15-08-2017, 22:41 | #1 |
Super Moderator
Bulunduðu yer: Samsun
Teþekkürleriniz: 14
89 Mesajýna 129 teþekkür edildi.
Tecrübe Puaný: 19 |
ÇOCUKLARDA FARKLI SPOR DALLARINA BAÐLI BÜYÜME, KUVVET ve KOÞU SÜRAT ETKÝLEÞÝMÝ
Reklam Alaný
Öncelikle beni bu çalýþmaya yönlendiren ve çalýþmanýn her aþamasýnda yardýmlarýný benden esirgemeyen danýþman hocam Prof. Dr. Caner Açýkada'ya ve deðerli zamanlarýný bana ayýran Prof.Dr. Reha Alpar'a çok teþekkür ederim. Çalýþmamamýn yapýlmasýný saðlayan antrenörlere; Dr, Alpan Cinemre, Vedat Aydýn, Lale Eyüboðlu, Burcu Ertaþ, Ulvi Güneþler, Tuðba Müftüoðlu, Ergun Yürür, Erdinç Çaylan, Kemal Hýnçal, Kutluhan Özkan, Süha Baþar, Kerem Tanýlkan, Fatma Altýnay, Osman Pehlivan, Bülent Erkaya, Levent Topuz, Bayram Demir, Kezban Çetinkaya, Cahit Yüksel, Güneþ Kaplan, Mehmet Yýldýrým, Ahmet Pekel, Timuçin Meriç, Cengiz Kuru, Hakan Midilli, Mustafa Erkoç, Zeycan Üstün, Taner Atik, Ferhan Ýpek ve Apdullah Saral’a ayrýca, beden eðitimi öðretmenleri, Beytepe Ýlköðretim Okulu idarecilerine ve Naili Moran Atletizm Salonunun tesis amiri Yaþar Kaya'ya teþekkürü bir borç bilirim Deðerli arkadaþlarým. Linki týkladýðýnýzda PDF dosya olarak indirme yapýyor https://www.google.com.tr/url?sa=t&r...QPHseP7NrvJIjg
7-8 Aðustos 2010 Tarihinde DÝYARBAKIR'da yapýlan Spor Týrmanýþ yarýþmasýný SÝYASÝ SEBEPLE protesto edip yarýþmaya takým getirmeyen, ayný zamanda'da TDF Eðitmeni ve Spor kulübü BAÞKANI olan KÝÞÝ'yi ÖZEN'le kýnýyorum. Konu binali tarafýndan (16-08-2017 Saat 00:36 ) deðiþtirilmiþtir. |
Reklam Alaný |
Popüler Sitelerde Paylaþ |
Etiketler |
baÐli, bilimleri, bÜyÜme, Çocuklarda, dallarina, enstitüsü, etkÝleÞÝmÝ, farkli, hacettepe, koþu, kuvvet, saðlýk, spor, sürat, üniversitesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayýtlý üye ve 1 Misafir) | |
|
|