PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1. kademe spor etkinliği

alipehlevi
24-09-2009, 23:56
Sayın Hocam bu gün sizden bir ricada bulunmuştum teşekkür ederim cevap yazmışınız ama benim aradığım o değil.1. kademe de biz beden eğitimi öğretmenleri maaş karşılığı spor etkinliğine giremiyoruz bu doğru ancak maaş karşılığını doldurduktan sonra yani benim 17 saat dersim var bu durumda 1 kademenin spor etkinliğinede giremiyorum bununla ilgili bir yönetmelik arıyorum mantığım almıyor maaş karşılığını dolduran biri nasıl bu derslere giremez.Beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler. Ali Pehlevi TUNCAY Namık Kemal İ.Ö.O. Beden Eğitimi Öğretmeni KIRIKKALE

ilarya
28-09-2009, 18:01
benim sıkıntım dahada farklı ben 1. kademe spor etkinlikleri dersine girmek istemiyorum. maaş karşılığı ders saatimi dolduruyorum.
zaten 4. sınıflarda 2 saat beden eğitimi dersi var neden birde spor etkinliği dersi yapıyım ben onların seviyesine zaten çok zor iniyorum
14 saat beden eğitimi dersim var 4 saat 6 lara spor etkinliğine giriyorum 18 ediyor
4 saat de 4 sınıfların spor etkinliğine girmek istemiyorum girmeme şansım varmı bunu merak ediyorum nilay tekiner demirel ankara

merhaba
27-04-2010, 22:03
sayın hocam mevzuat açık ttb kurulunda beden eğitimi öğretmenlerının gırebileceği derslere bakarsanız orada çok açık gırebıleceğimiz dersler arasında spor etkınlıklerıde var maaş karsılığını doldurup doldurmamanız onemlı deıldır siz gıremıyeceksınızde sınıf öğretmenımı gırecek..öncelıksızndır hocam..maaş karsılıını doldurmanız gerekmez...

kochakan000
14-09-2010, 13:24
ya arkadaslar ben bu sene spor etkınlıgını almak ıstıyordum ancak bırıncı kademede secmelı dersler kalktı denılıyor.bu yuzden spor etkınlıklerı dersı secılmedı ve alamadım.tarıhlere baktım konu yenı acılmıs.yanı sızlerın okullarında spor etkınlıgı secıldımı ve nasıl

webkerem
14-09-2010, 22:35
arkadaşlar bu konuyu defalarca açıkladık. aşağıdaki detaylı bir şekilde açıkladım, linke ve sitedeki linklere bakınız.

http://www.bedenegitimi.gen.tr/Ozel-Haber/413-Adi-spor-olan-derse-beden-egitimi-ogretmeni-giremiyor___.html