Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.DOĞA'DA BİR GÜN (1.KAMP ORGANİZASYONUMUZ )
Burdan konu ile ilgili sohbetlerimize dewam edebiliriz
enjoyment333
24-01-2008, 09:47
nerde nasıl bir gezi olacak sayın hocam düzenlenme tarihi
merhba sayın hocam , bizim kendi aramızda konustuğumuz bir konuydu sitede ki arkadaşalr olarak sosyalleşmemiz açısından.. bunu biz sekillendirebilirz gelebilecekler burdan belirlenebilir.Yani kendin pişir kendin ye sohbet ederek burdan planlayabilir..olmazsa gerekirse bir yerde söyleyebiiliriz yani burda fikirler çok önemli
Ahmet Köseoğlu
24-01-2008, 21:34
Tabii ki aslında çok ii olur ama biraz zor gibi..... çünkü herkesin yeri yurdu farklı, yani bilmiyorum nasıl yapabiliriz... Ama olursa bence çok harika olur.....
Örneğin kamp alanına herkes kendi yerinden gelir ve merkezde ( kamp alanında ) toplanılır.Olabilir mi bu sizce
arkadaşlar bir öneri herkesle bir gün ve bir saat paylaşalım paylaştıgımız saat ve günde herkes online olsun sitede sohbet edelim aynı anda...
webkenan
25-01-2008, 23:58
olur hocam güzel bir öneriartık bu siteyi dahada büyütelimdaha da bir bütünleşme olsun
katılıyorum hocam birlik ve beraberlik eğitime gönül vermiş insanlar için şart..
webkenan
26-01-2008, 00:18
hocam bir çatı altında buluşmakinsanları tanımak yardımlaşmak güzel şeylerr sonuçta hepimizin ortak bir amacı var
katılıyorum hocam aynı şeyleri anlatıp aynı şeyleri yaşamak aynı zümreye sahip olmak sahip oldugumuz şeyleri bir an önce paylaşmak...Güzeel olan tarafta bu zaten
işte budur! birlikten kuwet doğar boşuna dememişler herkesle aynı anda sohbet zor gibi görünyor burçak hocam ama herkes fikrini en azından burada söylerse iyi bir sonuca varabilirz..diye düşünüyorum.Bir nevi agora yani :)
eğer bir gezi ya da tanısma günü mü desek ben doğa'da 1 günümz dedim buna herkes farklı illerde old.için ortak yerde bulşma olur.-2 saat tanışma yemeği olur hemen ardından kamp için yola koyulabiliriz.tabi bu daha ayrıntılı olucaktır kesinlikle..
çok güzel fikir hocam ama iller birbirinden okadar uzakki nasıl olablir bilemiyorum.Ama desteklerim.
açıkcası bu biraz deplasman maçları gibi olucak hocam, okul takımını nasıl götürüyorsun onun gibi ..
Başka bir sekilde nasıl olabilir ki yakın olanlara göre farklı org.olabilr belki ya da gelebilen gelir yer belirlendikten sonra..
1. doğada kamp, yada tanışma organizasyonuna yediğim fırçadan sonra seyirci kalmak istedim ama baktım ki hiç bir ilerleme yok. yine dayanamadım http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley4.gif ve katkıda bulunmaya karar verdim.
Tuna hocam, biz bir takım olmalıyız, ve bir kaptanımız olmalı. Bu kaptan da forum gereği siz olmalısınız. doğa ile bilgili sizsiniz diye düşünüyorum. Gelelim organizasyona, bir organizasyon yapılacaksa sürekli forumun hareketli olması gereklidir bence. aktif tutmalısınız forumu.
Ayrı ayrı illerde olmamız nedeniyle bir merkez belirlenmeli. Tüm illerin yaklaşık uzaklığı 10--12 saat olacağından dolayı konaklamak şart. Öğretmenevi olan bir ilde konaklama yapılır. Denizmi ,dağmı olacak planda. Düşünceniz nedir?
Benim önerim 1 Temmuz itibari ile Bodrum öğretmenevinde konaklamalı, bodrum'da tekne turu olabilir. yani 1 hafta bodrum da konaklayarak deniz ve orada planlanan turlar yapılabilir. başka fikri olan ve katılmayı düşünen arkadaşları davet ederek forumu canlı tutmalısınız hocam. Selamlar.
Merhaba
"1 Temmuz itibari ile Bodrum öğretmenevinde konaklamalı, bodrum'da tekne turu olabilir. yani 1 hafta bodrum da konaklayarak deniz ve orada planlanan turlar yapılabilir "
Herkes eğer fikrinibu sekilde verirse bir kara verebilirz çok sağolun hocam bu girişiminiz için fikriniz bence güzeldi.
