![]() |
![]() |
#11 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Bu konu ile ilgili yazı var.Bir resmi daireye bu konu ile ilgili yazı verdim.Bilginize.........
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#12 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
EN GÜZELİ MÜDÜRÜNÜZLE ARAYI SIKI TUTMAK BU ŞEKİLDE GİZLİ BİŞEY KALMIYOR NOTUNUZU DİREK ÖĞRENMENİZ KOLAYLAŞIYOR BEN BU ŞEKİLDE BİR ÇÖZÜM BULDUM DİREK YANIMDA YAZIYOR DARISI SİZLERİN BAŞINA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
valla ister valiliğin sitesinden ister il veya ilçe milli eğitimin sitesinden bilgi edinme online bölümden kaç yıldır öğreniyorum hatta müdüre gidip hesabını bile sormuştum bi zmanlar ayaklarını denk alıyorlar.Bu yöntemle sicil öğrenildiğini bilmiş oldu.
şu aralık ayı bittimağlum siciller bu ay teslim ediliyor bir iki güne kadar yine email atıp öğrenicem. kocaelide öğrenebiliyoruz başka illere ayrı yönetmelikmi çıkmış herkes bi alem valla..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
şu an müdür yardımcılığı müracaat formundan da sicil notları ortalamanızı görme şansınız var.
![]()
![]() |
#15 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
![]()
GERÇİ SİCİL NOTLARI NE KADAR ADİL VERİLİYOR BU DA TARTIŞMA KONUSU. SİCİL NOTU ORTALAMAMIZ 90 OLSA NE OLACAK 65 OLSA NE OLACAK. 5 YIL 90VERİRLER 6 YIL 89 VERİRİLER YETERKİ ÇALIŞIRKEN VİCDANIMIZ RAHAT OLSUN. GÖREVİMİZİ YAPALIM. ÖĞRENCİLERE GEREKLİ EĞİTİMİ VERİYORSAK SİCİL NOTUMUZ 60 DA OLSA OLUR. ZATEN DÜŞÜK NOT VEREMEZLER. VERİRLERSEDE BUNUN HESABINI MÜFETTİŞLER SORAR.
![]()
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
notları, sicil |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sicil Affı’ Niteliğinde Karar | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 01-08-2009 20:44 |
Kötü Sicil Veren Okul Müdürü Hakkında Tazminat Davası | tkurtoglu | Kanun ve Mevzuatlar | 3 | 06-05-2009 08:48 |
Sicil Notunun İstenmesi ve İdare Mahkeme Başvurusu | tkurtoglu | Kanun ve Mevzuatlar | 1 | 23-04-2009 16:31 |
Sicil affı Resmi Gazete'de | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 2 | 03-03-2009 16:52 |
Devlet davaları kaybediyor, sicil uygulamasında değişiklik yapılması gerekiyor | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 27-01-2009 02:40 |
Reklam Alanı |