Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 il dışı tayinler ne zaman başlıyor?
il dışı tayinler ne zaman başlıyor arkadaşlar haberiniz varmı?2009
enjoyment333
23-03-2009, 12:39
mayısta yada hazirandail dışı normal atamalar başlar ağustostada özür grubu atamalar açılır hocam
il içiler yeni başlayacak il dışıda biraz uzayacak gibi çok heyecanlıyım ....
arkadaşlar daha önce kaç puanla nerden nereye tayin oldunuz söyleyebilirmisiniz?çok kişiyi ilgilendiriyor sanırım çünkü baya okunuyor bu başlık birbirimize yardıncı olalım lütfen...
bu siteye sadece ben giriyorum herhalde hiçbir değişiklik olmuyor
kahramanural
19-04-2009, 15:07
benim 40 puanım var
il dışı atamam çıkarmı acaba
isteyeceğiniz ile bağlı tabi sizinle birlikte kimlerin kaç puanla istediğinede...
zeliha8343
26-04-2009, 14:39
benimde 55 puanım olacak hazirandabursa eskşhr küthya balıksr gibi isticem.çıkar mı acaba çok merak ediyorum.buralara giden arkadaşlar war mı?puanları kaçtı yardımcı olurlarsa sewinirim.bu arada tayinlerde yardımcı olursak birbirimize iyi olur.ona göre tercih yaparız
ilkayuygun
28-04-2009, 01:35
ya burda kimse nereye kaç puanla atandığını yazmıcakmı geldi çattı işte atama dönemi :( bende 45 puanla ist yazıcam bakalım kısmet.
klavuz yayınlandı 12 mayısta başlıyor başvurular hayırlısı olur inşallah....
hardwrestler27
30-04-2009, 20:10
2 mayıstan 29 una kadar diye biliyorum
12-22 mayıs arası başvurular alınıyor memurlar nettede var.29 mayısta açıklanacak
ARKADAŞLAR İL DIŞI ATAMALARI İLE BİLGİLERE NERDEN BAKIYORUZ? BEN İL DIŞI TERCİHİ İLK DEFA YAPACAĞIM VE KÖYDE ÇALŞIYORUM SORABİLECEĞİM BİRİLERİ DE YOK YARDIM EDERSENİZ. BU TERCİHLER NE ZAMAN BAŞLIYR? NASIL TERCİH EDİYORUZ? KLAVUZA NERDEN BAKIYORUZ? ACİL CVP VERİRSENİZ.
memurlar net,meb personel 'den klavuzu okuyabilirsiniz...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.