Orijinalini görmek için tıklayınız : acil YARDIM
bysevecen
14-07-2008, 15:12
Merhaba ben beden ögretmenliğine girmeyi çok istiyorum sporu çok seviyorum össde 195 aldım sorcam soru her üniversite aynı puanımı istiyor?giremiycekmiyim illa 200 mü olcak?bide futbolda,atletizmde,krosda lisansım var bunların bir yararı olurmu lütfen yardım edin.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley19.gif
bysevecen
14-07-2008, 15:18
YÖNETİCİLERDEN yardımbekliyorum lütfen cevap yazcak yokmu?:((
işin zor öss her ünde nerdeyse yüzde 50 etkili ama yinede sana başarılar
bysevecen
14-07-2008, 17:00
ben onu sormadimki etkili olup olmadıgnı sadece puanları sordum her üniversitenin puanı aynımı oluyo?bide futbolda,atletizmde,krosda lisansım var bunlar etki edermi sorduklarım bunlar...yinede tşk.
yararı olur arkdaşım bazı üniveristeler örneğin denizli sporcu çzgeçmişi istiyo bu lisansların sana puan olarak döner başka ünivlerde var ewb sitelerinden öğrenebilirsin...
bysevecen
14-07-2008, 18:39
yararı olur arkdaşım bazı üniveristeler örneğin denizli sporcu çzgeçmişi istiyo bu lisansların sana puan olarak döner başka ünivlerde var ewb sitelerinden öğrenebilirsin...
tşk arkadaşım çok sevindim bu habere başka bilgin varsa sölermisin yada başka ve daha fazla bilgisi olan varsa cevap verirmi:(
başka sana söyleyebilceğim yani faydası var hele türkiye şampiyonalrında falan derece almışsan ve ya futbolda 3.ligde falan oynadıysan işine çok yarar
sen beden öğretmeni olamazsın arkadaşım öyle bir öğretmenlik yok.
öss puanın biraz daha yüksek olsaydı çok iyi olurdu lisansının olması işe yarar bazı ünilerde lisans istiyorlar misal marmara antrenörlük bölümü için futbolda lisans istiyor
bysevecen
15-07-2008, 15:28
bana yardım etcek yokmu :(:(
webmaster
15-07-2008, 15:30
arkdaşlar size yardımcı olmuş, ÖSS düşük ama bu size bağlı eğer sporculuğunuz iyi ise o zaman sporculuk isteyen yani sınavı eleme olan üniversitelerin sınavlarına giriniz.
bysevecen
15-07-2008, 16:41
ßiraz daha açsan konuy sınavı eleme derken?
webmaster
15-07-2008, 16:43
örneğin, koşu eleme, yada koordinasyon elem
bysevecen
16-07-2008, 17:35
başka yorum yazcak yokmu?:(:(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.