PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2010 YILI SPOR EĞİTİM PLANI (kurs,seminer,diğer,...)

overmars
16-02-2010, 19:36
Gsgm 2010 yılı spor eğitim planı

açılması planlanan kurs - seminer ve diğer spor eğitim faaliyetleri

Adem Tırpancı
21-02-2010, 01:29
Ben de spor masörlüğü kurslarını ekledim.

overmars
21-02-2010, 15:27
sağolasın hocam :)

millisporcu2
22-02-2010, 21:25
bilgilendirmelerimniz için teşekkür ederim

uzaklardaki01
14-04-2010, 09:32
yüz defa okuyacağına on defa seyeret, on defa seyredeceğine bir kere dene.

lamaza
29-04-2010, 22:59
arkadaşlar yazdıkalrınız ii hoş güzelde bana teniz ve yüzme ant belgesi nasıl alırım yardımcı olurmusunuz ???

Adem Tırpancı
30-04-2010, 00:51
arkadaşlar yazdıkalrınız ii hoş güzelde bana teniz ve yüzme ant belgesi nasıl alırım yardımcı olurmusunuz ???

Hocam Spor Eğitim Dairesi Başkanlığının yayınlamış olduğu eğitim planından illeri ve tarihleri araştırdıktan sonra size en yakın yer için dilekçeyle başvuru yapın. (Yüzme antrenörlüğü için başvuru yapmanıza gerek yok. Kursiyerler kursun ilk günü havuzda farklı stillerde yüzdürülerek seçiliyor.) Tenis ve yüzme antrenörlükleri çok rağbet gören branşlar olduğu için kursiyer aday sayısı da fazla olacaktır. Bu durumda adaylar arasında eleme yaparlar. Eleme kriterleri arasında besyo mezunu olmak, ilgili dalda sporcu olmak vb. şartlar aranabilir. Ayrıntılı bilgi için Spor Eğitim Dairesi Başkanlığını arayabilirsiniz:

Telefon: 0 312 4303306
E-Mail: sporegitim@gsgm.gov.tr

erkalan71
22-05-2010, 23:55
iyi akşamlar hocam ben yaz tatilini değerlendirmek istiyorum bunun için kırıkkalede temmuz-ağustosta açılacak olan masa tenisi ve satranç antiranörlük kurslarının olup olmayacağını veya hangi tarihlerde olacağını nasıl öğrenebilirim.... şimdiden teşekkürler herkese..

Adem Tırpancı
27-05-2010, 17:17
iyi akşamlar hocam ben yaz tatilini değerlendirmek istiyorum bunun için kırıkkalede temmuz-ağustosta açılacak olan masa tenisi ve satranç antiranörlük kurslarının olup olmayacağını veya hangi tarihlerde olacağını nasıl öğrenebilirim.... şimdiden teşekkürler herkese..

2010 yılı içerisinde açılacak olan tüm antrenörlük kurslarının yerini ve tarihini buradan (http://www.gsgm.gov.tr/spor_egitim/dosyalar/faaliyet_programi/egitimplani.htm) öğrenebilirsiniz. Bunun yanında bulunduğunuz ilin Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nden ya da ilgili branşın il temsilcisinden de bilgi alabilirsiniz.