Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİLLLLLLL.....!!!!!!!
arkadaşlar geçenler de yazdım ama tam cevap alamadım.egzersizimi başka okulda yapabilirmiyim.yani kendi okulumda yapmasamda başka okulda egzersiz yapma durumum varmı...kendi okulumda yapmak istemiyorum...başka okulda yapan varmı yada başka okullarda da yapılabilir diye yönetmelik yada yazısı olan varsa lütfen yollayın...
BAŞKA OKULDA
EGZERSİZ YAPMAN İÇİN, O OKULDA GEÇEÇİ OLARAK GÖREVLENDİRİLMEN GEREKMEKTEDİR , SAYGILARIMLA
alderado40
09-09-2008, 18:52
arkadaşım başka okulda egzersiz yapabilirsin mevcut imkanlar yoksa vede kendi okul müdürü ile il müdürünün onay vermesi kaydıyla. örnek başka okulda sınıf öğretmeni hakem belgesi var ama yapmıyor hakemlik bizim okulda takım çalıştırıyor
karboran
09-09-2008, 18:59
EGZERSİZ YAPACAĞIN OKULDA BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ YOKSA VEYA VAR AMA EGZERSİZ YAPMIYORSA SEN O OKULUN MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞÜP YAPABİLİRSİN KENDİ MÜDÜRÜNE SORMANA GEREK BİLE YOK BOŞ ZAMANLARINDA YAPMAK KAYDIYLA
Başka okulda egzersiz yapabilirsin bazı arkadaşlarımız yaptılar ordan biliyorum illa kendi okulunda yapacaksın diye birşey yok
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
evet yapabilirsin.eğer senin müdürün izin veriyosa baska okulda egzersiz yapmana ve diğer okulun müdürüde kabul ediyosa hiç bir sorun yok
ama kendi müdürün egzersizini onaylayacak...bende o sekilde yapıcam..
evet yapabilirsin,ancak o okula maaş ve üçret karşılığıgörevlendirilmen gerekir.aksi takdirde üçret alamassın.
esmermurat
11-09-2008, 19:22
istediğin okulda yapabilirsin.Ancak yapacağın okul müdürü onay vermesi lazım.Görevlendirmene gerek yok çünkü ekders oluruna bakılır bu gibi durumda ek ders olurunuda müdür yapacağına göre .iyi çalışmalar.
villiams
13-09-2008, 15:48
sevgili kardeşim: Eğer HERHANGİ BİR GÖREVLENDİRMEYLE BAŞKA BİR OKULA GİTMİŞ İSEN ETKİNLİK ÇALIŞMASINI O OKULDA YAPABİLİRSİN .ŞAYET HERHANGİ BİR GÖREVLENDİRME YOKSA ÇALIŞTIĞIN OKULDA YAPMAK MECBURİYETİNDESİN. KOLAY GELSİN
emre_bulutt
14-09-2008, 18:01
görevlendirme alırsan yaparsın alamazssan gene yaparsın ama ücret alamazssın...
baksen61
14-09-2008, 21:29
o okulda kısmende olsa görevlendirilmen lazım benim fikrimce
HAYIR YAPABİLİRSİN AMA OKUL MÜDÜRÜNÜN ONAYI LAZIM GEÇEN BİZİM KURULDA ARKADAŞ BURDA YAPMAK İSTEMİYORUM AMA BAŞKA OKULDA YAPACĞIM DEDİ MÜDÜRDE BEN ONAYLAMIYORUM YAPAMAZSIN DEDİ
bence sen kendi okulunda yap etik olmaz okulu sevmeyebilirsin ama ögrencilerin ne sucu var okulunu degişene kadar idare etceksin
iremnehir
22-09-2008, 00:11
sevgili arkadaşım yeni üçret yönrtmenliginde öğretmen kadrosu nerde ise orda eğzersiz yapabilir diyor. kadron dışında egzersiz yapamazsın ama o okulun öğrencilrini fahri olarak çalıştırabilirsin.anladımki okul idaresiyle aran yok canın sağ olsun
evet yapabilirsin necai15
Yeni yöentmeliği bilmiyorum ama önceden yapan arkadaşlar vardı sadece gideceğin okulun müdürü isteyecek ama kendi okulunda yaparsan daha iyi olur sonuçta çalışmaları müdür için yapmıyoruz öğrencileri düşünmemiz gerekiyor
arkadaşlar yaparsın diyen arkadaşlar kaynak göndersin yada göstersinki arkadaş da ona göre hazırlık yapsın (yönetmelık,talim terbiyenin kurul kararı,yada ekders ve egzersiz yönetmeliği gibi)
konuyu acan arkadaş alımasın ama forum kurallarını okusun BÜYÜK HARFLE konu açmayalım yazmayalım ayrıca bizlerde yazmayalım forumumuzun kalitesi açısından
rast gele saygılar..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.