20-12-2007, 20:39 | #31 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
keseceklerini kessinler,zaten ne veriyorlarki........ branş olarak sadece derece aldığın zaman müsabakalarda veya 19 mayıs 23 nisan çelenk koyma törenlerinde akıllara gelen beden eğitimi öğretmenleri gerek yok diye seçtirilmeyen biz beden eğitimi öğretmenleri zaten ders saatini dolduramayıp okul okul gezmiyormuyuz...... bunları diğer arkadaşlar kafalarını yorsun senelerdir törenlerde görev verdiler yağmurun karın altında beklettiler ek ders vermediler şimdide vermesinler ben istemiyorummmmmmmmmmmmm.
20-12-2007, 20:40 | #32 |
Üye
başımızın gözümüzün sadakası olsun
21-12-2007, 18:51 | #33 |
Üye
Yeni çıkan ek ders yönetmeliğinde ulusal ve milli bayramlarda ek ders ödenir diyor.Diğer yani dini bayramlarda ödenir demediği için ödenmeyecekmiş.Eskiden okula gidemediğimiz günlerde yarısı bizden yarısı devletten kesiliyordu şu anda dini bayrama denk gelen günlerde hepsi bizden kesiliyor.Hayırlısı ne diyelim.
|
21-12-2007, 19:52 | #34 |
Üye
4 Mesajına 8 teşekkür edildi.
arkadaşlar ben bu konuda ''daha geniş düşünmeliyiz '' diye düşünüyorum. Ülkemizde neredeysetüm insanlar sonuç dan hareketle refleksler gösteriyor, böylelikle neden-sonuç ilişkisi kuramadan teslimiyetçi, sürekli mevzi kaybeden, ortak çıkarlarının bilincine varana kadar, egemen olanların yeni saldırılarıyla,komutlara uyan ''küçük adamlara'' dönüştürülüyor.Bu nedenle; hiç olmazsa beden eğitimi öğretmenleri olarak sadece mesleki sorunlarımızı tartışıp birikimlerimizi paylaştığımız sitemize sahip çıkarak bir yerden başlamalı,yaşamda hiçbirşeyin birbirinden bağımsız olmadığını farkederek bu günkü hak gasplarının bununla kalmayacağını anlamalıyız.Unutmayalım'' taşı delen suyun gücü değil,damlaların sürekliliğidir''
|
21-12-2007, 23:06 | #35 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
yiğitefe arkadaşım. atı alan üsküdarı geçti, biz halen aynı yerdeyiz. Arkadaş, 17-18-19-aralık ek dersi olanların kesildi. yani bu hafta hiç ek ders yok. Siz halen milli, ulusal (ikisi de aynı şey) bayramlardasınız. dini bayramlarda ekn ders isteyen yokki!!
24-12-2007, 22:04 | #36 |
Yeni Üye
değerli meslektaşlarım anlatmak istediğimi örneklleyerek anlatayım
pazartesi 6 saat ders, salı 6 saat ders, çarşamba boşgün, perşambe 3 saat dersiniz var haftada 15 saat eder şimdi bu hafta çarşamba ( boş gününüz ) resmi törene görevli olduğunuzu düşünün, siz o gün 6 saat derse girmiş sayılıp, bu hafta 21 saat üzerinden ücret almanız gerekir oysa bu uygulanmıyor .uygulanan yer varsa yönetmelik maddeleri hakkında haberleşelim |
24-12-2007, 22:30 | #37 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
hocam ben tartışmaya noktayı koydum.
26-12-2007, 17:37 | #38 |
Yeni Üye
Bazı branş öğretmenleri ikili öğretim yapan okullarda sabahtan akşama kadar derse giriyor bu öğretmenlerin ekdersleride kesiliyor.Bunun yanısıra bir öğretmen 6 saat derse giriyorsa 3 ü maaş karşılığı 3 ü ise ekders olarak veriliyordu acaba yönetmelikte haftalık mı? hesaplanıyor yoksa aylık ekders üzerinden mi kesiliyor işte asıl sorun burada....... |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dersler |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|