30-01-2012, 01:16 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Spor, sanat, beceri ve değerler eğitim komisyonu
Reklam Alanı
Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde; ülkenin her yönüyle en iyiye ulaşma çabasında toplumun modern, sosyal, ruh ve bedenen sağlıklı fertlerden oluşmasının önemi kaçınılmazdır. Bilimin ve teknolojinin ağırlıkta olduğu çağımızda, toplumun tüm fertlerini sporun gerekliliğine inandırmak, sporu sevdirmek ve bu girişimi tüm yaş gruplarına yaymaktır. Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.’’ ifadesi sporun toplumumuz için gerekliliğini ortaya koymaktadır. Son yıllarda sporda uluslararası alanda elde edilen başarılar ile sporun insanların beden ve ruh sağlığına yaptığı katkılar toplumumuzu etkilemiş ve aileler çocuklarını spora yönlendirmeye başlamıştır. Bu vesile ile her geçen gün spor yapan kitle çığ gibi büyümektedir.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (30-01-2012 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beceri, değerler, eğitim, komisyonu, sanat, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|