PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acaba tepkisel mi davrandım??

karakocmehmetal
26-02-2014, 08:16
Okululmuzda ders programı yüzünden okul müdür yardımcısı ile tartıştık.Bana zaten sen b.. yapıyorsuna getirdi tartışmayı.Bende bu sene okul sporları musabakalarında futbol müsabakasında çeyrek final oynattığımı ve bazı öğrencilerimizi futbol kulüplerine kanalize ettiğimi belirttim.Ardında okul idaresine yaptırdığım egzersiz çalışmasının amacına ulaşmadığına dair bir dilekçe yazarak sonlandırılmasını istedim.Daha sonra okul müdürü beni çağırarak devam etmem yönünde istekte bulundu.Bende bunu hakaret olarak algıladığımı kendisine belirttim.Acaba çok mu tepkisel davran mışım?Yoksa Müdür yardımcısının ekmeğine yağ mı sürmüşüm?
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

imparatoriçe
03-03-2014, 14:10
Onurlu davranmışsınız sayın hocam.Keşke herkes aynı onurla mesleğine sahip çıkabilse bizler az sayıda kalmazdık.okullarda hiçbir değerimiz yok sadece angarya işleri yapmak zorunda olan görevimiz dahi olmyan işleri asli görevimizmiş gibi yaptırmaya kalkan idareler karşısında birimiz dik dururken digerimiz egilince degerimiz olmuyor.bu sadece sizin sorununuz değil....

hocahanım49
10-03-2014, 19:39
size müdür devam edin diyor bizimki ise devam etmeyim takım çıkarmayım diye elinden geleni ardına koymuyolar, dirensem mi bıraksam mı bilmiyorum

bezan
17-03-2014, 16:10
Arkadaşlar bu zihniyetler bizi zaten bu meslekten soğutuyor hocam siz m.yardımcısına kızarak çocukları cezalandırıyorsunuz ben olsam devam ederdim önümüzdeki sene final oynayıp gereken cevabı da vermiş olurdum...