PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012-2013 Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu

webkerem
17-06-2012, 19:03
KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSREKOKULU’NA
2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN
ÖZEL YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR.
Ön Kayıt: 18-26 Haziran
Sınav Tarihi: 28 Haziran
Beden Eğitimi: 20 Bayan 30 Erkek Toplam: 50
Spor Yönetimi 1. Öğretim: 15 Bayan 25 Erkek Toplam: 40
Spor Yönetimi 2. Öğretim: 15 Bayan 25 Erkek Toplam: 40
ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- Başvuru dilekçesi(dilekçe formu ön kayıt sırasında adaylara verilecektir)
2- 2012 YGS sonuç belgesi fotokopisi (Ön kayıt başvurusunda bulunacak adaylar için; 2012 yılında YGS sınavına girmiş olanlardan Spor alan/kol bölümleri mezunları ile milli sporculardan en az 140,000, spor alan/kol bölümleri mezunları dışında kalanlardan en az 180,000 puan almış olmak).
3- 4 Adet fotoğraf (son altı ayda çekilmiş olmalı).
4- Nüfus cüzdanının aslı
5- Sağlık kurumlarından (Üniversite, özel ve devlet hastaneleriyle sağlık ocakları) alınacak “Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavlarına Girmesinde Sakınca Yoktur” ibareli sağlık raporu.
6- Milli sporcular için Millilik Belgesi [Milli Sporcu Belgesi, 12.05.2011 tarih ve 27932 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe konulan “Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik” e uygun olarak A ve B Sınıfı Milli Sporcu Belgesi (C Sınıfı Belgeler Kabul edilmeyecektir.)]
7- Sportif Başarı Belgeleri, İlgili Spor Federasyonları ve/veya Spor Genel Müdürlüğünden onaylı olmak zorundadır.
8- Ön kayıtlar Yunus Emre Yerleşkesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda yapılacaktır.

İlan için tıklayınız.pdf (http://besyo.kmu.edu.tr/userfiles/file/2012/ilan.pdf)