09-06-2007, 22:05 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 13 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
01-11-2007, 20:07 | #2 |
Guest
|
merhaba ilhan kardaşim.yokmu dedin geldik. arkadaşları buraya yönlendirip sohbet etmek ve döküman paylaşmak lazım kangal atatürk iöo ahmet kaya
|
06-11-2007, 02:11 | #3 |
Girişken Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
merhaba; bende cumhuriyet üniversitesi 2003 beden eğitimi öğretmenliği mezunuyum.evet aslındatanışmadığımız ya da görüşmediğimizbirçok arkadaşla bu site sayesinde görüşebiliriz.belki de tanıdık bile çıkarız.görüşmek üzere ilhan hocam. |
06-11-2007, 10:43 | #4 |
Girişken Üye
ahmet hocam ve şule hocam teşekkür ederim saolun. ben 2005 mezunuyum ve zarada görev yapıyorum. ahmet kaya ismi yabancı gelmiyor aslında. ahmet hocam daha önce yozgatta deilmiydin sen. benim bildiğim bir o var. şule hocamında dediği gibi görüşmediğimiz arkdaşları buraya yönlendirirsek tekrar konuşma ve tanışma fırsatı buluruz. ilginiz için teşekkürler. uzun zaman geçmesine rağmen. birde bakın beden eğitimi bazında şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı site burası. burada dökümalarımızı paylaşarak birbirimize yardımcı olabiliriz inş.
görüşmek üzere. iLhaN |
06-11-2007, 23:34 | #5 |
Guest
|
canım ilhan gardaşım doğru bildin . şimdi kangalda çalışıyorum .ne yapıyosun nasıl gidiyor.birbirimize yardımcı olalım. yönetmeliklerde ve döküman paylaşımında. görüşmek üzere.
|
07-11-2007, 00:50 | #6 |
Girişken Üye
ilhan hocam aslında belki biz de tanışıyoruzdur ama sanırım isim olarak değil.çünkü ben son sınıftayken sende 2.sınıftaymışsın galiba.ben badminton oynuyordum hocam belki sınıfınızdan badminton oynayan birini söylersen birbirimizi hatırlayabiliriz.ahmet hocam siz hangi yıl mezun oldunuz?arkadaşlar bundan sonra her konuda görüşelim.
|
07-11-2007, 02:32 | #7 |
Girişken Üye
ahmet hocam iii nasıl olsun uğraşıyos. bende zaradayım biliyorsun. ahmet hocam senden ricam arkdaşları buraya yönlendirelim. dökümanlar hususunda bir sorun çıkmaz. şule hocam sizi hatırladım ben tamam. bende badmintondaydım ama sizin kadar oynayamıyordum. bende cimnastik yapıyordum belki hatırlarsınız. sizin birde arkdaşınız vardı. devamlı birlikte gezerdiniz yanlış hatırlamıyorsam. hocam nerde görev yapıyorsunuz. |
07-11-2007, 19:07 | #8 |
Girişken Üye
merhaba ilhan hocam,
nasılsınız?hocam hatırladığınıza sevindim.bende sizi hatırlar gibi oldum ama tam olarak hatırlayamadım.badminton oynadıysanız kesin tanıyorumdur.sizin beni hatırladığınıza sevindim.valla hocam arkadaşımı bile hatırladınız tebrikler.hocam ben ben konyanın bir kasabasında görev yapıyorum.tekrar görüşmek üzere. |
07-11-2007, 21:46 | #9 |
Girişken Üye
merhaba hocam teşekkürler saolun iyiyim. hocam bende badminton oynadım ama dedimya sizin kadar popülaritemiz yoktu bizim. zaten ünide sizden başka iyi oynayanda yoktu. aytekin hocaaya bile taş çıkarıyordunuz. hocam görev almış olmanıza sevindim. bende zaradayım sivasın duymuşunuzdur. bu ikinci senem. hocam ben buralardayım devamlı görüşürüz ve görüştüğünüz arkadaşlarda varsa buraya yönlendirebilirsek burada hem tanışmış hemde birbirimize döküman ve her hangi bir konuda yardımcı oluruz. görüşmek üzere.
|
08-11-2007, 00:13 | #10 |
Guest
|
YA ŞU OKULDA EN SEVMEDİĞİM DERS BADMİNTON İDİ. O DERSİ ALMAMAK İÇİN OKULU UZATMAYI BİLE GÖZE ALDIM. AMA GEL GÖRKİ SİZ DURMADAN BADMİNTONDAN BAHSEDİYONUZ.YA BIRAKIN ŞU MUHABBETİ.BAŞKA ŞEY YOKMU KONUŞACAKİLHAN GARDAŞIM BİZLER EVLENDİK BARKLANDIK SENDE YOKMU BİRŞEY.NE ALEMDESİN
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
besyo, buraya, cumhurİyet, mezunlari, Ünİversİtesİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|