal olmayacağını herkes biliyor sizlerde biliyorsunuz.
benim anlamadığım hiç bir branşı olmayan bu bölüme torpille girmiş insanlarda bizi eleştiriyor.gerçekten hakkıyla girmiş bu branşta faydalı arkadaşlara bizlerin saygısı sonsuzdur.ama geçmişini unutanlarada hatırlatmak bir görevdir.torpille besyoya giren arkadaşlar sizler önce bizi eleştireceğinize kendinize bir bakın der hepinize saygıalr sunarım.
allah hepinizin gönlüne göre versin.
ne mutlu Türküm diyene

Akihko
11-10-2012, 02:23
Merhabalar bir sorum olacak tı , şuan aktif olarak sınıf öğretmenliği yapanlar mı alan değişikliğiyle beden eğitimine geçti ? yoksa şuan boşta olan atama bekleyen ve okuyan sınıfçılar da mı geçti ? biri cevaplıyabilir mi ?

mstersy
11-10-2012, 12:50
norm fazlası olan yada gerekli olanlar değil isteyen herkese geçiş hakkı verildi.

mstersy
11-10-2012, 13:02
konuyu açan benim Amaç kimsenin kişiliğine hakaret etmek değildir.sadece yasal olarak tepkimizi göstermek ve hakkımızı arıyoruz.
1 --bu arkadaşlar sınıf öğretmenliği okurken ne öğretmeni olacaklarını bilmiyorlarmıydı.
2--geçtikleri alanla ilgili gördükleri ders 18 kredi
3--ya akrabası ya kardeşi atanamayınca atama yok diye seneye ağlayacaklar
4--beden eğitimi eleştiren sınıf öğretmenleri;şu ana kadar hiç bir olimpiyatta sonuncu olmadık ama oecd de eğitimde sonuncuyuz
5--mesele ihtiyaç ise adalet bakanlığında da çok fazla ihtiyaç var ama her avukatı hakim savcı yapmıyorlar.
6---mademki o kadar yetenekliydiniz torpilsizde kazanan binlerce insan var girip kazansaydınız
7--sizlerki kanayan yaraya pamukla müdahale ediyorsunuz

biz yasal olarak başvurumuzu yaptık ister iptal olsun ister olmasın.ama yarın her avukatı da hakim yaparlarsa o zaman da şikayet etmesinler.

yaman20
11-10-2012, 20:02
norm fazlası olan yada gerekli olanlar değil isteyen herkese geçiş hakkı verildi.

isteyen herkese mi verildi???Ne diyeyim size...

SPORCU09
11-10-2012, 22:16
biz terimizin son damlasına kadar çalışıyoruz,en iyi eşofmanı alayımda hava atayım diye bu mesleği seçmedik,herkes kendi işine baksın,zor geldi küçük çocuklara ders anlatmak alanınızı ve mesleğinizi bıraktınız,alan değiştiren sınıf öğretmenleriyle konuştuğumda niye geçtin dediğimde tayin için,eşofman giymek için,1.sınıflara girmemek için diye cevaplar veriyor,herkes kendi işine baksın kardeşim ayrıca ben ne yapacağım dediklerinde cevabım aynen şu git işine...

mguclu
12-10-2012, 09:13
Şimdiye kadar sınıf öğretmenliğine veterinerinden tutunda ziraat fakültesi mezunlarına kadar herkes alındı. tarihçiler sınıf öğretmenliği yaptı o zaman da bu duyarlılığı göstermiş olsaydınız tutarlı duruşunuzdan dolayı takdir ederdim. ancak sınıf öğretmenleri alan değiştirdi diye tayinleriniz ekdersleriniz ve atamlarınız azalacak diye buradan kimseye hakaret etme hakkına sahip değilsiniz. evet alan bilgisi önemli ama iyi öğretmen olmak için tek şart olmadığını yaşadığım tecrübeler sonucu çok iyi biliyorum. unuıtmayın alan değiştirenler sokaktan toplanmadı çoğu deneyimli öğretmenliği çok iyi bilen kişiler...

sedadi
12-10-2012, 14:20
"BIZLER TIPLA ORTAK YAKLASIK ELLI kredi ders aldık DOKTOR OLALIM DIYORMUYUZ.."

