27-12-2009, 15:08 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
/> Ben Marmara Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Spor Eğitimi Anabilim Dalı, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bilim dalında yüksek lisans yapan bir beden eğitimi öğretmeniyim, yapmış olduğum tezim ile ilgili istanbul'da görev yapan beden eğitimi öğretmenlerine yönelik bir anket çalışması yapmaktayım. İstanbul ölçeği fazla olduğundan birçok meslektaşıma çok kısa zamanda ulaşmam gerekli....sizlerden ricam 5 dk.nızı ayırıp aşağıdaki linke girerek oradaki word formatından hazırlanmış anketi bilgisayarınıza indirerek doldurduktan sonra "s.demirtas@spororganizasyon.com" mail adresina göndermenizdir. İsim belirtmeden doldurabilirsiniz. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. Araştırmanın sonuçları hakkında bilgi almak isteyen meslektaşlarım olursa maillerinde belirtirlerse onlarla da araştırma sonunda sonuçlarını paylaşabilirim. Yardım eden tüm arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler... ANKETİN BULUNDUĞU LİNK NOT: Bu linke tıklayıp bağlanabilirsiniz yada bu linki kopyalayıp internet explorer'da adres çubuğuna yapıştırıp enter yaparsanız hemen yükleme yapacağınız sayfaya gidersiniz... http://rapidshare.com/files/323687679/BEDEN_EGITIMI_ANKET.doc.html Saygılarımla, Sezgin Demirtaş |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
anketine, beden, destek, eğitimi, öğretmenleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|