19-03-2012, 19:27 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Naili moran'ı anma günü
Reklam Alanı
FOTOĞRAF : Tülya Moran konuşurken Muhterem misafirler ,sayın basın mensupları, hoş geldiniz şeref verdiniz. Naili Moran'ın sevgili atletleri; bir araya geldiğinizde olduğu gibi yaşanmış nice değerli anılarınıza yeniden hayat vermek üzere burada bulunduğunuz için hepinize şükranlarımı sunarım..Toplumlar ,tarihlerine vefa ve onun devrettiği zenginliklere yenilerini katmakla büyürler. Mensubu olduğunuz kuşak , Naili Moran'ın bıraktığı mirasa sahiplik içinde çocuklarınıza ve gençlerimize ilgisini ve emeğini armağan etmekle Türk atletizmin hedeflediği büyük başarıların yolunu mutlaka açacak güçtedir. İki saat önce kabri başında dualarınız ile andığınız çok özel insanın sizlere ,nemalandırılması görevini emanet ettiği çalışmalar hakkında bilgiler aktarılacaktır.Duyacağınız heyecan biliniz ki Naili Moran'ı da bana da en derin huzuru bağışlayacaktır. Şimdiden bıraktığı vasiyet gibi isimlendirdiğimiz çalışmalar için yürekten teşekkür ederim. FOTOĞRAF : Naili Moranın 44 ncü anma yıldönümüne katılan ünlü atletler ve spor adamları Tülya Moralla birlikte. Ardından İzmir Masterler Derneği başkanı Aycan Kurtcan düzenlediğimiz anma gününe katkıları olan tüm katılımcılara ve kurumlara teşekkür ederek İzmir Büyük şehir belediye başkanından olimpiyat evine gelen faksı okuyarak anlamlı günü ilk kez kabri başından ve arkasında daha çok katılımın yapılacağı yerde yapmanın huzurunu yaşıyoruz. Derneğimiz gerek vakfın kuruluşuna kadar olan çalışmaları başlatan ve öncelikle dört elle sarılan benden önceki yönetim kurullarına teşekkür etmeyi borç bilirim. Bizler her ne kadar efsane başkanımızı şahsen tanıma şansımız olmadı ancak eserlerini daima adım adım takip ederek daha ileriye taşıyacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın dedi ve yerini Atletizm Fedrasyonu Başkanı Sayın Mehmet Terzi'ye bıraktı. Başkanımız Naili Moran'ın bizlere her zaman gerek spor hayatımızda gerekse yöneticiliğimizde mutlaka izlemek istediğimiz bir yol bıraktı. Benden önce de federasyonumuzun başlattığı Beş Yıldız atletizm yarışmaları halen devam ederken yeni olarak tüm Avrupa Birliği üye ülkelerinin devam ettiği Bebe Stad uygulamasını Naili Moran Atletizm Eğitimi Vakfı ile ortaklaşa düzenleyerek Türk Atletizminin gelmesi gereken yere taşıyacağına inanıyorum. Bu uygulamaların atletizme faydalarını görmüş bulunuyoruz.Görevde bulunduğum sürece uygulamaların kesintisiz yapacağımızı ifade etmek isterim diyerek konuşmayı, eski başkanımız Nejat Kök'e bıraktı. KÖK Türk atletizm tarihini görsel hazırlamış olduğu sunumuna başladı katılanlar için çok değerli bir Atletizm tarihini günümüze geldiği zamana kadar aktarmış oldu. Son sunum vakfın yönetim kurulu üyesi Nurullah Candan günümüze kadar vakıf çalışmalarını ve Bebe Stad uygulaması hakkında cd gösterimi ile anlatımı sona erdirdi. Konuşma katılımcıların hatıraları ile devam eti. Kürsünün son sahibi Olimpiyat komitesi üyesi Erdoğan Arıpınar anılarını anlattı ve bu salon bir kez daha yapılacak anma toplantısında mutlaka dolacaktır. Sözleri ile anma gününü sona erdirdi. FOTOĞRAF : Anma gününe katılan eski sporcu e spor adamları
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
anma, günü, moranı, naili |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|