Orijinalini görmek için tıklayınız : 2013-2014 Spor Kulübü Aidatı Ne Kadar Toplanacak?
webkerem
15-09-2010, 16:05
2013-2014 Spor Kulübü Aidatı Ne Kadar Toplanacak?Bu konuda sorular var, bunun hesabı şu şekildedir.
2) (Değişik: 2.5.1997/22977 RG) Kişi başına yılda, devlet memurları aylığına uygulanan kat sayı x 50 gösterge tutarı TL. nı geçmemek üzere spor kulübü üyelerinin aidatlarından,
Memur maaş katsayısı* 50 dir
0,076791 x 50 = 3,83955 TL yapar.
En fazla bu parayı toplayabilirsiniz. Bundan fazla toplanan paralar bağış olarak yazılacaktır.
Özel Haber
Bedenegitimi.Gen.Tr
2010-2011 Spor Kulübü Aidatı Ne Kadar Toplanacak?Bu konuda sorular var, bunun hesabı şu şekildedir.
2) (Değişik: 2.5.1997/22977 RG) Kişi başına yılda, devlet memurları aylığına uygulanan kat sayı x 50 gösterge tutarı TL. nı geçmemek üzere spor kulübü üyelerinin aidatlarından,
Memur maaş katsayısı* 50 dir
0,059445* 50 = 2,97225 TL yapar.
En fazla bu parayı toplayabilirsiniz. Bundan fazla toplanan paralar bağış olarak yazılacaktır.
Özel Haber
Bedenegitimi.Gen.Tr
üstadım bu şekilde bir arkadaşın sorusuna ben aynen sizin burada yazdıklarınızı yazmıştım. maalesef silinip sizin tarafınızdan konu açılarak aynı yazı noktası virgülüne karışmadan eklemişsiniz.
alıntı yapmakta bir sakınca görmüyorum. bilgi paylaşılırsa bilgidir.
ancak o arkadaşın açtığı konu ve verilen cevap tamamen silinip yeniden konu açmışsınız ben bir anlam veremedim.
webkerem
16-09-2010, 09:43
üstadım bu şekilde bir arkadaşın sorusuna ben aynen sizin burada yazdıklarınızı yazmıştım. maalesef silinip sizin tarafınızdan konu açılarak aynı yazı noktası virgülüne karışmadan eklemişsiniz.
alıntı yapmakta bir sakınca görmüyorum. bilgi paylaşılırsa bilgidir.
ancak o arkadaşın açtığı konu ve verilen cevap tamamen silinip yeniden konu açmışsınız ben bir anlam veremedim.
Sayın hocam sitede yapılan bir hata nedeni ile bir günlük veri kaybı yaşandı ve geri yükleme yaptık. Ayın 13 ünde yazılan yazılar silindi. Sizin yazınızı görmedim ama bu yazının aynısını ben geçen yıl üyelerimize yazmıştım. Kimseden alıntı yapmadım. Geçen yıl zaten ben yazmıştım bu yazıyı. Oradan aldım tekrar güncelledim. Aşağıdaki linke bakıp tarihine de bakarsınız anlarsınız. Zaten her sene ben bu şekilde yayınlarım. Sizin yazınızla alakası yok.
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/2009-2010-spor-kulubu-aidati-ne-kadar-toplanacaki-t8480.html?t=8480&highlight=spor+kul%FCb%FC+aidat%FD+kadar
Amaç paylaşım, zeten sitemizde kim ne gönderirirse ismi dosyanın altına ekliyoruz. Kimsenin emeğine saygısızlık etmeyiz. Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla
Veri kaybından haberim yoktu.
sürçü lisan ettikse affola
webkerem
16-09-2010, 14:54
Veri kaybından haberim yoktu.
sürçü lisan ettikse affola
Estağfurullah hocam veri kaybını yansıtmamaya çalıştım ama 1 günlük oldu artık yapacak bir şey yok. Sizler kusura bakmayınız, doğal olarak yazılarınız silindi. Onların geri getirilme olasılığı olmadı malesef. Tekrardan anlayışınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar
kastamonut
26-09-2010, 22:39
2 arkadaşımızada paylaşımlarından dolayı teşekkür ederim
hard steel
11-11-2010, 23:38
peki biz bu aidatı 3 tl olarak toplasak ( ki onu bile bizim okuldakiler zar zor getiriyorlar ) o zaman da artan kişi başına 3 kuruşa bağış olarak makbuz kesmek zorundamıyız yoksa biz okul idaresi ile 3 tl aidat toplanması kararı aldık deyip de bağış makbuzu kesmesek suçlu mu oluruz?
webkerem
12-11-2010, 15:48
peki biz bu aidatı 3 tl olarak toplasak ( ki onu bile bizim okuldakiler zar zor getiriyorlar ) o zaman da artan kişi başına 3 kuruşa bağış olarak makbuz kesmek zorundamıyız yoksa biz okul idaresi ile 3 tl aidat toplanması kararı aldık deyip de bağış makbuzu kesmesek suçlu mu oluruz?