Eskişehirde sakarya avdisinde belki 1günkül bir doğa lampı da olabilir belki bu konusa konusa netleşecektr
elbette olabilir ancak 2 gün yol olacağından nasıl olur kii?? uzaktan gelecekler olacakmı? bize yakın :) Konya, Kayseri, Zonguldak, Burdur,Osmaniye,Kırıkkale'dengelecek arkadaşlariçin hafta sonusüre olarak uygunmu???
bu arada kaptan siz, fakat bir de teknik direktörümüz olmalı. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif bu kişi de Kerem hoca olmalı. onlar olmazsa olmaz zaten.
tabiki haklısınız ama kaptan hepimizizz :) ben sadece ön ayak oldum okdr..teknik olarak yapabildikerim bu kadar sınırlı ama kerem hoca yapar siteyi okurdu sonucta iyi tanıtım yapar :))
bencede hafta sonu uygun gibi dediğinz gibi hat64 hocam :))
hocam, kaptan dememin sebebi doğa sporlarına olan ilginizden dolayı. Sonuçta fikirler ortaya konacak, en uygunu gene de Kerem Hoca mı diyorsunuz? o zaman davet ederek fikirlerini alalımm.
Sevgili Kerem Hocam , ne diyorsunuz??
webmaster
28-01-2008, 14:49
Arkadaşlar güzel bir organizasyon için iyi hazırlanmak lazım biliyorsunuz, şöyle yapabiliriz, öncelikle bu konuyu burada enine boyuna tartışırız, herkesin fikri alınır,arkadaşlıklar muhabbetler gelişir, arkdaşlar birbirlerini daha iyi tanır, ondan sonra konaklama yeri, gidilecek yerler vs. gibi bir gezi planı yapılır. Siteden duyurulur, böylelikle güzel bir organizasyon hazırlanmış olur ama öncelikle kaç kişilik olacağı kesin belirlenmelidir, Bu arda benim gelmem biraz zor gibi bu yüzden bu konuya hiç yazı yazmak istemedim, tuna arkadaşımız bu işlerden daha iyi anlar hatice hocam ve ayla hocamında tecrübeleri size güzel bir organizasyon sunabilir. ama kardeşimi benim vekilim (webkenan) olarak gönderebilirm.
Kesinlikle olmazzzz hocam Siz olmalısınız. Ahmet hoca, Murat Hoca olmazsa olmazlar arasında . http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif
Ok dediğiniz gibi olur.Bende elimden geleni yapıcam tabiki büyük bir zevkle
webmaster
28-01-2008, 14:54
Zaman neyi gösteriri bilemiyorum ama yinede söz vermiyoırum hocam.
Kerem Hocam siz daha şimdiden kendinizi organizasyonun şefi olarak görün bence. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley1.gif Sizsiz asla bir adım dahi atılamıyacağını bilin. http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley2.gif
Eskişehirde ki olabilecek 1 günlük doğa kampı için bilgivericem olursa zatem mayıs gibi olur hava ısınsın di mihocam
Eskişehir; gelebilecek arkadaşlar için mesafe olarak en uygun il olabilir sanırım . En uzak mesafeden gelecek arkadaş için de fazla uzak olmayacaktır.
bence ankara,eskişehir uygundur buralar
Sayı en son 5 di :)) artar artarr
Eskişehir etabı kısa süreli olurmu bilemem ama sonuçta katılımcılar arasında olacağımı bilmenizi isterim. Ancak uzun süreli olarak da Bodrum etabı cazip. Gelemeyenler olsa da, gelenler tatillerine devam edebilir ve tatil rotalarını zaman olması dolayısı ile istedikleri gibi yönlendirebilirler.
Bodrum olması da şart değil tabiiki, öğretmenevi olan bir yer ve akdeniz, ege li arkadaşların katkıları ile belirlenecek yer de olabilir?
