24-01-2009, 20:59 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
=bod =#fbfbfc height=20> id=table8 cellSpacing=1 =#e9e9e9> width=250> id=table9 cellSpacing=1 =#e9e9e9> > =#e9e9e9 height=20>HABER73- 15–18 Ocak 2009 tarihleri arasında Yalova da yapılan büyük genç, id=table1 width="98%"> =bod =#ffffff height=20>Şırnak’lı Kızlar Güreşte Türkiye İkincisi Oldular =bod =#ffffff height=10> =bod align=right =#ffffff height=10> =bod align=right height=10> =bod> 15–18 Ocak 2009 tarihleri arasında Yalova da yapılan büyük genç, yıldız ve minik bayanlar Türkiye güreş şampiyonasında ikinci olan Nergis Sevim Vali yardımcısı Ramazan Kurtyemez'i ziyaret etti Ziyarette ayrıca Gençlik Spor İl Müdürü Nezir Uyrun, Cumhuriyet Lisesi Müdürü ve beden eğitim öğretmeni ve öğrencilerde katıldı. /> Ziyaret esnasında çalışmaları hakkında Vali Yardımcısı Ramazan Kurtyemez'e açıklamada bulunan Beden Eğitimi öğretmeni Nadir Uğrun; " Yapılan müsabakalarda elde edilen başarı çok kısa bir zaman diliminde yapılan antrenmanlarla elde edilmiştir. İlimiz bu tür bir müsabakalara kızlar dalında ilk defa katılmış olmasına rağmen Türkiye ikinciliğini elde ederek büyük bir başarı yakalamıştır. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Ali Yerlikaya olmak üzere Vali yardımcımız Ramazan Kurtyemez'e teşekkür ediyorum. dedi" Öğrencilerimizin böyle bir başarıyı elde etmiş olmalarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Ramazan Kurtyemez, "bizlerde sizi yarışmaya yollarken böyle bir başarı bekliyorduk. Alınan bu başarı bizim için sürpriz olmamıştır. İlerde bu kızlarımız yapacakları müsabakalarla daha ileri gidip ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Alınan başarı sonuçlarla göğsümüzü kabarttınız, sizleri bu başarılarınızdan dolayı kutuluyor ve her zaman sizlerin arkasında duracağımızı belirtmek istiyorum."dedi Gençlik Spor İl Müdürü Nezir Uyrun ise, "gençlerimize fırsat verilmesi halinde bu tür başarıları elde etmemeleri içten değildir. Kızlar takımı olarak ilk defa böyle bir müsabakaya katılmış olmalarına rağmen 2'lik getirmiş olmaları çok büyük bir başarıdır. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda da öğrencilerimiz ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. İnşallah ilimizi bundan sonra terör olayları ile değil sporcularımızın yarışmalarda alacakları derecelerle anılmasını sağlayacaktır."dedi 15–18 Ocak 2009 tarihleri arasında Yalova ilinde yapılan büyük, genç, yıldız ve minik bayanlar şampiyonasına ilk defa katılan Şırnaklı öğrencilerden, <?: = st1 ns = :schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="74 kg">74 kg</st1:metricconverter> da Nergis Sevim Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı elde etmişti. .
Etiketler |
güreşte, kızlar, oldular, türkiye, İkincisi, Şırnak’lı |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|