Orijinalini görmek için tıklayınız : 2007-08 Beden Eğt. 6.Sınıf Günlük ve Yıllık Plan
6. Sınıfgünlük planve yıllık plan Umarım işinize yarar
Dosyayı indirmek için tıklayınız... (http://www.bedenegitimi.gen.tr/upload/w1l3d4/paspas/6.bedenyillikgunluktumplan.aylahigroma.zip.rar)
winner84
09-09-2007, 15:37
çok teşekkürler emeğinize sağlık
hocam rica ederim. bilgi paylaşıldıkça anlamlı oluyor böyle işte. kolay gelsin başarılar
webkenan
09-09-2007, 15:58
hocam destekleriniz için çok tesekkürler
ne demek hocam rica ederim elimden geldiğince...
kolay gelsin
eline sağlık hocam güzel olmuş
hocam planlar güzel olmuş fakat yeni müfredatla alakalı etkinlikler yok gibi geldi bana
webmaster
09-09-2007, 17:06
Hocam çok güzel olmuş elinize sağlık teşekkür ederim.
donen31 hocam elimden gelen bu:(
hsgy hocam rica ederim kolaylıklar diliyorum
elinize saglık hocam teşekkürler
HOCAM ELİNE SAĞLIK ,BİLGİLER PAYLAŞILDIKÇA PROGRAM YERİNE OTURUYOR, İLK DEFA SİZİN PLANDA DERS DEFTERİNE NE YAZILACAĞI KONUSUNDA BİR BÖLÜM GÖRDÜM,BU PLANLARIN DAHA DA GELİŞTİRİLMESİ DİLEĞİYLE.
Ahmet Köseoğlu
10-09-2007, 00:08
AYLA HOCAM ELLERİNİZE SAĞLIK,
tkurtoglu
10-09-2007, 12:45
eline sağlık arkadaşım
hocam gercekte ınceledım cok guzel olmus 4,5.sınıf varmı
Sayın Hocam herşey için çok teşekkür ederiz. Ellerinize sağlık. çalışmlarınızda istikrar diliyoruz. başarılar.
collybali
21-09-2007, 11:06
hocam elinize kolunuza sağlık,çok güzel hazırlamışsınız...sizden ricam 7 ve 8.sınıf yıllık ve günlük planları...elinizde varsa yararlanmak isterim...şimdiden teşkkürler...
mgullu44
25-09-2007, 18:17
SAYIN, HİGROMA.
BU PLANLAR GÜNLÜK PLANLARI İLE BİRLİKTE SİZİN OLDUĞUNUZA EMİNMİSİNİZ? BU PLANLARI GEÇEN SENE YAPIPMEMOCAL.COM DA YAYINLADIM. AYRICA BU SENE BİRÇOK İNTERNET SİTESİNDEN YAYIMLADIM. BAŞKALARININ GÜNLERCE BİLGİSAYAR BAŞINDA EMEK HARÇAYARAK YAPTIĞI BU PLANI NASIL OLURDA KENDİNİZE MAL EDİYORSUNUZ. UNUTMAYIN "İŞ, EMEK ÇEKENİNDİR. BU DAVRANIŞINIZI BİR MESLEKTAŞIMA YAKIŞTIRAMADIM. SİZİN GİBİ İNSANLAR YÜZÜNDEN İNSANIN KİMSEYE GÜVENESİ KALMAMIŞ.
DR.Mehmet GÜLLÜ
Beden Eğt. Öğt. /Malatya
iborotti
28-09-2007, 16:19
HOCAM SAĞOL
<DIR>
SAYIN MEHMET GÜLLÜ
BEN BENİM DİYE BİR İDDİADA BULUNMADIM. SORUNUNUZUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM.
BENİMDİR YADA BEN YAPTIM DİYE BİR İDDİA VAR MI ORDA SAYIN HOCAM. NE GÜZEL YARDIM ETMİŞSİNİZ BENDE BULUP EKLEMİŞİM. PEKİ SİTEMİNİZ NEYE??? KENDİ HAZIRLADILARIMDA İSMİM GEÇER ZATEN. VE AYRICA KAÇ MÜFREDAT VE KAYNAK VAR Kİ BEDEN EĞİTİMİNDE ÇEŞİT ÇEŞİT HAZIRLAYALIM...
EMEĞİNİZE SAĞLIK
FAKAT YANLIŞ ANLAŞILMAYA MAHAL VERMEYELİM HOCAM</DIR>
SAYGILAR
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ÖĞRETMENİM BAŞARILAR
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.