|
30-01-2016, 04:33 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
Tecrübe Puanı: 0 |
site düzensizliği
Reklam Alanı
|
nadirbey adlı üyenin yazısını 2 kişi beğendi: | Adem Tırpancı (30-01-2016), webkerem (01-02-2016) |
Reklam Alanı |
30-01-2016, 07:22 | #2 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
[QUOTE=nadirbey;61066]Allah aşkına siteyi biraz düzenleyin fare yavrusunu kaybetse bulamaz. başlıklar güzel tıklıyorsun dosyaya ulaşmak maden aramak gibi. ayrıca düzensiz reklam ve duyurular yazılar insanı geriyor. sitede ve formda gezinmek insana huzur vermiyor bir an önce aradıgını bulup kaçmak istiyor insan. gerçekten sağdan soldan o kadar karışıkkı beyne çakılıyor gibi. ne kadar faydalı yazılar var tıklıyorum açmaya çalışıyorum bulamıyorum görünmüyor. ticari faaliyet olabilir ama düzensilik ne kazandıracak siteye. en belirğinide her araya facbook sayfanızı begenisi var arkadaş facede begensek nolacak. açıkça belirteyimki sitedeki yazıları begenıyorum vakıt ayırmak istiyorum ama sitenin insan beynine verdiği zarar ve düzensizliğinden bir an önce aradığımı bulup kapatmak istiyorum. sonra üzerine tıkladığınız hiç bir dosya net olarak bulunmuyor, gerçekten bir birikım sağlanmış ama bu düzensizlik siteye ilğiyi azaltmaktan başka birşey sağlamaz. daha sade ve dosyalar daha net düzenlenebilir. kolay gelsin.[/QUOTE]
Önerilerinizi değerlendireceğiz, zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. |
Adem Tırpancı adlı üyenin yazısını beğenenler: | webkerem (01-02-2016) |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
düzensizliği, site |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|