Orijinalini görmek için tıklayınız : 2017-2018 Spor ve fiziki etkinlikler 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planlar - Atletizm
webkerem
13-09-2017, 22:31
2017-2018 Spor ve fiziki etkinlikler 5.6.7.8. Sınıflar yıllık planlar - Atletizm
Not: Bu planın www.bedenegitimi.gen.tr sitesi dışında internet sitelerinde yayınlanması ve sosyal medyadan paylaşılması yasaktır. İhlali durumunda yasal işlem başlatılacaktır.
riyat_besyo
30-09-2017, 10:32
Emeklerinize sağlık. çok teşekkür ederim
cok tesekkurler emeginize saglık ...
birde 5.sınıflarda spor ve fiziki etkinlikler dersi var butun sınıflar yapılmıs ???
birde gunlukler yıllık planlarda var spor ve fiziki etk benmi göremedim tesekkurler :)
Sayın hocalarım ben bu yıllık planları indiremiyorum. Sadece atletizm planlarında böyle bir sorun yaşıyorum, linke tıkladığımda tekrar üye giriş sayfasına yönlendiriyo. Sorunun ne olduğunu bilen yada yardımcı olabilecek olan var mı?
webkerem
02-10-2017, 20:31
Sayın hocalarım ben bu yıllık planları indiremiyorum. Sadece atletizm planlarında böyle bir sorun yaşıyorum, linke tıkladığımda tekrar üye giriş sayfasına yönlendiriyo. Sorunun ne olduğunu bilen yada yardımcı olabilecek olan var mı?
Hocam herhangi bir sorun gözükmemektedir. Tarayıcınızla alakalı bir durumdur. f5 tuşuna basınız düzelecektir.
hocam teşekkür ederim ama bu planın günlükleri varmı acaba?
webkerem
09-10-2017, 22:10
hocam teşekkür ederim ama bu planın günlükleri varmı acaba?
Önümüzdeki günlerde yayınlanacak hocam
atletizm günlük planları ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.