Orijinalini görmek için tıklayınız : Abant İzzet Baysal Mezunları
slm arkadşalar bolu besyo dakiler hadi buraya gelin buluşalım Ben 2003 mezunu atletizm uzmanlık hakan turan
hakan selam ben kıdemlilerden selçuk akbaş nasılsın dostum keyifler nasıl şu an nerde öğretmenlik yapıyorsun dostum. keyifler nasıl kendine ii bak hayırlı akşamlar
HemsinLee54
13-09-2007, 00:30
tapram gökhan gök hemsinLee54@hotmail.com eklersin
ken dine iyi bak
memoli120
13-09-2007, 00:40
ben ilk mezunum yani 98 mezunu herkese selam
selam memoli candaşı tanıyormusun
osman özdemiri
sinemi
sakarya dayım selçuk çum doğu görevini tamamlayıp döndüm herşey yolunda çok şükür umarım sende iyisindi,ri ve tabi yengem ve çocuğunda iyidir hayırlı ramazanlar
toppprakkkkk sayglar hatu54@hotmail.com ekle beni
saol hakan aleyküm selam
adaya geldiğine sevindim
neler yapıyorsun bakalım
hangi okuldasın
biz aynı ereğlideyiz
anlıycan bebek büyüdü 2,5 yaşında allaha şükür keyfimiz ii
sende kendine ii bak hayırlı ramazanlar
ben 2002 mezunu ufuk özcan.istanbul bahçelievlerdeyim görüşmek için ufk79@gmail.com
cetinhoca
24-12-2007, 23:49
selam aradaşlar safranboludan hepinize saygılar çetin AKÇAY
slm arkadaşlar bende 2003 kıdemlilerden ömer sarı.herkese slm lar
kibariye
13-01-2008, 13:05
sanırım hep kıdemli mezunlardan var yeni mezunlar nerdesiniz??? hakan hocam siz mezun olduğunuz sene biz daha birinci sınıftık ve atletizim uzmanlık dersimize giriodunuz başarılı uzmanlardan olduğunuz için sizi hatırlamam zor olmadı. herkese saygılarımla...
yoz d*****ı hakan naber koçum
kardeşim bebişin kocaman öpüyorum yengeme de selamlar Allah'a emanet olun iritibatı koparmayalım
gökhan ım yandan yemişim bugün murat ın düğündeki halin yedi lan şerefsiz o sakallar ne beee . öptüm güzel gözlerinden kib :)
teşekkür ederim eksik olmayasın kibariye. tüm arkadaşlara selamlar msn : hatu54@hotmail.com
sarı ömerim benim be ya unuttun bizleri msn i ekle aziz ile görüşüyomuşsun bi bizi aramıyon at hırsızı msn : hatu54@hotmail.com hakan turan
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.