2,97225
yukarıdaki rakamı yuvarlasanız 3 lira yapar zaten bir sıkıntı olmaz hocam.
selamlar hocalarım spor aidatlarının toplanması kaldırıldı yani artık toplanmayaçak yasaklandı diye bişiler duydum siteye bakdım ama öyle bişi okumadım bunla ilgili bi açıklama varmı. tşkler.
Adem Tırpancı
22-11-2010, 13:58
Kerem hocam peki şimdi lig heyetlerinin görevi sona erdiğine göre toplanan spor kulübü paralarının %10'u ne olacak?
webkerem
22-11-2010, 17:32
Kerem hocam peki şimdi lig heyetlerinin görevi sona erdiğine göre toplanan spor kulübü paralarının %10'u ne olacak?
Bundan sonra bu para okulara kalacak.
serci2002
24-11-2010, 22:11
Arkadaşlar il obsiden okula gelen yazıda artık para toplanmayaçağı en kısa sürede geçen yıldan kalan paraların harcanması ve hesapların kapatılması gerektiği ile ilgili yazı gönderdiler.
hocam bu dediğiniz yazı bize ulaşmadı nerden geldiğini açık olarak yazar mısınız??
ayrıca para toplamayacaksak spor malzemelerimizi nasıl temin edeceğiz?? okul-aile birliği aktif çalışamayan okullarımız var...
serci2002
29-11-2010, 01:28
hocam bu dediğiniz yazı bize ulaşmadı nerden geldiğini açık olarak yazar mısınız??
ayrıca para toplamayacaksak spor malzemelerimizi nasıl temin edeceğiz?? okul-aile birliği aktif çalışamayan okullarımız var...
Sayın hocam yazı ekte
http://img191.imageshack.us/img191/213/spk0.jpg
hard steel
14-03-2011, 14:03
2,97225
yukarıdaki rakamı yuvarlasanız 3 lira yapar zaten bir sıkıntı olmaz hocam.
yardımın için çok çok teşekkürler kerem hocam...
benim okulum için 3 tl fazla yani öğrenciler veremez daha az toplayabilirmiyim
webkerem
15-03-2011, 18:44
benim okulum için 3 tl fazla yani öğrenciler veremez daha az toplayabilirmiyim
Hocam bu rakam en fazla toplayabileceğiniz bir rakam. İster 1 lira ister 2 lira İsterseniz hiç toplamayabilirsiniz. ama en fazla 3 lira toplayabilrisiniz. Üstü bağış olur.
webkerem
09-07-2011, 10:58
yeni güncel
serdar80_27
28-09-2011, 13:23
kerem hocam aydat miktarını 3,223 tl yazmışsınız. ben sadece 3 tl toplar sam sorun olurmu? ayrıca 1,2 ve 3. sınıflara girmiyoruz, bu sınıflardan toplama yetkimiz varmııydı?
Adem Tırpancı
28-09-2011, 16:01
kerem hocam aydat miktarını 3,223 tl yazmışsınız. ben sadece 3 tl toplar sam sorun olurmu? ayrıca 1,2 ve 3. sınıflara girmiyoruz, bu sınıflardan toplama yetkimiz varmııydı?
Hocam zaten en fazla 3,223 liraya kadar toplayabilirsiniz, bunun üzerindeki miktar bağış olarak yazılıyor. Ben de kendi okulumda rakamı yuvarlayarak 3 lira toplamak için karar aldım.
Spor kulüpleri yönetmeliğine göre okuldaki tüm öğrenciler spor kulübünün üyesi kabul edildiği için tüm sınıflardan toplayabilirsiniz.
kralimparator
17-10-2011, 10:52
S.a Hocalarım ben bu sene atandım bu spor paralarını kişi başına mı makbuz kesiyoruz acaba.
webkerem
17-10-2011, 11:21
S.a Hocalarım ben bu sene atandım bu spor paralarını kişi başına mı makbuz kesiyoruz acaba.
Kalabalık okullarda kişi başına çok uzun sürer ve makbuzun yetmeyebilir. O yüzden sınıf sınıf kesmeniz daha mantıklıdır. İmza sürküsü oluşuturunuz sınıflar için ne kadar para verdiyse imza attırınız. Sonra toplu makbuz kesiniz.
webkerem
03-09-2012, 23:57
yenilendi, güncelllll
karadavut
05-09-2012, 01:40
Arkadaşlar bu para toplama ile ilgili bir yanlışlık yapılıyor şöyleki;
"Okul içi Beden Eğitimi ve Spor izcilik daire başkanlığını 30.04.1992 tarihli ve 3797 sayılı kanuna göre yapılan yapılanması, 14 Eylül 2011 tarihinde Resmi gazetede yayınlanan 652 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Madde 44 de yer alan 30.04.1992 tarihli 3797 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı teşkilat ve görevleri hakkında kanun yürürlükten kaldırılmıştır. Buna göre kapatılan birime bağlı olarak çalışan illerdeki Lig Heyetleri de işlevlerini yitirmiş ve kapatılmıştır" dolayısı ile bununla ilgili yani spor kolu (kulübü) yönetmeliği de buna bağlı olarak işlevini yitirmiş ve bir belirsizlik içinde kalmıştır kaldı ki siz dayanağı olmayan bir parayı neye göre toplayacaksınız bunu hangi yönetmeliğe göre miktar belirliyorsunuz.