buna çok güldüm ya, Allah'ta seni güldürsün. (tıp fakültesinin derinliğini gördüğün yüzeysel derslsrle ölçmüşsün ya ona güldüm)

ege0307
13-10-2012, 11:25
Sayın öğretmen arkadaşlarım sınıf öğretmeni arkadaşlar ben bu öğretmen camiası kadar birbirini çekemeyen bir birinin kuyusunu kazmak için can atan haset bir grup görmedim....şimdi bu yasayı hakkı kim tanıdı başımızdaki düdükler değilmi sınıfçı arkadaşlar kendi kafalarına biz sıkıldık birazda eşofman giyelim demediler sanırım(müzik,resim,türkçede dahil)bu işten kim mağdur oldu örneğin geçen gün bir arkadaşım geldi 60 puanım var dedi bir sınıfçı 180 puanla yanına gelmiş seneye norm olursam ne yapacağım diyor mağdur olan beden eğitimi öğretmeni ama unutmayalım mağdur eden sınıfçı arkadaş değil başımızdaki düdükler bu yüzden birbirimizle kavga etmeyi bırakalım adamlar yasayı çıkartıyorlar daha sonra milletin birbirini yemesini seyrediyorlar....sorun bizlerde değil başımızdaki düdüklerde....

ysn45
15-10-2012, 01:21
inat ettim yorumların çoğunu okudum.benide ilgilendiiren bir konu.konu önemli mutlaka da ,yorum yapan bazı arkadaşlar gerçektende yenilerden olsun eskilerden olsun kendilerini bir sorgulamalılar bence.şu yorumları gibi öğretmenlik yapıyorlarsa yazık çok yazık...

omara66
15-10-2012, 17:43
Ysn45 Arkadaşımın dediğine katılıyorum. Öğretmenliğinizde yorumlar gibi olmasın lütfen. Böyle bir öğretmen topluluğuyla karşılaşacağımı rüyamda görsem inanmazdım.

artos
15-10-2012, 19:51
Bencede çok saçam. 1 hafta önce branş değiştiren bir sınıf öğretmeni beni arayıp kara kara düşünüyordu ve benden kaynek istedi. Ne anlatacam diye benden fikir aldı. Sporcuyum diyen arkadaşın ben hangi branşta profesyonelce uğraştığını merak ettim. Ha senin gibi örneklerde varsa parmakla sayılacak kadar azdır.

esrakaplankıran
13-11-2012, 02:29
bir de eğer sizde çok az bir saygı olsaydı sizleride sınıf öğr okuttuğunu sizleri de bu hale onların getirdiğini biraz düşünürdünüz.bir taneniz sınıf öğr sağı solu bilmiyor demiş.bak sana öğretmişler sayın beden eğitimi öğretmenim.sende bir zamanalr sınıf öğr tarfından okutuldun.bizler 300 panla yer değiştiremezken sizler 50 puanla istediğiniz yere tayin istiyordunuz.artık yok öyle istediğiniz yere gitmek puanım yüksek çatır çatır en güzel okullarda çalışacağım.kıskananlar çatlasın.şurda yaptığınız yorumlara bakıyorum geçen insanları eleştiriyorsunuz bu insanlar neden beden eğitimine geçti yıllardır yaptıkları işi neden bıraktılar demiyorsunuz ya da onu düşünemiyormusunuz .eskiden okumayanalr ye polis ya uzman çavuş ya da beden eğitimi olurdu bizim adanada.sınıf öğr alan sınavında ve anadolu sınavlarında sizden daha başarılı olacaktır.bunuda göreceksiniz.eğitim de yıllarca veteriner ziraatçılar su ürüncüler sınıf öğr yaptılar.bizlerde bunu yapacağız siz gerçekten eğitimi düşünüyorsanız merak etmeyin.kndinizi düşünüyorsanız mahkeme kapısı açık tek vermeyin hepiniz verin ama.
bu konuda tabıkı herkez kendını düşünür sizinde bir zmanlar kendınızı düşündüğünüz gibi .. adalet yerını bulacak inşallah.