09-02-2009, 22:38 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Ben açık lafı dolandırmadan direk sorumu sormak istedim.Ben amatör kulübte kaleci mevkiinde oynamaktayım.Kendimi milli takıma girerekten daha da geliştirmek istiyorum.Fakat bana şu ana kadar net bilgi verebilen daha doğrusu bilgi verebilen olmadı.Aranızda hocalarımdan veya site görevlilerinden bana yardımcı olabilecek var mı ? Kolay Gelsin.. |
Reklam Alanı |
09-02-2009, 23:22 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
milli takıma . önce gelişeceksiniz sonra milli takıma girerek gelişmeyi beklemeyin seçileceksiniz. Seçiciler başarılı olanı atlamayıp mutlaka milli görev vererek değerlendirirler.
sorunuzu sorarsanız gereken açıklama da yapılır size. ancak şu an bir sorunuzun olmadığını görüyorum. sevgili wellet01
09-02-2009, 23:27 | #3 |
Yeni Üye
Öncelikle alakanız için teşekkürler..
Ben bu konuda gerekli araştırmanın yapılmadığını düşünüyorum.Anadolu'nun ücra köşelerinde bir sürü futbolcu bulunmakta keşfedilmeyi bekleyen.4 büyüklerin genç kalecileri bizden bir adım önde.Benimde düşüncem şudur,madem bizi bulmadılar biz onları bulalım.Milli Takım Seçmeleri vs.. var mıdır ? |
09-02-2009, 23:32 | #4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
bakın bu konuda hak veriyorum. boğulacaksan büyük denizde boğul demişler. amatör kulüpteki antrenörünüz size gerekli ylu gösterecektir. veee sizin izlenmeniz konusunda da gerekli yerlere bilgi verecektir. ancak siz çalışın, çalışın, çalışın. sizi mutlaka bulurlar.
09-02-2009, 23:35 | #5 |
Yeni Üye
Evet haklısınız.Seçmelerin olup olmadığı konusunda bir bilginiz var mı ?
|
10-02-2009, 03:13 | #6 |
Yeni Üye
Ben sana bu konuda şöyle yardımcı olayım Türkiyenin neresinde olursan ol milli takımlar seçmeleri için belirlenmiş çeşitli bölgeler var en son kaç bölge oldu bilmiyorum ancak her bölgenin koordinatörleri ve her ilin milli takım izleyicileri var yani tff ye bağlı olarak çalışan gözden kaçan bir çok yetenek olmasına karşın ilinizdeki antrenör ve seçiciler iyi çalışıyor iseler mutlaka o bölge veya ildeki oyuncuları kulüpleri tarayacaklardır .
Üzülerek şunuda söyleyemeden edemiyeceğim milli takımlar gelişme yerleri değil gelişmişlerin seçildikleri yerler bu nedenle öncelikle sen kendini geliştireceksin bunada antrenörün yardımcı olacak sonra çok iyi isen milli takıma seçilirsin ve varolan yeteneğin ve gelişimin üzerine burdada birşeyler ekleyebilirsin |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
futbol, genÇ, milli, soru, takımcevap, verilemeyen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|