Bodrum da olabilir tabiki bence gayet güzel bir düşünce
enjoyment333
29-01-2008, 13:45
arkadaşlar bende çok farklı fikirle gelmek istiyorum birkaç ilde yapılmasına rağmeneğer aramızda eskişehirde çalışan yaşayan arkadaşımız varsa orada türk hava kurumunun açmış olduğu paraşüt kursları var belirli aralıklarla yapılan eger o kurumla görüşüp katılımcıları belirleyerek toplu şerkilde bizleri kabul ederlerse zaten grup sayılarını belirleyip başlanıyor o kurslarao tarihte hep birlikte hem tanışmış kaynaşmı oluruz hemde paraşüt tecrübesi yaşamış oluruz adranalini yüksek dostluk çerçevesinde güzel birşeyler olur... bu benim fikrim ama uygun bir zamanda yapılacak trakinglere katılımda buluurum doğayla iç içe olacağımız yerler çok güzel olur sevgili öğretmenelerim
Murat hocam gerçekten bu da süper bir fikir. kaçımız bunu tecrübe ettik ki? Hayatımız da yaşamadığımız paraşüt tecrübesini de denemiş oluruz Tam adrenalin haa!! okey bu da tutar hocam.
Ya bu biraz göreceli ama :)) paraşüt fln yani tercih söz konusu hocam ya :) yani tehlikeli olabiliceğini düşünenlerde olabiliryani aramızda
Şuana kadar 3 seçeneğimiz oldu bu çok güzel bencee seçeneğin bol olması demek org.güzelliğini gösterr :)
1 - Eskişehirde sakarya vadisinde 1 günlük doğa kampı irtifa yürüyüşleri
2-Bodrum da tekne ile açılarak gezinti
3-Türk hava kurumunun açmış olduğu paraşüt kursuna katılarak yapılacak bir org.
fikirler suanda bunlarr gayet iyiyiz bence
bodrum öğretmenevi çok kötü ben gittim datça daha iyi ordaki koylar süper
Teşekkürler nunu hocam desteğiniz için verdiğiniz fikir çok iyi gibi görünüyor bu sekilde daha iyiye doğru yol alıyoruz gibi :)
1 - Eskişehirde sakarya vadisinde 1 günlük doğa kampı irtifa yürüyüşleri
2-Bodrum da tekne ile açılarak gezinti
3-Türk hava kurumunun açmış olduğu paraşüt kursuna katılarak yapılacak bir org.
4-Datça da güzel bir koy ya da tekne gezintii
sayı artıyorrrr hocalarımm duyduk duymadık demeyin kişi sayımızda artıyor :)
bence sıcak bir çay :)) valla hiiç bişeye değişmem derim ama yine bence tabi
calimero
07-03-2008, 19:33
ne zamandır yazmıyorum.ama bakıyorum değişen birşey yok..hat64 arkadaşımın haklı olduğu aşikar..bu kadar farklı noktadaki insanı bir araya getirmek hayli zor... smileys/smiley2.gif herkes elini çekmiş görünüyor..1 aydır kimse birşey yazmamış..
calimero
07-03-2008, 19:33
ne zamandır yazmıyorum.ama bakıyorum değişen birşey yok..hat64 arkadaşımın haklı olduğu aşikar..bu kadar farklı noktadaki insanı bir araya getirmek hayli zor... smileys/smiley2.gif herkes elini çekmiş görünüyor..1 aydır kimse birşey yazmamış..
'' biz bu saçları değirmende ağartmadık'' diye bir atasözü vardır, Cali'ciğim.http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley2.gif
Daha birçok atasözü yazabilirim. ! http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley4.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley4.gifhttp://www.bedenegitimi.gen.tr/forum/smileys/smiley4.gif
calimero
09-03-2008, 00:21
evet canım arkadaşım..ırmağı bilmek ırmağın içinde olmaktır demiş şair.. smileys/smiley2.gif
calimero
25-04-2008, 22:50
bu organisazyon gerçekten fos çıktı..herkes katılıyordu hani?ne oldu?
calimero
18-08-2010, 21:19
uzun bir zamandan sonra sanırım yine ben yazıyorum..doğa gezileri organizasyonunu beklerken biz camper caravanımızı aldık da epeeyden beri geziyoruz bile..oldukça büyük bir karavan grubumuz var..ayrıca çadırcı arkadaşlarımız da organizasyonlara katılıyor..ve etkinlikler tadından yenmiyor...
Adem Tırpancı
19-08-2010, 00:13
Bu başlığı yeni farkettim. Benim de fikirlerim var tabi ama öncelikle bu konuda samimi olan insanlarla yola çıkmak gerekir diye düşünüyorum. Benim sunacağım alternatifler arasında dağ bisikletiyle Ege kıyı şeridinden güneye inmek mesela. Yine aynı güzergah boyunca yapılabilecek çeşitli aktiviteler bulunabilir. Mesela rafting olabilir, bunun yanında dalış, parasailing, bungee jumping vb. adrenalin içeren aktiviteler yapılabilir. Ama benim en çok hayalini kurduğum bisiklet turu :) Kalabalıkla çok zevkli olacağına eminim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.