Orijinalini görmek için tıklayınız : 8. sınıflar e-okulda kaç not verdınız?
mert5006
13-01-2008, 18:32
Arkadaşlar bu 8 .sınıflara e- okuldan kac not verdınız ben 2 uygulama,1 dersiçi performans notu verdim siz ne yaptınız?????
enjoyment333
13-01-2008, 18:39
sayın hocam e-okulda 2 uygulama sınavı var onlar verilecek bir tane ders için etkinliklere katılım notu birde performans not vermek gerekiyor
mert5006
13-01-2008, 19:06
Hocam tamamda 8 sınıflar eski proğrama göre onlara performans ödevi vermedim ben http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
enjoyment333
13-01-2008, 19:13
hocam not vermemiz gerekiyor performans notu isteniyor
webmaster
13-01-2008, 19:17
Hocam yeni yönetmeliğe ölçme ve değerlendirme kısmına 8. sınıflarda dahil edildi. Performans ödevi vermediysen artık bir not vereceksin. Uygulama yapmış gibi gösterip, Performans görevi değerlendirme formları düzenleyebilirsin. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley2.gif
mert5006
13-01-2008, 19:18
tesekkürler
enjoyment333
13-01-2008, 19:20
ben teşekkür ederim sayın hocam
SAYIN HOCAM BEN SADECE SINAV NOTU VE PERFORMANS NOTU VERDİM . DERS İÇİ PERFORMANS VERMEDİM . BENCE DERS İÇİ PERFORMANS ZADEN UYULAMALI SINAV LARLA ÖLCÜYORUZ NEDEN BİRKEZ DAHA DERS İÇİ PERFORMANS VERELİM BUNCA NOT KALABALIĞINA NE GEREKVAR BİR ÇOK ARKADAŞIM DERS İÇİ PERFORMANSLARI ŞİŞİREREK VERİYORMUS OZAMAN ÖLCME DEĞERLENDİRMENİNG ÜVENİRLİĞİ VE GECERLİLİĞİ NERDE SİZLERE SORUYORUM
webmaster
15-01-2008, 21:16
Hocam Beden Eğtimi Dersi Öğretim Programı Kılavuz kitabında ölçme değerlendirme bölümünde derse etkinliklere katılım notu verilmesi konusundaşöyle demektedir;
Ders ve Etkinliklere Katılım
a. Ögrencilerin ders ve etkinliklere katılımları degerlendirilirken derslere hazırlıklı gelip gelmedikleri, derse katılımları, arkadaslarıyla is birligi içerisinde çalısmaları vb. durumlar dikkate alınır.
b. Ögretmenler, ögrencilerin ders ve etkinliklere katılımlarını degerlendirirken gözlem formları, kontrol listeleri ve dereceli puanlama anahtarlarından uygun olanını seçerek kullanır.
c. Gözlem formları, kontrol listeleri ve dereceli puanlama anahtarlarının, sınıfta yapılan her etkinlik sonunda kullanılması zorunlu degildir. Ögretmen bunları gerekli gördügü etkinliklerden sonra kullanır.
Yukarıdaki maddelerden de anlaşıldığı gibi her etkinliğin sonunda değilde, gerekli gördüğünde demiştir. Eğer not verilmezse öğrencimiz derseve etkinliklerekatılmamış sayılabilir, bu durumda bizim bir eksiğimiz olarak görülebilir.
Hocam ayriyeten bu programın yapılmasında emeği geçen Beden Eğitimi Dersi Geliştirme Komisyonu adına Cenk TEMEL hocamızdaDerse ve etkinliklere katılım notu verileceği ifade etmiştir.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
cemre hocam size kimse dersiçi etkinliklere katılım notu vermemenizin sebebini sormaz.vermek zorundasınız çünkü yönetmelikte var.
Çok haklısınız Nihal Hocam. Sitemizde de değerlendirme ölçekleri var zaten.
SELAM ,İKİ UYGULAMA SINAVI,DERS İÇİ PERFORMANS NOTU,PERFORMANS GÖREVİ NOTU İLE 4 ADET NOT VERDİK.OKULDA İKİ BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİYİZ.SAYGILAR.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.