webkerem
05-09-2012, 12:39
Öncelikle spor kulübü 9 bölümden oluşmaktadır. Bu belirsizlik içinde bir belirti vardır ve lig heyetleri kaldırılmıştır. Lig heyetlerinin olduğu bölümler ise 7.8.9. bölümlerdir. Spor kulübü yönetmeliği kaldırılmamıştır. Bu paralar spor kulübü yönetmeliğinin 5. bölümünün 25. maddesine göre toplanmaktadır ve Spor kulübünün gelirleri arasında gösterilmektedir. Sizin söylediğiniz kısım ise lig heyetlerinin gelirleri arasında yer almaktadır. Bu yüzden bu paralar okul spor kulübünün geliri olarak toplanmaktadır.
Spor kulübünün ilgili maddesi:
Okul Spor Kulübünün Bütçesi, Gelir ve Giderleri
Madde 25- Okul spor kulübünün yıllık bütçesi bir öğretim yılı için düzenlenir. (Değişik ikinci ve üçüncü cümle: 9.4.2009/27195 RG) Spor kulübünün gelirleri, kamu bankalarının herhangi birinde açılan hesaplarda saklanır. Paralar, bankadan yönetim kurulu başkanı ve saymanın ortak imzaları ile çekilir. Gelir ve giderleri aşağıda gösterilmiştir.
a) Gelirler:
1) Bakanlık tarafından gönderilecek ödeneklerden,
2) (Değişik: 2.5.1997/22977 RG) Kişi başına yılda, devlet memurları aylığına uygulanan kat sayı x 50 gösterge tutarı TL.'nı geçmemek üzere spor kulübü üyelerinin aidatlarından,
karadavut
05-09-2012, 14:51
Teşekkürler.
champıon
06-09-2012, 09:14
Kendi okulumda 5 tl olarak topluyorum,toplarken büyük sıkıntılar ortaya çıkıyor,ögrencilere asla para toplatmanızı tavsiye etmem,paraları kendiniz toplayın,paraların nerelere harcandıgını ögrencilere izah etmek lazım,ögrenciler verdigimiz paralar nerelere gidiyor sorusunu sürekli önünüze getirecektir:)para getirmeyen ögrencilerede bir takım yaptırımlar uygulamak gerekiyor,okul takımlarına almamak veya turnuvalara almamak gibi.
u.taylan
12-10-2012, 16:03
Peki benim başımdaki sıkıntı ise şudur. Müdür kendine top ister, okullun kapısı çerçevesi bozulan neyi varsa spor klübünden karşılayalım der. Böyle bir yetkiniz yok anlamıyor iki iyilikten birini istiyor ama hadi hayırlısı. bu parayı ben bu sene toplamayacağım malzeme alımı içinde imza yetkisi vermeyecekmiişş. Hem görevini yapmayacak hemde yaptırmayacak allah ona akıl bana da sabır versin, varsa içinizde aynı sıkıntıları çeken o arkadaşlara da sabır versin her yeni gelen idareci çin malı çıkıyor.
2011-2012 yılındaki spor kulübü aidatını da yazabilirmisiniz acaba. Ne kadar dı?
Adem Tırpancı
08-11-2012, 13:58
2011-2012 yılındaki spor kulübü aidatını da yazabilirmisiniz acaba. Ne kadar dı?
0,06446 * 50 = 3,223 TL idi.
hiçbirşey
13-02-2013, 21:44
aynı aileden ayrı sınıflarda olan öğrencilerden her ikisinden de aidat alınır mı? bi fikri olan var mı acaba?
Adem Tırpancı
13-02-2013, 22:00
aynı aileden ayrı sınıflarda olan öğrencilerden her ikisinden de aidat alınır mı? bi fikri olan var mı acaba?
Ailenin maddî durumu iyiyse alınabilir hocam. Ama tersi bir durumda inisiyatifinize kalmış. Gerçi spor kulübü yönetmeliğinde aidat vermeyen öğrenciye herhangi bir yaptırım uygulanacağıyla ilgili madde yok. Ben şahsen aidat getirmeyen öğrenciyi spor kulübü yönetim kurulu kararıyla sınıflar arası turnuvalara almıyorum.
webkerem
10-09-2013, 19:32
güncell........
tamamı pansiyonlu olan liselerde spor parası toplanırmı? cevaplarınızı bekliyorum
webkerem
19-09-2013, 22:24
Toplanmaması için bir engel yok
ozgurgul
24-09-2013, 17:40
2013/2014 döneminde aidatlar 3.8 tl gerisi bağış diye duydum..
Adem Tırpancı
24-09-2013, 19:10
2013/2014 döneminde aidatlar 3.8 tl gerisi bağış diye duydum..
Aidat olarak toplanacak miktar 3,8 TL. Fazlası bağış olarak yazılır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.